Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 170.000 DKK

Søg lignende virksomheder

AUKTION INDTIL 15/2 OVER FESTORAMA.DK & ABEFEST.NET - Samlet omsætning i 2018 = 1.176.020 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
VARELAGER PÅ 350.000 I INDKØB OG 1.000.000 I UDSALG MEDFØLGER!

DER AFHOLDES AUKTION UDEN MINDSTEPRIS. STARTBUD ER 1000 KRONER!!!

SKRIV FOR INFO OM BUDGIVNING OSV.

Det foregår derfor sådan, at du hvis du vil kan komme til Stendalvej 8, 8620 Kjellerup på det tidspunkt som vi aftaler. Her kan du se alle varerne, og du kan se de 2 Shopify butikker indefra, inklusive trafik, ordrer osv.

---

Brænder du for den gode kundeservice, og kunne du samtidig tænke dig at sælge festartikler og leve af at hjælpe festglade danskere? Der er formået at lave et rigtig flot overskud og skabt en stærk trafik! Overskuddet for begge webshops er ca. 411.934 kr. Festorama har i år til dato haft over 77.883 besøg.

Disse 2 webshops har et stort sortiment af fest- og temaudstyr til både børn og voksne, delt op i kategorier, målrettet en specifik anledning, et konkret tema, en eller afgrænset del af sortimentet. De har hver deres site hhv. www.festorama.dk & www.abefest.net

Synes du at fest er det sjoveste og nyder du at møde glade, tilfredse kunder? Så har du muligheden ved at købe to shops indenfor både børne- og voksenfester.

Alle shoppens varer er fra eget lager, undtagen Helium, som sælges som dropshipping uden udgifter.
- Dette er simpelthen en fast bi-indtægt for shops, idet vi ikke annoncerer med det, men sælger det som mersalg, sammen med vores faste varer.

_
Abefest.net

Har du en lille barnlig festabe i maven, der vil elske at finde og købe nye festtemaer, pynt, service og alt muligt andet sjovt?

Følger du med i, hvad der rører sig af trends for børn i dag?

Elsker du at have kundekontakt og yde en god service?

Så passer du perfekt til at drive Abefest!!!

Shoppen tager ca. en time om dagen at køre, inklusive pakning af ordrer. Du kan også vælge at udlicitere varemodtagelse, plukning, pakning og forsendelses af ordrer til et pick & pack lager til bare 32,- DKK pr. pakke (inkl. forsendelsesemballage, ekskl. porto).


_
Festorama.dk

Hvem vil ikke gerne lave have et dækningsbidrag på over 225.000,- DKK for en times arbejde om dagen?

Brænder du for den gode kundeservice, og kunne du samtidig tænke dig at sælge festartikler og leve af at hjælpe festglade danskere?

Shoppen kan drives på ca. en times tid dagligt inkl. pakning, og fra relativt få m², eller du kan udlicitere varemodtagelse, plukning, pakning og forsendelses af ordrer til et pick & pack lager til bare 32,- DKK pr. pakke (inkl. forsendelsesemballage, ekskl. porto), og derved drive virksomhed fra din computer og telefon alene.

Økonomiske nøgletal

Abefest.net

Nettoomsætning: 495.497,-
Heraf fragt: 66.261,-
Salgsmoms: 99.099,-
Vareforbrug: 125.452,-
Salgsfremmende omkostninger: 60.331,-
Dækningsbidrag: 144.354,-

Bruttoavanceprocent: 29%

Alle tal er fra 2018 og anført i DKK

_

Festorama.dk

Varesalg inkl. porto: 680.523,-
Heraf momsfri porto: 74.451,-
Salgsmoms: 121.214,-
Vareforbrug: 169.700,-
Salgsfremmende omkostninger: 92.945,-
Dækningsbidrag = 222.212,-

Alle tal er fra 2018 og angivet i DKK

Varesalg og Nettoomsætning samlet i alt: 1.176.020 DKK

Overskud før skat: 411.934 DKK

Produktet

Festorama.dk er en webshop med et stort sortiment af fest- og temaudstyr til voksne, delt op i kategorier, målrettet en specifik anledning, et konkret tema, en eller afgrænset del af sortimentet.

