Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Kinderlee.dk - Dropshipping webshop med babyudstyr, legetøj og møbler til børn

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
SEO optimeret på alle områder

Opencart med flere custom løsninger.

Velfungerende og let drevet opsat webshop med flere custom løsninger. Shoppen kører i Opencart som er et virkligt brugervenligt system med mange design muligheder og nemt at gå til.

Der er mellem 800-1000 besøgende på siden om måneden. Alt trafik er organisk, primært fra Google. I en kort test er forsøgt en AdWords kampagne, som medførte næsten fordobling af trafik, og mer salget dækkede fint AdWords omkostningerne. Så har du tid til mere salg, så er der stort potentiale i reklamerne.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er pænt med trafik. Der er 25-35 besøgende på siden pr. dag, jf Google. Heraf er de 60% fra mobil devices.
DB% er ca 15% efter vareforbrug og fragt.

Der er break-even ved en omsætning omkring 20.000Kr. Historisk har omsætningen ligget omkring 60.000Kr/år

Regnskab

  • Omsætning:60.000 DKK
  • Ebitda: 6.000 DKK
  • Resultat før skat: 6.000 DKK
  • Balancesum: 40.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Alt forsendelse foregår fra producent eller grossist via dropshipment, så du behøver derfor ikke binde dig op på et stort varelager. Der er en løbende opgave i, at vedligeholde shoppen med nye og udgåede produkter fra leverandørende. Nogle af grossisterne tilbyder adgang at man kan indlæse deres lagertal og priser automatisk. Dette er ikke sat op, men er en mulighed for den nye ejer.

Hos grossisten er der +1500 produkter, som ikke er sat op i shoppen, så der er mange muligheder for at udvide, både i omfanget af en produkttype, men også i nye produktområder og nye målgrupper, f.x el-løbehjul.

Shoppen er sat op med e-Pay/Bambora, og det har kørt uden problemer, og er nemt at bruge. I OpenCart er det nemt at ændre udbyder, hvis du allerede har en leverandør, eller bare ønsker noget andet.

Opgaven til den nye ejer vil være at få opdateret indholdet, produkter og priser osv. Og så noget fokus på mere markedsføring.

Markedsføringskanaler

Mere end 80% af trafikken kommer fra Google søgninger - der er ikke brugt penge på Adwords. Der er 5-10% som er direkte url indtastning,

Omkostninger

OpenCart er gratis, så de eneste omkostninger er:
- Hosting
- Domæne
- Betalingsløsning
Samlet er det i gennemsnit 185 kr pr måned

Aktiver

En let drevet og velfungerende webshop med nogle tilpassede løsninger. Der ud over flere dropshipment aftaler og flere kontakter til potentielle leverandøre når/hvis man ønsker at udvide med eget lager.

Markedet

Markedet er stort med nogle få spillere som babysam, kære børn, og lign., men der er masser plads til de mindre aktører. Der er mange som prøver at få plads i øko/bæredygtig segmentet, for at få en højere pris, men der er flere kunder = mere salg på midten af markedet. Hvis man så kan få SEO optimeret ens shop, så behøver udgiften til at få kunder ind ikke være ret høj,

Svagheder/udfordringer

Jeg har startet en anden virksomhed op, i et helt andet marked, og det tager alt min tid. man bør afsætte ½-1 time om dagen, at drive webshoppen, så er der tid til produktopdateringer og behandling af ordre.

Stærke sider

SEO optimeringen af siden er virkelig stærk. På nogle produktsøgninger kan siden findes før producenter på Google.

Det er også en stor fordel at der er flere leverandører på produkterne, så man kan udvide, både inden for eksisterende produktgrupper med også med nye produktgrupper hvis det ønskes.

Ideel køber

Køber kan enten være en som har lyst til at starte op som selvstændig, men ikke har mon på at starte helt fra bunden. Eller en som ønsker at udvide en eksisterende forretning. Det vigtigste er at have tiden og lysten til at drive en webshop

Opstartshjælp

Det indgår en kort oplæring i OpenCart, og et dokument med alle kontaktoplysninger på leverandører og adgange til de forskellige systemer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2976

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
32316

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-02-2020
Udbudspris 27.500 DKK