dealtorvet.dk og homegear.se - Salg af kendte webshops med +600 forkellige produkter (evt. partnerskab)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Unikke fremtidsperspektiver i Danmark og Sverige

Har du en drøm om selvstændighed eller vil du supplere dit faste job?

Er du måske virksomheds- eller webshopejer med ønsket om yderligere at vækste egen forretning?

Så er dette værd at vide.

Her tilbydes du en onlineforretning med tilhørende salgsaktiviteter, leverandøraftaler, dropshippingaftaler, varelager og transportaftaler.

Setup'et er meget professionelt, systemerne er brugervenlige og alt er fuldt integreret og opdateret.

Varerne har avancer på 30-60% og der er omsætning alle 365 dage om året. Der er 10 ordrer dagligt i snit.

Du tjener altså penge fra dag ét. Forretningen er overdragelsesklar med alt den hjælp som er nødvendig.

Shop 1 (dealtorvet.dk): Der medfølger ca. 30.000 aktive nyhedsbrevsmodtagere, der er sat op i automatiske nyhedsflows og alt udsendes med individualiseret/personificeret indhold.

Shoppen har en Trust score på 4,6 ved 476 anmeldelser. Shoppen er desuden e-mærket.

Shop 2 (Homegear.se): Der medfølger ca. 18.000 aktive nyhedsbrevsmodtagere. Shoppen er ikke anmeldt på Trustpilot.

Begge shops kræver ca. 2 timers arbejde dagligt.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Tal for 2019 (ekskl. moms)

Indtægter: 1.285.000 (Ca. 800.000 via Dealtorvet.dk/homegear.se og resten via eksterne salgskanaler - primært dealsites)
Udgifter: 1.100.000
Resultat: 150.000

Overskud før skat: 150.000 DKK

Produktet

Begge shops er traditionelle webshops med et gode navne. Der er godt 600 forkellige produkter på sites'ne i dag, men der er mulighed for at skalere det op til +15.000 via de dropshippingaftaler der forelægger/medfølger.

Der sælges primært produkter indenfor "household appliances" og "small electronics".

Er du ikke interesseret i at have varelager, kan alle produkter tilbydes ud fra dropshipping princippet. Sideløbende salgsaktiviteter består i salg af produkterne via eksterne webshops. Alle aftaler hertil er ligeledes på plads.

Sælger har desuden et salgsagentur ca. 1200 produkter, som du har adgang til. Det betyder, at du på disse varer har den absolut laveste indkøbspris på markedet, og derved får en ideel mulighed for at positionere dig "top of market" i forhold til konkurrenterne.

Markedsføringskanaler

Salget foregår online til det danske marked.

Der er tilknyttet E-mærket, AdWords, facebook og en solid Trustpilot (Trust Score 4,6 = Fremragende).

Til shoppen tilhører godt 30.000 aktive nyhedsbrevsmodtagere, som samles i et professionelt setup af processer i webshoppen. Nyhedsbreve sendes i automatiske flows ved f.eks tilmelding, udeblivende køb osv.. Der sendes manuelt ugentlige nyhedsbreve for maksimal effekt.

Alt sendes via Mailchimp med HelloRetail fuldt integreret. Alle nyhedsbreve er individuelt tilpasset den enkelte nyhedsbrevsmodtager, så kun relevant indhold vises.

Omkostninger

Variable omkostninger
Vareforbrug 72.198,60 
EU-erhvervelser varer (rubrik A-varer) 499.336,36 
Varekøb verden 73.128,08 
Fragt med moms 153.624,72 
Fragt uden moms 2.417,54 

Salgsfremmende omkostninger
Annoncer og reklame 157.594,18 
Repræsentation, restaurant, personale, fuldt fradrag 91,20 
Anden fradragsberettiget repræsentation med moms 181,56

Lokaleomkostninger
El, vand, varme mv. 4.652,53 
Reparation og vedligeholdelse 400,00 

Transportomkostninger
Broafgift 1.334,14 

Administration
Advokat og revisor 7.000,00 
Konsulentbistand 15.139,60 
Erhvervsforsikringer 6.004,42 
Kontorartikler og tryksager 11.638,03 
Porto og gebyrer 17.400,00 
Telefoni 12.219,43 
Internet og webhotel 24.995,56 
Betalingsløsning 3.209,23 
Diverse inkl. moms 22.597,39 
Diverse ekskl. moms 737,00 

TOTAL 1.085.899,57

Aktiver

Webshops inkl. backend, nyhedsbrevsmodtagere og tilhørende systemer/aftaler (Facebook, Trustpilot, transportører, leverandører, Google osv.), lagervarer og medfølgende salgsaktiviteter er 100% flytbare. Det vil kun kræve et mindre lagerrum (ca. 10-15 m2) til opbevaring af egne lagervarer.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Idéen til webshoppen er et udspring af mange forskellige prøvelser, jeg har måtte igennem i mit virke som selvstændig erhvervsdrivende. Jeg tror egentlig ikke min historie er meget anderledes fra andre selvstændiges.

