Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

beskytditsyn.dk - Unik webshop med blå lys briller | Stort marked som er ved at boome

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Markedet er ved at boome og jeg har ikke tid til webshoppen mere, så derfor sælger jeg denne webshop med blå lys briller.

Flot webshop med fin omsætning og profit i løbet af de sidste 5 måneder, hvor den er gået fra helt ny webshop med ingen branding til en webshop som har en månedlig omsætning på over 35.000 kr. Webshoppen kræver for meget tid fra mig, da dette blot er et sideprojekt i forhold til mit fuldtidsarbejde.

Markedet er ved at boome, hvor blå lys og blå lys briller bliver omtalt i de store medier heriblandt DR, som har lavet en video om blå lys og hvad det gør ved kroppen. Så det vil være nemt at skalere denne webshop til mange gange størrelsen, hvis man har tid til det.

Du skal kunne løbende opdatere hjemmesiden med nyt indhold for dine brugere samt markedsføre webshoppen. Jeg har markedsført den primært på Google, hvor der også er et stort marked på Facebook.

Brillerne blokerer det blå lys som kommer fra dine digitale enheder såsom computer, telefon, tv mm.

Det blå lys går ind og påvirker ens krop og øjne. Når man sidder længere tid foran computeren, specielt om aftenen, gør det blå lys at kroppen ikke føler sig træt, ens øjne bliver irriteret fordi de bliver påvirket af det blå lys og mange får hovedpine af at sidde foran ens computer.

Her er lidt baggrund:

Indtil for ganske få årtier siden, blev mennesket udsat for naturligt sollys om dagen og mørke om aftenen og natten. Det blå lys kommer blandt andet fra solen, og gjorde os vågne om dagen, hvor solen skinnede på os. Om natten var der ikke noget blå lys, så vores krop udskiller søvnhormonet meltatonin i kroppen, som gør at vi bliver trætte, når der ikke er det blå lys.

Så det blå lys gør at kroppen føler sig vågen, da den tror at det er dag.

Blue light briller går ind og blokerer 40% af det blå lys, så dine øjne slapper af om aftenen og kroppen ikke tror at det er dag. Du vil få en bedre søvn, og hvis du døjer med hovedpine, kan brillerne i de fleste tilfælde også afhjælpe det, da det er pga. dine øjne anstrenger sig foran computeren.

Så brillerne påvirker vores kunders helbred. Gør at ens øjne slapper mere af foran computeren - det gør at de kan få en bedre søvn, kan mindske hovedpine, som kunderne får, når de sidder længere tid foran computeren og mindsker irreret øjne.

Økonomiske nøgletal

Her er nogle af nøgletallene:
Omsætning i 2020 indtil nu: 90.000 kr.
Overskud: 17.000 kr.

Hvis du vil høre mere kan du kontakte mig, så kan jeg give dig nøgletal i forhold til fortjeneste pr. produkt mm.

Overskud før skat: 17.000 DKK

Produktet

Du får en topmoderne webshop, hvor der er integreret et fragtmodul, så det automatisk synkroniserer ordre over til en platform, hvor der kan bestilles fragtlabels. Lige nu har jeg sat at folk kan få levering med PostNord eller GLS.

Markedsføringskanaler

Da webshoppen er rimelig ny er det mest PPC og direkte trakfik eller gennem brandnavnet på virksomheden.

Man kan arbejde med SEO løbende.

Omkostninger

Annoncering på Google, Facebook mm.
Webhosting
Domæne
Emballage
Produkter
Fragt
Told mm.

Shopsystem

Aktiver

Vi har et lille varelager af nogle briller som kan komme med i handlen.

Varelager på 6.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Webshoppen blev skabt i starten af 2020, hvor den allerede har rundet næste 90.000 kr. i omsætning på 5 måneder. Så webshoppen bliver mere og mere populær og derved omsætter for mere og mere.
Vores kunder kan godt lide brillerne og synes pris og kvalitet hænger godt sammen.
Vi har 4 ud af 5 stjerner på Trustpilot med 22 anmeldelser.

Markedet

Markedet er rimelig nyt og bliver større og større.
Markedet er begyndt at få mere medie omtale fra blandt andet DR og andre nyhedssider som fortæller om det blå lys.

Markedet går kun opad.

Svagheder/udfordringer

De største udfordringer er selvfølgelig konkurrenterne men de fleste konkurrenter har ikke en flot hjemmeside, prøver at virke amerikanske og ikke virker dansk, da de bruger engelske udtryk i deres markedsføring.

Jeg tænker helt klart der er et sted for webshoppen på markedet, hvor webshoppen specifikt specialiserer sig indenfor blå lys briller og tilbehør dertil.

Stærke sider

Specialiseret webshop omkring få produkter, så webshoppen virker autoritær. Webshoppen og virksomheden skal være ekspert indenfor området blå lys briller, dette gøres igennem artikler mm. Godt domæne, som kan give fine associationer til produkterne.

Med god markedsføring og tid til webshoppen, hvor man arbejder løbende på nye artikler og måske nye produkter og nye relaterede produkter ser jeg at webshoppen bliver rigtig stor.

Strategi

Vi har få produkter som vi brander som vores egne.
Vi prøver at være autoritet i markedet, og en specialiseret webshop med få produkter.

Vision

Visionen for virksomheden er at være en webshop med få produkter indenfor blå lys briller, så brugerne ikke får for mange valg. Det er strategien for kapre en del af markedet.

Ideel køber

En ideel køber er en køber som har tid til projektet.
Jeg har allerede vist at markedet og produkterne er klar, men nu skal en anden overtage, som vil bruge tid på projektet og vokse det endnu større.

Webshoppen har været på et skrapet budget i forhold til indkøb af lager og annoncering, ellers kunne denne webshop have være meget større nu.

Opstartshjælp

Jeg overdrager domæne, hosting mm. til dig.
Jeg sætter dig ind i CMS systemet og de andre systemer som bruges med webshoppen eksempelvis fragtmodul mm.
Jeg giver dig kontakterne, så du kan få købt et lager hjem.
Jeg står til rådighed på mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2765

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32580

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-05-2020
Udbudspris 50.000 DKK