Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 40.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Recree.dk - Populært brand med salg af miljøvenlige solbriller og styrkebriller - Løbende omsætning.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Få muligheden for at overtage en webshop, som er på vej ind i sin bedstsælgende sæson med mulighed for massere af salg.

Få muligheden for at overtage en ny og populær webshop med salg af miljøvenlige solbriller og styrkebriller. Vi har set rigtig gode resultater ved annoncering, og shoppen er på vej ind i sin bedstsælgende sæson med salget af solbriller. Her har du muligheden for at skabe stabil omsætning fra overtagelse. Hjemmesiden er virkelig gennemført, og står inde med et hav af billede og video materiale til markedsføring.

Derudover hjælper vi dig med salget ved at tilbyde dig som køber, en måneds gratis digital markedsføring fra et dygtigt marketingbureau til en værdi af 15.000 kr. - Du vil få GARANTERET salg.

Så ønsker du en gennemført webshop og brand, hvor markedsføringen bliver varetaget af professionelle, så du har mulighed for salg fra dag 1? Så er recree.dk den rette webshop til dig.

Produktet

Shoppen sælger bæredygtige solbriller og styrkebriller med høj avance. Bæredygtigheden og miljøvenligheden ligger i stellet i brillerne er genbrugt plastik.

Vi har fået rigtig god respons på produktet både for bæredygtigheden og designet, og det passer perfekt til den øgede bevidsthed omkring bæredygtighed og genbrug.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har performet bedst i en kombination af influencer markedsføring, Facebook annoncering og e-mail marketing. Her har den performet rigtig godt.

Sælger ejer et dygtigt marketingbureau med fuld fart frem(Hvilket er grunden til salg af webshoppen). Bureauet tilbyder 1 måneds gratis digital markedsføring af webshoppen for køber, med GARANTERET salg. Dette har en værdi af 15.000 kr.

Omkostninger

Faste omkostninger er følgende:

Shopify: 230 kr månedligt.
Domæne: 50 kr månedligt.

Derudover har vi en aftale med et pakkehotel i København, hvor huslejen er GRATIS og vi kun betaler 15kr. for pakkehåndtering. Denne aftale gælder hele 2020.

Shopsystem

Aktiver

Aktiverne er varelager og inventar for 17.000 kr. i indkøbspris.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

RECREE er en dansk virksomhed etableret 2019 i København, med det formål at lave stilrene og prisvenlige, miljøvenlige briller og solbriller.

Vores formål er at skabe et fællesskab hvor vi alle kan bidrage til at sikre jordens miljømæssige fremtid. Dette gør vi, blandt andet ved at vise at bæredygtighed og mode sagtens kan gå hånd-i-hånd.

Ideen om RECREE kom ud fra flere rejser, hvor vi fik en øjenåbner for hvor meget affaldsplastik der ligger i havet, i kysterne og på land. Synet af alt det affald, der hober sig op, motiverede op til at finde en løsning på hvordan vi kunne omdanne det spildte affaldsplastik til noget brugbart.

Vi har arbejdet hårdt på at finde den bedste løsning og efter flere måneders produktudvikling, har vi lavet vores første kollektion af miljøvenlige briller og solbriller, der samtidige med at være bæredygtige, har et stilfuldt design. Derudover, gik vi meget op i at det skulle være prisvenlige produkter, således hver og en kan være med til at gøre en forskel for miljøet.

Markedet

Modemarkedet er et konkurrencepræget marked, men Recree differentierer sig på det bæredygtige materiale, og derudover på den unikke markedsføring.

Dette har været nok til at skabe fint med salg.

Stærke sider

Virksomheden er en niche webshop grundet det unikke produkt, og på den måde differentierer den sig fra konkurrenterne.

Strategi

Strategien vil være at have fokus på det bæredygtige materiale, og den miljøvenlige profil - Har vi fået rigtig god respons på.

Markedsføringsmæssigt anbefales en kombination af markedsføring på sociale medier, influencer marketing og e-mail markedsføring - Potentialet er kæmpe her.

Ideel køber

Den ideelle køber har interesse i B2C webshops, og er interesseret i en webshop som kan skabe profitabel omsætning fra dag 1. Hvis du yderligere har god erfaring med sociale medier eller tilgang til personer som kan hjælpe til, vil det være perfekt.

Recree.dk kan også være et supplement til en eksisterende produktserie af bæredygtigt materiale, eller briller/solbriller.

Opstartshjælp

Vi gennemgår grundigt webshoppen, alle aspekter og spørgsmål du skulle have.

Derudover tilbyder 1 måneds gratis digitalmarkedsføringshjælp fra vores marketing bureau til en værdi af 15.000 kr. - Her vil du have vores ressourcer og erfaring gratis til rådighed. Vi GARANTERER salg i denne periode.

Vi tilbyder også 2 måneders gratis support med spørgsmål til webshoppen, leverandøren eller kundeservice.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2745

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32494

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-04-2020
Udbudspris 40.000 DKK