Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 60.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Kendt webshop indenfor frisørprodukter, skønhed og mænds grooming sælges

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Grundet sygdom sælges en veletableret webshop

Veletableret webshop indenfor salg af frisørprodukter, eksisteret siden 2010. Består af både en hovedside rettet mod alle forbrugere, samt en underside www.grooming4men.dk som er rettet mod mænd.

Webshoppen har en fast tilbagevendende kundeportefølje, som gennem flere år har købt regelmæssigt. Der arbejdes aktivt gennem bureau på Sociale media som Facebook og Instagram. Der annonceres på Google Adwords, Google Shopping, Facebook og Instagram.

Der har desuden været arbejdet med SEO, dette er dog pt. reduceret grundet sygdom.

Webshoppen importerer en række brands selv fra udlandet, hvor alle kontaktinformationer etc. videregives til køber. Der har været fokus på kvalitet fremfor kvantitet, hvorved kendte frisørbrands og økologiske produkter har været centrale i sortimentet.

Webshoppen er pt i Curanet (Wannafind) Hostedshop og derved særdeles nem at opdatere og vedligeholde.

Økonomiske nøgletal

Omsætning har været stagnerende seneste par år grundet manglende indsats, hvor webshoppen mest har passet sig selv. Årlig omsætning har de seneste 5 år ligget mellem kr. 700.000-1.200.000. Dækningsbidrag på solgte produkter ligger på ca. 32-35%. Varelager er pt. ved at blive reduceret, og ligger pt. på ca. kr. 120.000.

Regnskab

  • Omsætning:750.000 DKK
  • Ebitda: 50.100 DKK
  • Resultat før skat: 35.000 DKK
  • Balancesum: 120.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Webshoppen er en del af Hartoke Trading, hvor selve firmaet ikke sælges fra, kun webshop delen. Hair4all sælger primært kendte frisørprodukter, med fokus på hvad der efterspørges mest og den bedste kvalitet.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

De reelle omkostninger forbundet til webshoppen er begrænset til faste abonnementer og omkostninger til Hostedshop platformen, Nets/Dibs, vareforsendelser (her benyttes pt GLS) og forsikring af varelager. Løn er delvis afholdt af webshop, delvis af øvrigt salg i virksomheden.

Aktiver

Der er ingen aktiver udover webshoppens varelager hvis dette ønskes overtaget.

Varelager på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2077

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32147

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
13-12-2019
Udbudspris 60.000 DKK