Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 129.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Cillo.dk - Dropshipping webshop med omsætning og stort udvalg af produkter - min. 40% i DB.

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
+1 mill. i omst. og minimum 40% i DB.

Ønsker du og drive en webshop, hvor der ingen risiko er i et stort varelager? Og hvor du først skal købe og betale for varen, når du har solgt den? Så er Cillo.dk noget for dig. Cillo.dk er en dropshipping virksomhed, hvor alle produkterne sendes fra et fjernlager. Produktet sendes direkte til kunden, med shoppens navn på.

Shoppen blev startet tilbage i Q2 2019, primært som et "sjovt" projekt, og for øge lærering omkring forøgelse af konverteringsraten ved flere ting - dette qua mit andet firma, som arbejder med digital marketing. Til start handlede vi må få produkter, som blev importeret, men slog kort tid efter over på BigBuy's dropshipping løsning. Alle produkter afsendes fra BigBuy's lager i Spanien, med en OK leveringstid. Pludselig tog det hele fart, og jeg har nu måtte erkende, at jeg ikke kan arbejde med 2 projekter. Alt marketing er på minimum og shoppen + kunder, fortjener og komme videre til én, som vil give den fuld gas.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har dags dato siden opstart midt Juli 2019, omsat for 1.247.939,30 kr., med et cirka marketing forbrug på Google Ads på: 87.640,75 kr., Facebook på 183.458,00 kr. (Øget fokus på "branding".), Pricerunner: 30.000 kr. og et vareforbrug på cirka 550.943,87 kr.

Overskud før skat: 200.000 DKK

Produktet

Der sælges en bred vifte af produkter, ligefra parfume til TV og mikrobølgeovne. Udvalget fra BigBuy er enormt, og du kan også vælge, at skære mere ind til benet, hvis du kun vil have specifikke kategorier aktive på shoppen.

Markedsføringskanaler

Pt. er Google Ads (shopping) den stærkeste kanal. Her er der pt. en ROAS på x8. Resultaterne er skabt med mine, meget smalle erfaring, og der ligger et meget større potentiale for den der har større indsigt i Google Ads eller som vælger, at hyre en skarpt Bureau til det.

Omkostninger

Af fasteomkostninger er der cirka 1.800 kr. til Shopify + 150 kr. i abb. til Bambora, som er betalingsgetway'en.

Shopsystem

Opstartshjælp

Der tilbydes hjælp ift. Shopify, BigBuy m.m. i den første måned.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2892

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
32414

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-03-2020
Udbudspris 129.000 DKK