Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 8.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Glade-Hunde.dk - Køreklar webshop med salg af hundeudstyr med omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Shoppen har hidtil været i stor & profitabel vækst det seneste år. Webshoppen har kæmpe potentiale og vi søger nu den rette til at overtage projektet.

Glade-Hunde.dk er en webshop, som er 100% køreklar og velfungerende. Webshoppen har omsat for et 6-cifret beløb, og der er stort potentiale for at yderligere bygge på. Glade-Hunde er til dig, som vil hurtigt i gang med e-commerce, med produkter som har bevist at de kan sælges.

Facebook & Instagram side følger naturligvis med, og hvis du har i sinde at annoncere på Facebook, er der et fremragende datagrundlag for at komme i gang, da det er Facebook der har været vores primære annonceringskilde. Domæne, email konto og Google ads konto er også inkluderet.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Alle vores varer bliver solgt med et minimums dækningsbidrag på 50%. Der er dermed lidt at give af når det kommer til markedsføring.

Produktet

Glade-Hunde.dk er en dropshipping virksomhed, med et godt forhold til sine leverandører. Glade-Hunde.dk sælger primært hundetilbehør og legetøj, som man ikke typisk kan få hos en dyrehandel. Den eventuelle køber vil naturligvis blive introduceret til vores leverandører og kunne gøre brug af de fordele, som vi har fået gennem vores gode forhold.

Markedsføringskanaler

Facebook ads
Vi har primært markedsført os via Facebook annoncering, hvor der er god mulighed for at få profitable resultater. Vores gennemsnitlige ROAS var på omkring 4 på Facebook.

Google ads
Har vi gjort en smule brug af. Dvs. at der følger en køreklar Google annoncekonto med i tilfælde af køb. Vi har dog oplevet langt størst succes på Facebook.

SEO
Vi øverst ved søgning af vores brandnavn og ved søgning af enkelte af vores produkter.

E-mail marketing
Med en mailliste på knap 1000 mennesker er der også et fremragende grundlag for at benytte sig af e-mail marketing. Vores webshop er integreret med MailChimp, og har haft et par automatiserede flows, som har kørt med god succes.

Trustpilot konto følger også med.

Omkostninger

Glade-Hunde.dk er en dropshipping virksomhed, og har dermed intet lager selv.
De eneste omkostninger som der følger med virksomheden er:
- Shopify hosting
- Domæne fornyelse
- Markedsførring

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2204

Sælger kontaktet:
23

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
32668

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-06-2020
Udbudspris 8.000 DKK