Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

philou.dk - Børne webshop med smukt design og 65 forskellige mærker

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

En helt fantastisk børnewebshop med smukt design sælges, der er lagt stor vægt på den nordiske stil og vi har sammen med webshoppen haft en kæmpe fysisk butik på 140 kvm som vi lukkede sidste år. Vi håber vi kan finde en sød sjæl der vil drive webshoppen videre.

Vi har haft over 65 forskellige mærker som Angulus, Soft Gallery, Just Female, Maileg, Billi Bi osv, pt er der dog kun 10 mærker online da resten er deaktiveret på grund af indkøbsstop da vi har valgt at lukke. Shoppen fungerer perfekt med kundeklub og GLS integration.

Økonomiske nøgletal

Vi har omsat for 3.000.000 kr. fra 2017-2018, desværre ikke med overskud men shoppen er også stadig ny. Vi lukkede i 2019 i februar og har siden hen haft den som bibeskæftigelse kun.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Philou.dk har solgt både børnetøj, dametøj, sko, interiør og wellness produkter. Det har bestemt været en eksklusiv butik med et rigtig godt ry. Der er brugt mange penge på designet og derfor føler vi også at det ville være synd at lukke uden at give en anden chancen for at bruge vores lille hjertebarn til noget.

Alt kan selvfølgelig ændres og logo osv udskiftes nemt men må også gerne genbruges, samt leverandør aftaler osv, vil vi gerne være behjælpelige med. Designet ligger hos Dandomain og koster ca. 1000 kr i måneden at holde kørende med integrationer til økonomi system, GLS, Mobilepay, Nets osv.

Markedsføringskanaler

Vi har kunder fra hele Danmark og udlandet. Vores Instagram profil rummer knap 7000 følgere.

Omkostninger

Omkostningerne for at drive shoppen er blot hosting til Dandomain samt de integrationer man selv ønsker.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3132

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
32246

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
16-01-2020
Udbudspris 15.000 DKK