Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Laptoppals.com / Dropshipping webshop med omsætning & salg af computertasker

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Laptoppals.com er til salg. Webshoppen er velkørende og har en god omsætning. Der er blevet dannet en masse data på vores kunder, vha. markedsføringskampagner på Facebook og Instagram, og på den måde har vi gjort det let at skabe salg.

Laptoppals.com indeholder mere end 50 unikke produkter, og har specielt ét produkt som vores kunder er meget glade for, og som er det produkt vi sælger mest.

Der er gode muligheder for at fortsætte på webshoppen som den er nu, eller udvide til flere produkter i fremtiden. Med i købet følger en professionel til at håndtere online kampagner, så det bliver endnu lettere at skabe salg. Webshoppen er integreret med Zendrop, og der bliver dropshippet herigennem.

Det er nemt at skabe kontakt til leverandøren, såfremt man har nogle spørgsmål. Selve webshoppen er integreret med 12 forskellige apps, som gør det muligt for dig at have kontakt med kunder, samt skabe mersalg.

Så hvis du er på udkig efter en webshop der er klar til, at du bare kan gå igang med at lave penge fra i morgen, uden at skulle tænke på varelager osv., så er denne klart den rigtige for dig at vælge.

I købet medfølger også en masse data på Instagram konti, som der kan benyttes til markedsføring, reklame videoer, reklame bannere osv. Så siden er køreklar.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der har været en god omsætning på siden, da vi har haft en professionel mand til at stå for reklamer. På den måde er der blevet skabt en masse god trafik til den rigtige målgruppe, hvilket har gjort at der er kommet omsætning på siden.

Produktet

På laptoppals.com bliver der solgt alt lige fra tasker (skoletasker, rygsække osv.), til computer sleeves. Der er især god aktivitet nu her, når folk skal til at starte i skole igen, og der er mange der skal have både ny skoletaske, men også sleeve til computeren. Det opfylder et behov hos kunden, i form af at de står og mangler det for at kunne beskytte deres computer.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder os igennem Facebook og Instagram, hvor der bliver kørt SoMe markedsføring.

Omkostninger

Der er omsætninger til Shopify, til domæne, og så til ham der står for reklamer. Det er dog muligt at stoppe samarbejdet med ham, hvis man selv kan finde ud af det.

Shopsystem

Opstartshjælp

Vi tilbyder opstartshjælp så længe det ønskes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1020

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32589

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-05-2020
Udbudspris 22.000 DKK