Du kan finde komplette temapakker, der indeholder al service, bordpynt samt diverse accessories, eller du kan nøjes med at købe enkelte pakker af for eksempel servietter, krus og tallerkener. Festorama.dk har et stort sortiment af balloner og helium (også kaldet ballongas) i både latex og folie. Ballonerne varierer i størrelser, og rummer derfor også varierende mængde helium. Mængden af helium, hver ballon kræver, er angivet ved hvert produkt – Det fortæller hvor meget helium kunden har brug for til hvert enkelt produkt.

Festorama.dk har et stort sortiment af balloner og helium (også kaldet ballongas) i både latex og folie. Ballonerne varierer i størrelser, og rummer derfor også varierende mængde helium. Mængden af helium, hver ballon kræver, er angivet ved hvert produkt – Det fortæller hvor meget helium kunden har brug for til hvert enkelt produkt.
_

Abefest.net er en webshop, der sælger festudstyr og festartikler til forældre og institutioner.

Webshoppen sælger blandt andet festtemaer som for eksempel Barbie, Politi, Ridder og mange flere. Der er temaer til børn i alle aldre.

Derudover kan du blandt andet købe balloner, ballon tilbehør, stjernekastere, fødselsdagslys og diverse udstyr til børnefesten.

Vi sælger hovedsageligt til familier, som skal holde børnefødselsdag, og derfor gerne vil give deres barn den sejeste dag med festudstyr.

Markedsføringskanaler

Festorama markedsføres vha. SEO, Google Ads + Shopping samt Facebook Remarketing.

Festorama har i år til dato haft 77.883 besøg fordelt på 71.441 besøgende.

Vi har EKSTREM MEGET SEO TRAFIK. Her ser du hvad der ligger til grund for, at vi er nået frem til, at der ligger et uudnyttet potentiale i at udvide shoppen med udstyr og eventuelt drikkevarer, der henvender sig til folk, der fremstiller deres egne drinks - Nemlig vores blok med opskrifter, om hvordan du fremstiller dine egne drinks.

Aktiviteten størst omkring 1. Maj, hvilket hænger sammen med, at det her er højsæson for konfirmationer.
Ligeledes ses en lille stigning i August – set i forhold til den foregående måned - hvilket skyldes, at August er den måned, hvor der afholdes flest bryllupper.

Se vores flotte anmeldelser på trustpilot her: https://dk.trustpilot.com/review/www.festorama.dk

_

Abefest får en del af sin trafik fra søgemaskineoptimerede tekster, og bruger derudover betalt annoncering på Google Ads, Google Shopping og Facebook remarketing.

Der er bestemt plads til forbedringer for rette køber i at investere tid i/på de sociale medier, ligesom der ligger et uudforsket potentiale i affiliate markedsføring.

Omkostninger

Vareforbrug: ca. 295.152 DKK
Salgsfremmende omkostninger: 153.278 DKK
Kunden betaler selv porto, som jf. aftale med post nord er momsfritaget
Dertil kommer omkostninger til emballage, som ikke er medtaget, da dette tal afhænger af den enkelte løsning køber vælger ( egenhåndtering eller udlicitering ifa. eksempelvis pick & pack)

Shopsystem

Varelager på 350.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

I 2016 åbnede Webshoppen ApS Festorama.dk, hvorfra vi sælger festudstyr til voksne.

Vi syntes, at Festorama manglede festudstyr til børn, hvorfor ideen til Abefest.net blev født et lille år senere.

Abefest.net blev således startet i 2017 af Henrik, Mette og Lisa Marie, hvoraf de 2 sidstnævnte driver og styrer den daglige drift af Abefest i dag.

Markedet

Markedet for børnefest og produkter er meget præget af nutidens teknologiske verden, hvor børn dagligt ser Ramasjang, Netflix, HBO med flere. Det betyder, at der hele tiden kommer nye serier, film og programmer, som børnene identificerer sig med og bliver fan af.

Det betyder også, at de gerne vil have deres seriehelte på festudstyret til for eksempel børnefødselsdagen. Tiden med flag-dug er skiftet ud med Spiderman og Disney prinsesser.

Forældrene køber gladeligt alt dette for at gøre poderne glade, hvorfor der er et stort marked for netop denne slags produkter.

Købekraften er for målgruppen ligeledes stor, og selvom der er konkurrenter på markedet, skal man ikke undervurdere potentialet for en stor markedsandel.

Det handler i bund og grund blot om, at man skal have passionen for det, og lysten til at følge med i, hvad der rører sig inden for børnetrends, og derved altid være lige det skridt foran de andre.


