Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 3.950 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar webshop med salg af elektronik og tilbehør

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Høj avance med mulighed for god indtjening

Hurtig handel: 2.000 kr. - skal sælges ASAP. Først til mølle.

Flot og elegant webshop med salg af elektronik og tilbehør søger ny ejer. Webshoppen er færdigopsat og fuldstændig køreklar, og du skal blot sørge for at skaffe kunder. Webshoppen fremstår med et enkelt og minimalisitisk look, hvilket gør den overskuelig og brugervenlig for de besøgende.

Det har været af interesse, at kunden nemt kan navigere rundt på siden, så kunden nemt kan finde de produkter, der søges. Der er lave omkostninger forbundet med siden, hvor der blot betales domæne og webhotel årligt. Betalingsløsningen er PayPal, som ikke kræver et månedligt honorar, men blot et mindre transaktionsgebyr pr. ordre, som udgør ca. 3kr. +2% af ordren.

Det er en fin måde at holde udgifterne nede i opstartsfasen.

Økonomiske nøgletal

Siden har endnu ikke haft nogen form for salg. Omsætningen er derfor 0. Ligeledes har der ikke været nogen former for salgsfremmende aktiviteter.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Der udbydes på nuværende tidspunkt et mindre sortiment af elektronik og tilbehør, som har til formål at opfylde kundernes mest basale behov.

Det har været hensigten at udbyde udvalgte produkter, som kunderne efterspørger. Derfor har der generelt været fokus på best-selling produkter, så efterspørgslen af webshoppens produkter opretholdes.

OBS! Der medfølger IKKE varelager.

Markedsføringskanaler

Der er på nuværende tidspunkt ikke gjort i slagsfremmende aktiviteter.

Omkostninger

De årlige omkostninger udgør omkring 300 kr., hvilket indebærer domæne og webhotel. Herudover er der ingen forpligtende omkostninger ved drift af siden.

Shopsystem

Aktiver

Ingen aktiver er tilknyttet webshoppen.

Virksomhedens historie

Tanken bag projektet har været at skabe en webshop, hvor kunden lynhurtigt kan finde et produkt, som opfylder kundens behov. Det har aldrig været intentionen at have et bredt og dybt sortiment, som forvirrer kunden, fordi der er for mange valgmuligheder. Formålet har derfor været at skabe en side, hvor kunden kan finde det ønskede produkt, samtidig med at der ikke gåes på kompromis med kvaliteten.

Eftersom jeg netop er blevet optaget på min kandidat, har min partner og jeg valgt at sælge projektet, da jeg ikke får tid til at gå helhjertet ind i projektet.

Ideel køber

Den ideelle køber besidder selvstændige evner og brænder for iværksætteri. Samtidig ser du mulighederne ved at drive sin egen forretning samt webshoppens potentiale.

Opstartshjælp

Ved overdragelse vil jeg være køber behjælpelig og stå til rådighed ind til køber er 100% klar til at stå på egne ben. Jeg kan være behjælpelig med introducering til styresystem, tiltænkt marketingstrategi, evt. import fra Kina og erfaringer fra tidligere webshops, jeg har drevet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2366

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32640

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-06-2020
Udbudspris 3.950 DKK