Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

åretskøb.dk - Dropshipping webshop sælges med automatiseret leverandør.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
En komplet pakke hvor alt er sat. Du skal kune fokusere på salg

Vi sælger åretskøb da vi aldrig rigtig har haft tiden til at fuldfører dette projekt, alt er sat op og fuld automatisk så ny ejer kun skal fokusere på at få solgt nogle produkter.

Vi har aldrig gjordt noget markedsføring for siden og heller ingen sider på de sociale medier er oprette - så der er rig mulighed for ny ejer til at booste denne webshop, dog har der været nogle salg via organisk trafik.

Denne webshop er genial for den nye webshop ejer som godt kunne tænke sig at prøve kræfter med at være selvstændig, som en hobby ved siden af et fuldtids arbejde eller en ekstra webshop til samlingen..

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da vi desværre aldrig har haft tiden til st fuldfører dette projekt, hverken med markedsføring, sociale medier osv er de økonomiske tal desværre heller ikke noget at skrive om - det går gerne hånd i hånd...

Produktet

Tanken med åretskøb var at skabe en webshop som sælger alt det vi står og bruger/mangler i den daglige hverdag. Så vores varerkatalog er meget bredt. - dette kan dog skæres ned som man selv ønsker det.

Omkostninger

Omkostningerne for at drive denne webshop er rigtig små, derfor er dette også helt genialt for folk som gerne vil prøve kræfter med dette projekt uden at investere hele formuen.

De mdr omkostninger ligger under 800kr om måneden.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3701

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
32634

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-06-2020
Udbudspris 17.000 DKK