Stærke sider

Vi har en fantastisk kundeservice, der kan rådgive og fortælle om Abefest's produkter. De ansatte ved, hvad der rør sig i tiden med diverse tegnefilm og serier. Derudover, har nogle af medarbejderne børn, og én af dem er sågar uddannet pædagog, hvilket giver en dybere forståelse af, hvad børn godt kan lide, og hvor de befinder sig i de forskellige udviklingstrin.

Det anses derfor som essentielt, at køber er interesseret i at drive Abefest.net videre i samme ånd og med samme passion.

I kraft med at købekraften hos målgruppen igen er opadgående i disse år, er vækstpotentialet også steget.

Har man dernæst lyst til springe ud som event-arrangør indenfor børnefester, er der bestemt også både godt grundlag samt potentiale for vækst her.
(ansatte følger ikke med men kan assistere hvis behovet opstår)

Strategi

Strategien hidtil for Abefest.net:

Vi har en fantastisk kundeservice, der kan rådgive og fortælle om Abefest's produkter. De ansatte ved, hvad der rør sig i tiden med diverse tegnefilm og serier. Derudover, har nogle af medarbejderne børn, og én af dem er sågar uddannet pædagog, hvilket giver en dybere forståelse af, hvad børn godt kan lide, og hvor de befinder sig i de forskellige udviklingstrin.

Det anses derfor som essentielt, at køber er interesseret i at drive Abefest.net videre i samme ånd og med samme passion.

I kraft med at købekraften hos målgruppen igen er opadgående i disse år, er vækstpotentialet også steget.

Har man dernæst lyst til springe ud som event-arrangør indenfor børnefester, er der bestemt også både godt grundlag samt potentiale for vækst her.


_

Strategien for Festorama.dk:

Missionen for shoppen er et tilbyde kunderne festligt tema- og festudstyr leveret direkte til døren fra dag til dag.

Der er lagt stor vægt på, at siden skal være brugervenlig, og siden er desuden kendt for personlig kundeservice i topklasse.

Rent teknisk er webshoppen søgemaskineoptimeret, hvor velskrevne artikler på bloggen ligeledes er optimeret og rammer søgerelevante ord. Dette giver en fin placeret på google og dermed også trafik til shoppen.

Vision

Abefest er en niece butik, som henvender sig til børn og deres forældre. Derfor ser vi udviklingen i at opdatere butikkens festtemaer med tidens populære trends. Kort sagt at følge med i hvilke børne- og ungdomsfilm, serier osv. der rør sig blandt børnene.

Hermed 2 ting, der kunne være ideelt for Abefest.net:
• Holde shoppen opdateret med tidens festudstyr for børn
• Bliv arrangør og ”oppynter” til børnenes fester

Visionen er, at børnene skal have mulighed for at holde deres egen fest med lige præcis det tema eller det udstyr de har lyst til.

-

Visionen for Festorama har hele tiden været at blive de billigste, hurtigste og bedste leverandører af festartikler til folket. Med tiden er det blevet klar, hvor stort potentiale der ligger i at udvide siden med drinksudstyr, hvorfor dette nu er en del af den overordnede vision for shoppen.

27% af trafikken Festorama får fra Googles søgemaskine, lander på en side med en drinksopskrift. Blandt de 25 mest anvendte søgetermer, der leder besøgende til siden, er 10 af dem drinksrelateret. Hvorfor visionen senest er, at køber gerne skal kunne se potentiale i at udnytte denne viden.

Ideel køber

Du elsker fest og farver. Du lever og ånder for den gode kundeservice, og for at være med til at give dine kunder en fed oplevelse gennem de produkter du sælger dem.

Kan du se dig selv i nedenstående arbejdsgang, er du den oplagt kommende ejer:

- Kreativ søgen efter nye produkter, der dækker et behov hos dine kunder.
- Kontakt og forhandling med leverandører
- Kontakt med og servicering af kunder
- Pakke og sende varer
- Opsætte fiktiv fest og tage billeder til shoppen og sociale medier
- Skrive artikler til bloggen, der relaterer sig til shoppen
- Være aktiv på sociale medier med billeder, opslag, videoer, konkurrencer m.v.

Ved interesse send os da gerne en beskrivelse af dig selv og din motivation for at ville overtage shoppen.

Opstartshjælp

Vi står til rådighed og hjælper med alt du har brug for af hjælp og støtte i opstartsperioden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2982

Sælger kontaktet:
53

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32278

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
27-01-2020
Udbudspris 170.000 DKK