Det er ofte (som i dette tilfælde) det ene, der leder til det andet - nye døre åbnes efter gamle døre lukkes osv.. Lang historie kort, så endte jeg med at stå som administrator for et såkaldt deal-site, som jeg stod for administrationen/driften af.

Idéen til min shop kom, da vi stod og manglede leverandører til at lave produkttilbud på deal-sitet. I stedet for at opsøge mulige shopejere til at udfylde de mange tilbud, som var nødvendige for deal-sitet, kontaktede jeg selv producenterne direkte og begyndte at importere udenom "mellemmanden", så at sige.

Inden længe blev "mine" produkter interessante også for andre sites. Sites som idag stadig er gode samarbejdspartnere og en stor del af omsætningen i virksomheden. Det tog til og shoppen er nået dertil hvor den nu (og de seneste 5 år) fylder og har fyldt - alt min tid.

Administratorrollen på deal-sitet måtte jeg opsige, for udelukkende at koncentrere mig om min egen shop og de omkringliggende salgsaktiviteter. Det er forsat det jeg gør i dag på fuld tid.

De seneste 6 år har meget handlet om at forme, optimere og finpudse shoppen (forretningen) til de mange facetter branchen (nethandel) tilbyder og kræver. Jeg står nu med en shop, der er fuldt udviklet, hvor de store investeringer er taget og hvor kundernes kendskab til shoppen er ved at være tilpas stor.

Jeg vil gerne sælge forretningen, men giver det bedst mening med et partnerskab, så er det bestemt også interessant.

Markedet

Markedet er stort og der er plads nok. Der handles i stigende grad på nettet og tendensen fortsætter i følge de seneste rapporter fra FDIH. Der er mange i markedet for salg af husholdningsprodukter og småt elektronik, både nationale og internationale aktører er med i kampen om det danske marked. Der er dog forsat plads til alle. Det er blot at finde sin plads.

Svagheder/udfordringer

Markedsudfordringer:
Voksende internationalisering gør det nemmere for større udenlandske netbutikker at vinde indpas på det danske marked. De kommer med stærkt konkurrencedygtige priser, men kan slåes på service, support og levering. Der kan tænkes i konsolidering og partnerskaber.

Shoppens svagheder:
SEO er en betydelig faktor, som der kan arbejdes mere med i forhold til shoppen. Markedsføring via de sociale medier er ligeledes et forhold der bør arbejdes mere målrettet med. Dette er dog begge let løselige udfordringer. Det er ikke blevet "dyrket" nok grundet manglende ressoucer og kendskab til systemerne/metoderne.


Stærke sider

Virksomheden (shoppen) har et kendt navn og et godt renommé. Service er vi gode til og kunderne er altid kommet i første række, hvilket Trustpilot også tydeligt fortæller.

Shoppen har både unikke brands som ikke mange sælger på det danske marked og kendte brands som Philips, Samsung, Braun, Beurer osv.. Produkterne er i god kvalitet og i flot design.

Sælger har et salgsagentur med ca. 1.200 produkter, som du har adgang til. Det betyder, at du på disse varer har den absolut laveste indkøbspris på markedet, og derved får en ideel mulighed for at positionere dig top og market i forhold til konkurrenterne.

Shoppen er kørende med dropshipping aftaler med f.eks. Philips m.fl. Flere kan let tilkobles.

Shoppen er let at handle i. Den er overskuelig og designet efter de klikmønstre, som størstedelen af de nethandlende benytter i dag.

Backend er let betjent og diverse moduler er integreret i shoppen, så rapporter, statistikker, kundekartoteker osv. hurtigt kan trækkes for at skabe overblik.

Der er sat systemer op til fragt med priser til alle de danske transportører. der er ligeledes en proces for returneringer.

Til de rette ejere/partnere, er denne shop ideel, både som udviklingsprojekt, som overbygning til eksisterende forretning indenfor handel med produkter eller som selvkørende enhed.

Ideel køber

Den ideelle køber har kendskab til nethandel og forstår branche, handelsform og godt købmandsskab. Sælger indgår gerne i et partner- og ejerskab.

Opstartshjælp

Der vil være alt den hjælp, der er nødvendig for en sikker og tryg opstart.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
0 %

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1933

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
32312

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-02-2020
Udbudspris 395.000 DKK