Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

aismo.dk - Webshop og Medlemsklub med modetøj til herre og dame - Omsætning: 1.100.00 kr.

Ålevej, Åle
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Høj månedlig omsætning og eksklusive leverandør aftaler

Medlemsklubber er det absolut hotteste lige nu og vi kender dem fra mange brancher - Mofibo, Luxplus, Plusbog etc.
Fælles for denne forretningsform er, at den har absolut momentum lige nu.

Vi har lavet modebranchen svar på en webshop med tilhørerne medlemsklub. Tænk hvis du havde ét sted, hvor du altid vidste du fik den bedste pris, no matter what!

Hos os kan du shoppe til almindelig retail pris eller blive Premium Medlem (99,- pr. md.).
Som Premium Medlem sparer du 50-75% på alle varer hele året rundt, optjener bonuspoint etc.

Vi har brugt lidt over et år, på at vende leverandørerne til, at dette er den nye måde at sælge deres varer på og vi er faktisk lykkedes i sådan en grad, at vi har fået adgang til Bestseller og DK Company's egne lagerbeholdninger, hvilket gør, at vi kan tilbyde rigtig mange attraktive produkter til vores medlemmer, uden at binde vores penge i et stort varelager - Vi trækker ganske enkelt direkte på deres lager.

Herudover er starten gået på, at lukke aftaler med en række dyre og mere eksklusive brands. Også dette er startet med success.

Økonomiske nøgletal

Vi har været igang i ca. et år i vores online setup og brugt store resourcer på opbygningen af den perfekte platform, samt markedsføring og indkøb.

Omsætning: 1.100.00
Overskud: 0,- (reinvesteret ALT i markedsføring)
Omsætning pr. måned: Denne er kontinuerligt stigende med rekordomsætning i August på 185.000,- i denne måned.
Betalende medlemmer: 110 (betaler 99,- pr. md. for at være medlem og få adgang til Premium medlems fordelene)

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi er en website/medlemsklub

Vi sælger modetøj til både herre og dame fra velkendte og populære brands. Du kan som kunde selv vælge hvor meget du vil betale for dine varer.

1. Bliv Premium Medlem
- Spar 50-75% på ALT
- Optjen Gratis bonus point
- Gratis fragt.

2. Køb som almindelig kunde
- Køb til almindelig retailpris.

Kort sagt, vi er danmarks første og enste svar på en medlemsklub for velkendte brands - Et sted hvor du som medlem ALTID får den billigste pris!

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os primært igennem Facebook marketing og andet SoMe relateret.

Vi er ikke selv "eksperter" i facebook marketing, men at vi med vores selvlærte kompetencer på dette område, kan skabe en månedlig omsætning op 185.000, siger noget om potentialet i vores virksomhed. Tænk hvor meget de bedste på området kan øge denne omsætning!
Herudover ligger der et kæmpe vækstpotentiale og uudnyttet potentiale for vækst i arbejdet omkring google optimering, SEO, målrettet nyhedsbrev arbejde osv.

Omkostninger

Omkostninger første år:

Marketing: 140.000
Løn: 32.000 (vi har valgt ikke at udbetale løn og geninvestere 99% af indtjeningen i virksomheden)
Indkøb af varer: 400.000 (indestående varelager værdi i kostpris)
Inventar: 20.000
Fysisk butik i 4 måneder: 100.000 (Er udelukkende online idag)

Vi havde en fysisk butik i 3/4 måneder, men er idag udelukkende online også herfra lønnen stammer. Vi udbetaler ingen løn pt. og geninvestere ALT i forretningen. Alene vores medlemmer laver alene ca. 200.000,- i ren indtjening om året.
Der er naturligt en masse opstartsomkostninger det første år af en virksomheds leveår, men i dag er vi et sted, hvor vores primærer omkostning er marketing.
70% af vores leverandøraftaler, laves med vores frie adgang til deres eget varelager og vi skal derfor ikke indkøbe til eget lager men bruger leverandørens direkte.

Shopsystem

Aktiver

Varelager: 300.000
Inventar: 15.000
Platform: 250.000 (min. Er svær at prissætte, men vi har investeret massivt heri og den er blevet rigtig rigtig god!)
Attraktive og eksklusive leverandøraftaler med de største på markedet.
Sociale medie platforme, herunder Instagram og Facebook
Nyhedsbrev

Varelager på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vores website er skabt ud fra samtaler og sparring med en af de største på området, som selv har skabt en medlemsforretning og solgt den for tre-cifret millionbeløb.

