Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 9.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar dropshipping side med dag til dag levering. Dansk leverandør.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk dropshipping side med salg af gaming udstyr.

Der er gode muligheder for at bygge på og samtidig få flere produkter på siden. Man kan evt. tage kontakt til flere leverandører.
BossOfGaming.dk er forhandler af gamingudsyr og gennem leverandøren får man adgang til en del produkter. Webshoppen har kæmpe potentiale og jeg søger nu den rette til at overtage projektet.

BossOfGaming er en webshop, som er køreklar og velfungerende. Webshoppen er helt ny men der stort potentiale for at yderligere bygge på og dermed lave en endnu bedre forretning. BossOfGaming er til dig, som vil hurtigt i gang med e-handel, uden selv at skulle stå og pakke ordre og selv stå for logistikken. Webshoppen sælger kvalitetsprodukter og der mulighed for at få aftaler med andre leverandøre således at man få endnu flere produkter på siden.

Facebook & Instagram sider følger naturligvis med, og hvis du har i sinde at annoncere på Facebook, så er der gode muligheder for at gøre. Her vil jeg anbefale at man sørger for at få lavet noget materiale til annoncering således at det bliver billigere at annoncering samtidig med at man kan skille sig ud som forhandler af gaming udstyr.

Annonceringskilderne for denne webshop vil helt klart være Google Ads samt Facebook annoncering. Der kan i øvrigt optimeres en del på SEO i webshoppen således at man kan sikrer sig organisk trafik på længere sigt.

Der følger et unikt domæne med og e-mail således at der er styr på det fra overtagelsesdagen. Webshoppen er lavet i Shopify som er utroligt nemt at håndtere og arbejde i selv som nybegynder.

(Domænet bossofgaming.dk bliver overdraget ved overtagelse)

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Leverandøren giver adgang til forskellige rabatter både når du køber som privatperson men også som erhverv. Dækningsgraden er forskellige fra produkt til produkt men efterhånden som omsætningen stiger og leverandøren ser at siden er aktiv, så er der gode muligheder for at få lavet en god aftale og dermed få en højere avance.

Produktet

BossOfGaming sælger indenfor for følgende gaming kategorier:

- Gaming stole
- Gaming borde
- Gaming headphones
- Gaming tastaturer
- Gaming pakker
- Gaming mus
- Gaming tasker
- Gaming stoleunderlag
- Gaming musemåtter

Markedsføringskanaler

- Facebook side samt Instagram side medfølger.

- Markedsføringkanaler: Google Ad & Facebook Ads.

- Der kan laves en del SEO arbejde hvilket vil være meget godt på længere sigt.

- Business manager til FB annoncering vil blive sat op således at man er klar til annoncering.

- Mulighed for opstarthjælp ift. til annoncering samt Shopify således at man får en klar forståelse for hvad man skal gøre.

- Nyhedsbreve er også noget man helt sikkert skal benytte sig af. Her kan jeg opsætte MailChimp eller Klaviyo for køber hvis det ønskes.

- En Trustpilot konto er en god og vigtig ting at få oprettet da det øger troværdigheden.

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Grundet at det er dropshipping så slipper man andre udgifter såsom: Printere til fragt, fragtbooking platform, emballage...

Shopsystem

Markedet

Markedet er rigtig stort og der er gode muligheder for at bygge en solid forretning. Efterspørgslen er der i hvert fald! Man skal prøve at tænker i andre baner end de fleste konkurrenter og gøre brandet/webshoppen unik. Med den rette markedsføring kan man skille sig ud og med tiden blive kundens ideelle forhandler af gaming udstyr.

Svagheder/udfordringer

- Forholdsvis stor konkurrence men det er der næsten i alle brancher. Igen skal man sørge for at prøve at skille sig ud. Det kan man gøre i gennem markedsføring. (Annoncering på Facebook, Instagram & Google).

- Meget omkostningstung i forhold til markedsføring. Dog går omsætning hånd i hånd med omkostningerne til markedsføring: Omsætter du for meget så bruger du selfølgelig også mere på markedsføring.

Stærke sider

- Gode produkter og god leverandør.

- Dag til dag levering, er noget som alle andre ikke tilbyder. Her kan man også skille sig og promovere at man tilbyder netop dette.

- Gode muligheder for også at få andre leverandører og dermed flere produkter på siden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2598

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32818

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-07-2020
Udbudspris 9.500 DKK