Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

morelust.dk - Webshop med salg af sexlegetøj til kvinder, mænd og par

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

100% Salgsklar Webshop med salg af Sexlegetøj kan nu blive din!

Morelust er opbygget med et fokus på kvinder og adskiller sig fra sine konkurrenter, ved at være mere stilren og indeholder i øjeblikket kun produkter som er enkle i design og udformning, men med fokus på funktionalitet. Morelust blev oprindeligt startet med et formål om at være personlige, kvindelig og med sælger som frontfigur - men da tiden ikke var til at få skubbet projektet ordenligt igang.

Der medfølger et mindre varelager med de produkter som er oprettet på siden nu samt kontakt til leverandøren. Dog kunne der være god mulighed for at tilknytte en dropshipping løsning med adgang til flere produkter. Såfremt køber kunne være interesseret i dette, vil sælger gerne tilbyde at hjælpe i mål med at indfri dette.

Økonomiske nøgletal

Der er endnu ingen salg på webshoppen, da den ikke er sat live eller promoveret. Så køber har mulighed for at skabe det hele fra bunden, men med en 100% salgsklar hjemmeside.

Produktet

Salg af sexlegetøj med et primært fokus på produkter til kvinder. Varelageret og produkterne som er tilføjet på webshoppen nu, er valgt med henblik på at ramme en gruppe af kvinder som ønsker legetøj som er mere diskret og feminint. Derudover er flere af produkterne med mulighed for at tilkoble en app, så det kan styres fra hele verden.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er betalt for domæne og hosting frem til 30 januar 2021 gennem Unoeuro. Herefter:

Domæne: ca. 50kr årligt
Hosting: ca. 19 kr. månedligt

Shopsystem

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede oprindeligt Morelust med en ide om at have os selv som frontfigur. Desværre var tiden ikke til at få kørt konceptet 100% igennem og vi valgte derfor at lukke ned igen. Nu har vi fået bygget en sprit ny og salgsklar hjemmeside, med udgangspunkt i samme feminine koncept, klar til at køber kan sætte sit personlige præg.

Ideel køber

Det vil være en fordel for køber at have erfaring med e-commerce, men i særdeleshed også med markedsføring af denne type produkt.

Opstartshjælp

Sælger hjælper køber hvis der er ønsker til ændringer i webshoppen layout og eventuel sparring i forhold til at få tilknyttet en dropshipping aftale, hvis man ønsker et større sortiment.

Der er mulighed for at etablere et samarbejde fremadrettet, da Sælger kan hjælpe med vedligholdelse og opdatering af hjemmeside, samt grafisk design og produkt visualiseringer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5583

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
32265

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-01-2020
Udbudspris 15.000 DKK