Vi kunne se, at der ingen ordentlig medlemsklub var i tekstil og modebranchen. En branche, der i sig selv er en af de absolut største i hele europa. Markedet er altså enormt!

Så er der kun én ting at gøre, arbejde 12-14 timer i døgnet og få det til at ske - Og det gjorde vi så og har i idag et ekstremt attraktivt setup, aftaler osv. der tager flere år at oparbejde fra bunden.

Markedet

Markedet er enormt

Danske modevirksomhedder omsatte for 47 mia. i 2018 og vi er de første som har lykkedes at skabe leverandør aftaler i det niveau vi gør - I et medlemskabs setup, hvor vores medlemmer ALTID og fast får danmarks laveste priser, ganske enkelt.

Der er lign medlemsklubber, som på 5 år har lavet 80.000 - 100.000 medlemmer. Hvis ikke det skulle kunne lade sig gøre i modebranchen også, så ved vi ikke hvor.

Svagheder/udfordringer

Der har været klare udfordinger fra start, som forventet. Og de har faktisk også været de udfordringer vi selv havde forventet ville komme.

Leverandørerne/mærkevareindehaverne er beskyttende over for deres navn og image og vil som udgangspunkt ikke sælge til 50-75% fast på vores side.
Dette er den besked vi er blevet mødt med rigtig mange steder og ved første øjekast giver det som sådan også mening. Branchen er meget konservativ og selvfølgelig vil du som ejer af et velkendt modebrand, som udgangspunkt, ikke sælge dine varer fast nedsat til 50-75%. Hvad siger dine andre kunder? og vil det devaluere din brandværd?.

NEJ!

Vi har efter lange møde, samtaler, tests osv. bevist følgende:
1. Selvom din vare er nedsat med 50-75%, er det altså kun eksklusivt, betalende medlemmer som har adgang til dette og ikke alle og da leverandørerne først forstod konceptet til bunds gav det mening for dem. Din brandværdi bliver ikke devalueret, da den lave medlemspris kun bliver eksponeret overfor et eksklusivt publikum, nemlig betalende medlemmer! Det er altså ikke alle og enhver som har adgang til disse fordelagtige priser, men medlemmer der betaler for denne extra "service".
2. Vi har vist, at vores platform er skabt for at øge deres salg og omsætning, samtidig med at de opretholder deres brandværdi, gode forhold til kunder etc. Dette er gjort ved, at det KUN er aktive, betalende medlemmer, som er logget ind, der kan se de fordelagtige nedsatte medlemspriser. Alle ikke-medlemmer, ser almindelig retailpris, imens de naturligt bliver gjort opmærksom på muligheden for store besparelse, hvis de tegner Premium Medlemskab.

Et godt eksempel er:
Verdens største brand Apple - Hvordan sælger de størstedelen af deres produkter?
- For 0,- Med et tilhørende abonnement. (deres brand er aldrig devalueret heraf kan vi roligt sige, nærmere modsat)

Vi har med tilrettelser af vores platform, til den havde det perfekte setup for os, vores medlemmer og vores leverandør, skabt grobunden for den perfekte medlemskub i branchen. Eksklusive aftaler med Danmarks to største leverandører er bevis i sig selv. Vi har fri adgang til Bestseller & DK Company eget lager og trækker frit herfra.

Stærke sider

Vores stære sider er:
1. Eksklusive leverandør aftaler med de største på markedet
2. Laveste priser på markedet til vores medlemmer.
3. Unikt setup, som ikke findes lign i Danmark.
4. Passiv indkomst på vores betalende medlemmer, hver måned - Vores omsætning kommer oveni.

Ideel køber

Vores køber er:
1. Har erfaring og netværk i branchen.
2. Stærke kompetencer i marketing og branding (Specielt online marketing).
3. Har økonomiske kompetencer.
4. Har evt. et eksisterende team, hvori virksomheden kan inkorporeres, eller kan trække på kompentencer fra.

Vi har skabt den perfekte platform og gjort et indledende arbejde på et meget højt niveau. Nu skal virksomheden bruge yderligere og øget kompetencer, for at udnytte det fulde potentiale.

Opstartshjælp

Opstartshjælp er naturligt en mulighed.
Vi ønsker, at Aismo bliver til den etableret del af den danske modeverden, samt etableret del af danskernes bevidsthed når de shopper fashion, som vi mener den bør og skal være. Derfor yder vi naturligvis den rimelige og ønskede opstartshjælp køber skulle ønske.

Dette aftales individuelt med køber alt efter behov og ønske fra købers side.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2374

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32371

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-02-2020
Udbudspris 395.000 DKK