Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bæredygtig kunst webshop med kunstnere, koncept, instagram og facebook

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Kunst af affald som bliver lavet af eksterne kunstnere som bliver solgt på Instagram, Webshop mm. af både B2C og B2B

Visionen er at sætte fokus på håndteringen af affald og skabe opmærksomhed på, at vi alle kan gøre en forskel for at få en renere verden.​

Dette gøres ved at finde affald og skabe en storytelling om hvordan og hvorfor affaldet er havnet der.

Vi opbygger en portefølje af eksterne kunstnere som ønsker at sætte fokus på lige præcis ovenstående. Vi tager et cut på 15% af salget og de står for alt hvad der hedder kunst, billeder, levering. Vi står for salget og promoveringen.

Alle kunstværker bliver opsamlet i naturen og bliver herefter bearbejdet og inkluderet i et kunstværk alene eller i samarbejde med andre stykker affald.

Vi ønsker at dette skal være et fælles projekt at gøre Danmark renere og have fokus på håndteringen af affald, og derfor ønsker Trash Art på sigt at lave en organisation som går ind og arbejder med lige præcis dette.

Det er vigtigt at drømme, og det er godt at have store mål!

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke den store omsætning, men har på få måneder omsat for 15.000kr. Det betyder at jeg har solgt værker for 20.000kr og derved har en stor gevinst fordi værkerne ikke koster meget at lave. Størstedelen af pengene er blevet reinvesteret i nye værker, hjemmeside, materiale til værker mm.

Overskud før skat: 15.000 DKK

Produktet

Alt affald er fundet i naturen og samlet op. Affaldet er en del af kunstværket i forskellige udformninger. Nogle værker er affaldet bearbejdet, og på andre værker bliver det benyttet ud fra hvordan det er fundet.

Hvert værk har en unik historie og denne er inkluderet ved køb af et værk, og dertilhørende billede af hvor affaldet er fundet. Denne lille historie kan sætte nogle tanker igang i forhold til hvor det er fundet og hvem der mon har lagt det der.

Vi har samarbejder med forskellige rammeforretninger hvor vi genbruger størstedelen af deres rammer. Rammerne er patineret og det er ikke en fejl, men en del af kunstværkets udtryk og historie. Special mål og andre værker kan være lavet af nye rammer fra gode samarbejdspartnere som har fokus på bæredygtighed, genanvendelighed og godt håndværk.

Markedsføringskanaler

Jeg er på både instagram og facebook samt hjemmeside. Følgerne og kunderne er hentet organisk igennem netværk. Det vil sige at jeg har solgt 10-12 værker til venner i mit netværk med (162 følgere) på instagram er der kommet et salg på 10-12 stk.
Hvis man skulle skalere salget skulle man benytte sig at instagram og facebook annoncering.

Omkostninger

Der er meget få omkostninger inkluderet ved denne virksomhed. Jeg har fundet en rammeleverandør hvor jeg får rammerne gratis og så har jeg en dygtig poster virksomhed hvor jeg får nogle gode rabatter.
Det betyder derfor at jeg kan "producere" et maleri til 200kr og sælge det for +1000kr. Det betyder derfor at gevinsten kan være rigtig høj.

Shopsystem

Aktiver

Det er noget man kan lave alle steder fra. Jeg har lavet disse værker hjemmefra og har ikke nogle lokaler tilknyttet.

Virksomhedens historie

Trash Art blev etableret i Januar 2020.

Jeg gik henover Dronning Louises bro i København. Han så jeg et kaffelåg som lå og kiggede op på fodgængerne og de mange cykellister. Jeg samlede låget op, og tænkte hvem der mon havde smidt kaffelåget der. Jeg tænkte at det mon kunne bruges til noget og tog det med hjem i hans lomme.

Et par uger efter fandt jeg en genbrugt ramme, tilføjede koordinator, dato for opsamling og lokation, og solgte det 5 dage efter.

Herefter startede jeg en instagram og udviklede flere unikke værker som allesammen har en unik fortælling som er inkluderet i hvert værk.

Det har nu udviklet sig og idag har jeg lavet +20 værker som alle har en unik historie og alle er indsamlet i naturen i både Jylland og Sjælland.

I 2021 stoppede salget af egne værker og startet med at lave samarbejder med eksterne kunstnere.
Nu er fokus på at få flere kunstnere på og opbygge en awareness på konceptet.

Ideel køber

Det er en person som vil gøre noget for naturen og gøre verden til et renere sted. Man bliver glad i låget af at sælge noget man har opsamlet i naturen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2678

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
32815

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-07-2020
Udbudspris 20.000 DKK