Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 4.750 DKK

Søg lignende virksomheder

necklace.dk - Færdig køreklar opsat webshop med salg af smykker med høj avance

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Salg af smykker til både mænd og kvinder

Færdig og køreklar webshop med godt domæne. Webshoppen er ideel til de, som ønsker at afprøve kræfter med sit eget. Produkterne er billige at indkøbe, og kan sælges med høj avance - ligeledes er størrelsen pr. enhed lille, hvilket gør det nemt at fragte samt opbevare derhjemme.

Styresystemet er let og håndgribeligt, hvorfor webshoppen ikke kræver særlige kompetencer at administrere. Der tilbydes sparring og ift. styresystem, leverandør og markedsføringsstrategi i forbindelse med overtagelse af webshoppen.

Omkostningerne ved shoppen er lave, da disse kun udgør ca. 300 kr. årligt i form af domæne og webhotel.

Køber får:
- Færdig og køreklar webshop
- Godt domæne
- Domæne og webhotel betalt frem til 12/03-21 (herefter ca. 300 kr. årligt)
- Produktbeskrivelser
- Sparring og hjælp med at komme i gang ved overdragelse
- Tiltænkt opstartsstrategi som omfatter: Sociale Medier (primært instagram), Google Adwords, SEO mm.

Økonomiske nøgletal

0 kr. i omsætning - Endnu ingen omsætning på siden. Webshoppen er køreklar og færdigopsat, men grundet fokus andre steder sælges den.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Webshoppen beskæftiger sig med salg af smykker til mænd og kvinder, som importeres fra Kina gennem anerkendt handelsportal. Netop at produkterne importeres fra Kina, gør det muligt at købe produkterne hjem til en rigtig god pris, hvorfor avancen vil være høj.

Der er pt. ikke en fast aftale med en leverandør, men handelsportalen gør det muligt at handle små mængder hos forskellige forhandlere/leverandører.

Omkostninger

På nuværende tidspunkt er de årlige omkostninger ca. 300 kr. årligt, hvilket dækker domæne og webhotel. Betalingsløsningen er PayPal, som er gratis, men hver transaktion koster ca. 2% af ordren + 3kr. Det er fordelagtigt i opstartfasen, så man ikke er forpligtet til at betale uden nogen omsætning.
PayPal er en anerkendt betalingsløsning på verdensplan, og du kan betale sikkert med kreditkort eller en PayPal-konto.

Shopsystem

Aktiver

Der medfølger ingen væsentlige aktiver udover webshoppen, domæne og webhotel.

Virksomhedens historie

Webshoppen var tiltænkt som et projekt, der skulle drives ved siden af mit studie, og alt var egentlig på plads lige fra leverandør til markedsføringsstrategi. Grundet tiltagende studieaktivitet er jeg desværre nødsaget til afskedige mig med denne webshop. Da jeg har lagt en del arbejde i webshoppen, ser jeg også gerne køber viser en vis interesse i webshoppen, hvorfor webshoppen nødvendigvis ikke sælges til første og bedste. Vil gerne være behjælpelig i opstartsfasen efter overtagelse for at give køber det nødvendige skub og de optimale betingelser for at klare sig godt.

Strategi

Tiltænkt strategi: Henvende sig med potentielt samarbejde til dealsites i opstartsfasen, samt SoMe (primært instagram) for at øge kendskabsgraden til webshoppen. I takt med dette forøges kan der pålægges Google Adwords og SEO-optimering af siden 

Ideel køber

Den ideelle køber er interesseret i iværksætteri, og har sans for godt købmandsskab. Køberen ønsker at prøve kræfter af med sin egen webshop, hvor man selv kan ændre og tilpasse efter, hvordan man selv ønsker tingene bør være. Det er en spændende og fin mulighed for at tilegne og gøre brug af forskellige kompetencer som strækker sig over en bred vifte..

Opstartshjælp

Efter overtagelse er min hensigt at skabe så gode betingelser for køberen som muligt, således at køberen føler sig klædt på og klar til at stå på egne ben. Jeg vil være til rådighed så længe det er nødvendigt, men selvfølgelig efter rimelig mængde.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2151

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
32461

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
17-03-2020
Udbudspris 4.750 DKK