Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

BeardsbyBerg.dk - Webshop med skægpleje produkter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Køreklar og flot webshop med eksisterende omsætning, stort potentiale og gode muligheder for at udvide udvalget af produkter.

Beards by Berg er en webshop med skægpleje produkter. Indtil videre har udvalget af produkter været begrænset til skægolie, men for den fremtidige ejer vil der være fremragende mulighed for at tilføje flere produkter i samme niche.

Webshoppen har kørt aktivt i omkring 1 måned og omsat for knap 12.000 kr. Webshoppen er bygget op i Shopify, så den er højt konvetende og har et professionelt ydre.

Et lille lager medfølger og er inkluderet i prisen, men information om produktion og leverandører medfølger naturligvis.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har kun været aktiv i 1 måned og har omsat for knap 12.000 kr.

Der er et dækningsbidrag på gennemsnitligt 50%. Da vi har tilbudt gratis levering stiger dækningsbidraget jo flere produkter der bliver købt i samme ordre, da fragt udgør en stor del af produkt omkostningerne.

Produktet

Webshoppens kerneprodukt er skægolie. Skægolie er en kombination af olier, som bruges af mænd med skæg, for at kunne holde bedre styr på det og mindske kløe.

Skægolierne er fremstillet af 100% økologiske og naturlige olier. De udgør en unik kombination, som er designet til, at man kan få mest muligt ud af dit skæg. De forskellige varianter er baseret på dufte, men der er også en neutral variant (uden duft), som ikke er kommet på webshoppen endnu.

Markedsføringskanaler

Stort set alle salg er kommet fra annoncering på Facebook & Instagram, som har været vores primære markedsførringskanal.

SEO
En smule SEO optimering er blevet lavet, så vi eksempelvis ranker øverst ved søgning af eget brand navn. Udover det er alle vores billeder på hjemmesiden tagget, så de ofte også ranker ved søgning af ''Beard oil'' eller ''skægolie''

E-mail marketing
Vores e-mail flows er sat op i Klayvio, og fungerer super godt og har været med til at samle mange ''efterladte indkøbskurve'' op og konvertere dem til salg. E-mail listen er hidtil på omkring 200.

Trustpilot
Trustpilot profil er tilegnet, hvor der er kommet en del positive reviews allerede. Vi sender automatisk en request ud 6 dage efter kunden har købt.

Omkostninger

De faste omkostninger kommer i for af hosting af hjemmeside, som sker over Shopify. Det koster omkring 190 kr pr måned.

Løbende omkostninger er markedsførring, hvor vi primært har brugt Facebook & Instagram annoncering.

Shopsystem

Varelager på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Markedet for skægpleje produkter er kæmpe stort, men indtil videre fordelt over få virksomheder. Der er et par ''større'' konkurrenter i Danmark, men efter min vurdering er de ikke super stærke på online markedsføring, og er helt klart til at konkurrere med på kvalitet og branding.

Svagheder/udfordringer

Under den periode hvor webshoppen var aktiv, kørte vi en produktionsstrategi, som hed ''made to order''. Det vil sige, at vi ikke havde noget lager før vi fik en bestilling. Det er der gode muligheder i at forbedre og jeg vil anbefale den fremtidige ejer til potentielt at outsource produktionen og producere i større kvantitet.

Stærke sider

Webshoppen er sat op, så den appelerer meget tydligt til målgruppen og det er reflekteret i konverteringsraten.

Produkterne som bliver solgt er af høj kvalitet og har efterladt en bred tilfredshed hos langt de fleste kunder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1366

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32715

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-07-2020
Udbudspris 15.000 DKK