Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

4allsport.dk - Magento webshop med JAKO sportstøj til salg - Dækningsbidrag: ca. 80.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
"Dropshipping" aftale med god avance og mulighed for at udvide sortiment + loyalitets-/bonusprogram til klubber klargjort

Virksomheden er startet som et sideprojekt i 2011, hvor drømmen var at bygge en webshop med sportstøj, inklusiv et skræddersyet bonusprogram til klubber.

Tanken er at sælge konceptet til idrætsforeninger og klubber, f.eks. den lokale fodbold- eller løbeklub, hvor man giver klubben XX % i rabat på deres klubkøb og samtidig har de også mulighed for at videreformidle rabat til deres medlemmer og samtidig opspare bonus, som de kan bruge til at købe tøj/udstyr til klubben.

Der er investeret cirka 200.000 kr. i udvikling af shoppen siden 2011 og den virker (måske et par enkelte bugs her og der) og der kan modtages bestillinger, men vi har desværre ikke formået at få konceptet udover rampen, da andre forretninger har taget vores fokus.

Vi har solgt konceptet til 1-2 lokale foreninger, som har købt spotstøj via 4allSport igennem de sidste par år, og så har vi lavet et par Facebook-opslag, men vi har f.eks. aldrig fået prøvet at sætte Google Ads eller Facebook Ads op, eller sendt nyhedsbreve el.lign.

Vi tror stadig på, at det er en forretning med et stort potentiale, for dem som vil investere tiden - der er stort set ingen udgifter i forretningen, så man kan let komme igang med at lukke et par aftaler med et par lokale sportsklubber og måske eksperimentere med noget privatsalg via Google Ads og Facebook Ads, samt opbygge en nyhedsbrevliste samtidig.

Vi sælger webshoppen og konceptet pga. vores anden forretning vokser markant og tager alt fokus - så nu håber vi at nogle andre vil få succes med denne idé :)

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: ca. 200.000 kr. (primært baseret på klubaftaler)
Dækningsgrad: ca. 40 %
Dækningsbidrag: ca. 80.000 kr.

Da ovenstående er baseret på lokale klubaftaler, er det dog tvivlsomt at omsætning vil "følge med", hvorfor prisen er sat ud fra at købe webshop, forhandleraftale med JAKO og koncept.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Sportstøj og udstyr af det tyske varemærke JAKO, som er meget stort i Tyskland og er i god kvalitet - tøjet bliver produceret på samme fabrik i Asien, som NIKE, Addidas, m.fl.

De har et bredt udvalg, så man har tøj til stort set alle slags klubber, lige fra fodbold til fitness og løb.

Se evt. mere på: https://www.jako.de/en/

Hele varekartoteket kan opdateres ved at få en udvikler til at uploade en excel-fil, hvilket vi har gjort én gang om året.

Derudover, har vi opsat automatisk opdatering af lagerstatus fra JAKO via XML-feed.

Det er i øvrigt relativt let at opsætte andre/nye brands i webshoppen, hvis man ønsker dette.

Markedsføringskanaler

Lige nu har vi skaffet kunder ved at lave rabataftaler med lokale idrætsforeninger, sportsklubber, fitnesscentre, o.lign.

Vi har en Facebook side og der er kommet nogle enkelte kunder via nogle Facebook opslag, men ikke noget af betydning.

Vi tror der er et stort potentiale ved at gå igang med Google Ads og Facebook Ads, samt at opbygge en email-liste sideløbende.

Omkostninger

Der er stort set ingen udgifter i forbindelse med driften af webshoppen - virksomheden har givet et lille underskud i år, da vi har haft tab på en underleverandør som mistede et stort parti af vores varer og efterfølgende gik konkurs.

Her er en opgørelse over de gængse udgifter i kr. vi har haft i forbindelse med den lille drift/aktivitet der har været:
Kontorartikler og tryksager 209,4
Edb-udgifter / software 708
Mindre anskaffelser 991,12
Telefon 1.262,40
Porto og gebyrer 3.031,85
Betalingsløsninger, med moms 35,06
Betalingsløsninger, uden moms 133,75

Shopsystem

Aktiver

Vi har et showroom i Skævinge, tæt ved Hillerød, men forventer ikke at køber overtager dette. Ellers er der ingen aktiver.

Vi er fleksible om man vil købe selskabet eller om man bare vil købe webshoppen inkl. forhandleraftale med JAKO og eventuelle kunder.

Virksomhedens historie

Vi startede den i 2011 og drømte om at få en masse danske, svenske og norske sportsklubber og deres medlemmer som kunder via et unikt loyalitets- og bonusprogram :)

Vi/stifterne har dog sideløbende fået stor succes med en anden virksomhed, som har taget alt fokus, så det har mere været et hobbyprojekt.

Vi mener dog stadig, at der er et stort potentiale for de rette personer.

Markedet

Markedet for sportstøj er KÆMPE stort og der er høj konkurrence - men der er mindre konkurrence ved at gå efter sportsklubber og deres medlemmer, hvilket er vores strategi.

Svagheder/udfordringer

Der er stor konkurrence på salg af sportstøj til private på nettet, så vi tror meget på at man skal have fat i klubber og foreninger for at det bliver en stor succes - selvom man sikkert kan lave en fin forretning ved traditionelt B2C salg via SEM, SEO, osv.

Stærke sider

Magento platformen er en af de bedste og mest professionelle platforme at drive webshop på, og det tilpassede loyalitets-/bonusprogram er unikt.

Platformen er også nem at skalerer og backend er allerede klargjort til at kunne have shoppen åben i Sverige og Norge.

Derudover, så er der en god forhandler aftale med JAKO, med en god avance, og der er relativt få som udbyder dette mærke i Danmark.

Ideel køber

Den ideelle køber kan være en person som har et godt netværk indenfor foreningslivet, eller kender nogen som har, og som ikke er bange for at skulle ud og tale med en masse sportsklubber.

Det vil også være en fordel, hvis man har kendskab til online marketing, eller kender nogen som har, så man også kunne prøve B2C salg af via de traditionelle online kanaler.

Opstartshjælp

Vi vil meget gerne hjælpe med en god opstart, f.eks. afsætte en dag til gennemgang af webshop og koncept, samt give vores erfaringer og idéer til at udvikle forretningen - og vi er efterfølgende selvfølgelig til rådighed på telefon og mail.

Vi er kun interesseret i at nogle andre får succes med vores idé, i stedet for bare og lukke selskabet :)

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3188

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32327

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-02-2020
Udbudspris 110.000 DKK