Dropshipping webshop med udklædningskostumer og tilbehør sælges + lille fysisk lager

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: PrestaShop
Gem annonce
Niche webshop med stort potentiale der er SEO optimeret indenfor festudklædning og festartikler til salg

Ældre niche webshop fra 2016 indenfor festudklædning og festartikler sælges grundet fokus på andre projekter.

Virksomheden blev grundlagt i 2015 som et sideprojekt der var ment til at skabe lidt passiv indkomst der kunne dække nogle af omkostningerne på kerneforretningen. Derfor blev tiden brugt på at SEO optimere webshoppen og skrive unikke produkttekster så siden kunne få organisk trafik og salg via søgemaskinerne. Siden var aktiv i 2016 hvor den kun via søgemaskinerne i Danmark omsatte for 11.717,90 kr.

Derefter gik den dengang tilhørende dropship leverandør konkurs og jagten gik ind på at finde en ny leverandør og helst med samme dropship setup. Denne blev først fundet efter en rum tid og er denne leverandør der også medfølger ved webshop salget. Webshoppen er udviklet i Prestashop og er SEO optimeret og der medfølger dropshipping leverandøraftale. Webshoppen skal blot opdateres med det helt nye sæsonudvalg som også kan automatiseres via leverandør. Der medfølger et lille fysisk lager af farvede kontaktlinser til fest og farver til en værdi af cirka 6.000 kr. i kostpris og som kan videresælges til cirka 14.000 kr.

Butikken kan nemt internationaliseres, da leverandør tilbyder produkttekster på alle EU sprog og hurtig fragt til hele EU indenfor 3-5 dage for lave fragt takster fra 8 EUR.

Webshop systemet er nemt at anvende, der er lagt en masse tid og ressourcer i at SEO optimere websitet. Siden kommer også med en Facebookside med cirka 55 følgere.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har været inaktiv siden 2017 da der ikke har været tid til vedligeholde den og sælges nu til relevant part som blot skal bruge tiden på marketing og vedligeholdelse som iøvrigt kan automatiseres via dropshipping leverandør. I 2016 omsatte webshoppen for 11.717,90 kr. uden nogen former for PPC, udelukkende via organisk trafik via søgemaskinerne.

Produktet

PartyCostumes.dk er en niche webshop indenfor udklædningskostumer og fest artikler så som farvede kontaktlinser uden styrke.

Markedsføringskanaler

Facebook, organiske søgeresultater på søgemaskinerne

Omkostninger

Webshoppen har været inaktiv siden 2017 da der ikke har været tid til vedligeholde den og sælges nu til relevant part som blot skal bruge tiden på marketing og vedligeholdelse som iøvrigt kan automatiseres via dropshipping leverandør.

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen har været inaktiv siden 2017 da der ikke har været tid til vedligeholde den og sælges nu til relevant part som blot skal bruge tiden på marketing og vedligeholdelse som iøvrigt kan automatiseres via dropshipping leverandør.

Varelager på 12.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Et marked i vækst og med stort potentiale for den der vil og kan anvende sin tid på projektet. Der findes mange peak-perioder så som Halloween, Sidste skoledag, udklædningsfester, firmafester, fødselsdage.
Derudover er der internationale muligheder og nye markeder at jagte da drop ship leverandør sender til hele Europa for cirka 8 EUR med GLS.

Stærke sider

Drop ship leverandør har et stort udvalg til fornuftige b2b priser. Derudover er der internationale muligheder og nye markeder at jagte da dropship leverandør sender til hele Europa for cirka 8 EUR med GLS med 3-5 leveringsdage.

Strategi

Pt. er denne side inaktiv (betalingsmodul er midlertidig inaktiveret i shoppen) indtil den rette køber findes, da al tiden pt. går med kerneforretningen.

Ideel køber

Den ideele køber er en person der kan ligge tid og marketingbudget i projektet, da det har et meget stort potentiale via eks. Google Shopping, Facebook og nye internationale markeder. Derudover er der internationale muligheder og nye markeder at jagte, da drop ship leverandør sender til hele Europa for cirka 8 EUR med GLS og produkttekster er oversat på alle de større europæiske sprog. Derudover tilbyder leverandør en mulighed for at automatisere hele logisitik processen så de automatisk henter butikkens ordrer, pakker og sender til kunden. Vælger du denne løsning, skal der kun bruges tid på kundeservice og marketing og du kan måske endda også have et job ved siden og en fast indkomst og skabe passiv kapital via webshoppen.

Opstartshjælp

Jeg vil være til rådighed i opstartsfasen og klar til at svare på spørgsmål samt hjælpe dig godt i gang med dit nye projekt. Jeg tilbyder 10 timers gratis opstartstimer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2929

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
32314

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-02-2020
Udbudspris 27.000 DKK