Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 16.500 DKK

Søg lignende virksomheder

ditmøbel.dk - Køreklar dropshipping side med salg af møbler og møbler - stort potentiale!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Helt ny dropshipping webshop med et stort potentiale - unikt domæne og høj avance.

DitMøbel er forhandler af møbler og lamper og gennem leverandøren får man adgang til over 500 dropshipping produkter.Webshoppen har kæmpe potentiale og jeg søger nu den rette til at overtage projektet.

DitMøbel er en webshop, som er 100% køreklar og velfungerende. Webshoppen er helt ny men der stort potentiale for at yderligere bygge på og dermed lave en endnu bedre forretning. DitMøbel er til dig, som vil hurtigt i gang med e-handel, uden selv at skulle stå og pakke ordre og selv stå for logistikken. Webshoppen sælger kvalitetsprodukter som alle sammen er unikke og som man ikke ser alle andre steder.

Facebook & Instagram sider følger naturligvis med, og hvis du har i sinde at annoncere på Facebook, er alt næsten blevet opsat således at du kan starte fra dag et af.

Annonceringskilderne for denne webshop vil helt klart være Google Ads samt Facebook annoncering. Der kan i øvrigt optimeres en del på SEO i webshoppen således at man kan sikrer sig organisk trafik på længere sigt.

Der følger et unikt domæne med og e-mail således at der er styr på det fra overtagelsesdagen. Webshoppen er lavet i Shopify som er utroligt nemt at håndtere og arbejde i selv som nybegynder.

(Domænet ditmøbel.dk bliver vidergivet ved overtagelse)

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er helt ny og der er derfor ikke blevet omsat for noget. Markedet er stort og efterspørgslen er der. Gode muligheder for at skille sig ud og dermed vinde en del space på markedet.

Produktet

DitMøbel er forhandler af møbler og lamper og gennem leverandøren får man adgang til over 500 dropshipping produkter. Alle produkter er lavet i Danmark og størstedelen er produkterne finder man ikke andre steder. DitMøbel sælger en del ting indenfor følgende kategorier:
Borde

Stole

Opbevaring

Belysning

Entre

Markedsføringskanaler

- Facebook side samt Instagram side medfølger.

- Markedsføringkanaler: Google Ad & Facebook Ads.

- Der kan laves en del SEO arbejde hvilket vil være meget godt på længere sigt.

- Business manager til FB annoncering vil blive sat op således at man er klar til annoncering.

- Der er installeret pixel på siden til FB annoncering.

- Mulighed for opstarthjælp ift. til annoncering samt Shopify således at man får en klar forståelse for hvad man skal gøre.

- Nyhedsbreve er også noget man helt sikkert skal benytte sig af. Her vil jeg opsætte MailChimp eller Klaviyo for dig hvis det ønskes.

- En Trustpilot konto er en god og vigtig ting at få oprettet da det øger troværdigheden.

Omkostninger

- Shopify: De første 3 måneder er helt gratis, derefter kan man vægle hvilket plan man vil have. Det starter fra 29 USD, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- Største omkostning er helt klart markedsføring - det er det primært for alle der arbejder med e-handel. Grundet at det dropshipping så slipper man andre udgifter såsom: Printere til fragt, fragtbooking platform, emballage...

Shopsystem

Aktiver

Der er ingen aktiver i virksomheden.

Markedet

Stor efterspørgsel og dermed et stort marked som man kan opererer på. Med den rette markedsføring kan man hurtigt skille sig ud dermed blive kundens ideelle forhandler er møbler og lamper.

Konkurrencen på markedet er forholdsvis stor men mange er forhandlerne koncentere sig primært om deres fysiske butikker og derfor er der mulighed for at skille sig markant ud og vinde en del space på markedet.

Svagheder/udfordringer

Svært for kunden at se møblerne og lamperne fysisk inden køb - det kan være en stor svaghed da mange af konkurrenterne har en fysiske butikker.

Meget omkostningstung i forhold til markedsføring. Det et det for alle der arbejder med e-handel. Dog går omsætning hånd i hånd med omkostningerne til markedsføring: Omsætter du for meget så bruger du selfølgelig også mere på markedsføring.

Lidt længere leveringstid: Da produktionen i de fleste tilfælde, først starter når ordre er modtaget, så kan leveringstiden være lidt længere. Leveringstiden er omkring 3-4 uger. Det er dog noget som er forholdsvis normalt i branchen. (Leveringstiden kan dog med stor sandsynlighed forbedres ved god dialog med leverandør).

Stærke sider

Stort potentiale grundet de unikke produkter. Der er mulighed for et stort brand op i og med at man forhandler online. Avancen på produkterne er høj så der er rigelig mulighed for at bygge en god og sund forretning.

Opstartshjælp

Står du til rådighed på telefon og mail, så er jeg mere en klar til at hjælpe dig - kvit og frit!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1227

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32674

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-06-2020
Udbudspris 16.500 DKK