Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Memoircharms.com - Dropshipping webshop med engraverede smykker

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Går du med drømmen om at starte din egen online webshop? Men har du hverken tid eller viden til at starte fra begyndelsen? Så er du havnet det rigtige sted. Denne shop er ready-to-go og med de rigtige annoncer og trafik skabe en omsætning fra dag 1.

Memoircharms.com er et unikt smykkeunivers som adskiller sig markant fra andre dropshipping forretninger. Denne webshop tilbyder kunderne at kunne få indgraveret lige hvad de ønsker. Dette kunne f.eks. være et navn, fødseldagsdato eller koordinator. Særligt det sidst er helt specielt. Vi varetager ikke selv indgraveringen, men har en samarbejdspartner i udlandet der producerer smykket og varetager indgraveringen.

Der kan bestilles større stykantal hjem til Danmark, så forsendelserne kan sendes ud fra Danmark.

Shoppen er direkte integreret med samarbejdspartneren. Det betyder at når en kunde bestiller, vil ordren automatisk blive sendt direkte videre til leverandøren.

Driftopgaverne indebærer derfor:
bogføring, overvågning af ordreflow og administration af marketing kanaler.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da denne webshop er helt ny og ikke har brugt nogen penge på annoncering, så er der ikke nogen omsætning. Jeg har desværre ikke selv tiden til at gå videre med den, da min egen forretning går rigtig godt.

Produktet

Dropshipping virksomhed som sælger engraverede smykker. Adskilliger sig markant fra andre dropshipping forretninger, da der er udviklet et skræddetsyet værktøj på siden til at kunne lave koordinator og personlige ønsker på smykkerne.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er brugt 10.000 kroner på udvikling af shoppen. Derudover vil der blot være tale om det månedlige Shopify gebyr på 30 dollars. Derudover kan der komme flere udgifter fra mindre apps, så det i alt løber op på 50 dollars.

Shopsystem

Ideel køber

Den idéelle køber er en person med øje for en god forretning. Vedkommende har måske en passion for smykker og ved, hvilke produkter / billeder som sælger.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
14.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2677

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
32628

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-06-2020
Udbudspris 17.500 DKK