Dropshipping webshop med salg af el-løbehjul, segboards og el-cykler

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: PrestaShop
Gem annonce
Tilbyd markedets bedste el-løbehjul fra bl.a. Xiaomi til det voksende marked indenfor el-løbehjul, scootere og hoverboards

Niche webshop indenfor el-løbhjul, segboards og el-scootere sælges med dropship leverandøraftale og klargjort og SEO optimeret webshop.

Webshoppen blev startet op i 2019 som en sideforretning og sælges grundet fokus på andre projekter. Webshoppen er udviklet i det nye og brugervenlige Prestashop 1.7.x og det eneste du skal gøre er at opdatere det nyeste sortiment samt bruge tiden på markedsføring.

Webshop systemet er nemt at anvende og der er lagt en masse tid og ressourcer i at SEO optimere websitet. Siden kommer også med en Facebookside med cirka 62 følgere.

For den rette person der er villig til at bruge tid på markedsføring er der uanede muligheder indenfor eldrevne køretøjer og er et marked i stor vækst.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har været inaktiv i 2020 men har solgt for cirka 10.000 kr. i juni 2019 da shoppen blev oprettet. Salgene er udelukkende skabt via organisk trafik da webshoppen også er SEO optimeret. Der har desværre ikke har været tid til vedligeholde den og sælges nu til relevant part som blot skal bruge tiden på marketing og vedligeholdelse som iøvrigt kan automatiseres via dropshipping leverandør.

Overskud før skat: 8.294 DKK

Produktet

Virksomheden sælger eldrevne personlige køretøjer så som el-løbehjul og el-scootere fra markedets bedste producenter så som Xiaomi.

Markedsføringskanaler

Google og Facebook

Omkostninger

Kun serverplads

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2843

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
32315

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-02-2020
Udbudspris 37.000 DKK