Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 49.800 DKK

Søg lignende virksomheder

OutdoorCompanion.dk - Webshop med outdoor tøj og grej i høj kvalitet til kvinder & mænd

Markedsstræde, Hillerød
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Fix og færdig webshop sælges .
I dag forhandler vi tøj og grej til de aktive outdoor folk. Dertil har vi fundet en veletableret europæisk producent, hvor kvaliteten er helt i top. Levering fra fabrik sker hurtigt. Kontakt til denne producent følger selvfølgelig med, men mulighederne for at sælge fra andre producenter eller til andre målgrupper er store. Kun fantasien (og lovgivningen) sætter grænser for, hvad du vil sælge.
Der er ikke andre i Danmark og Skandinavien, der handler med dette mærke og der er mulighed for at få rettigheder til hele markedet i Skandinavien.

Webshop er fuldt etableret og alle aftaler med hensyn til kortbetaling, indløsning, medfølger.

Der er tilknyttet økonomiprogram (e-conomic) og aftale med IEX for samkøring med webshop. Shipmondo er i dag tilknyttet som logistik leverandørØkonomiske nøgletal

Webshop sælger ikke specielt godt - men vi har ej heller fokuseret på dette
Der har været stor succes ved deltagelse på messer

Produktet

Outdoorcompanion forhandler tøj, grej og gear til jægere og alle andre der færdes i naturen. Kunder er både kvinder og mænd.

Markedsføringskanaler

Vor primære hensigt har hele tiden været at bygge navnet op omkring messedeltagelse og her har vi haft god succes
Der er en facebook gruppe, samt en gruppe på Linkedin. Vi har ikke været dygtige nok til at anvende disse medier.

Omkostninger

Som faste omkostninger er der international kortløsningsaftale (Visa/Mastercard ved Dibs/Nets) , Dankort, MobilePay, e-conomics, IEX, hosting ved e-navn, telefon og forsikring. I alt ca kr 1.500/måned - afhængig af omsætning, telefonforbrug, forsikring

Shopsystem

Aktiver

Der medfølger varelager, der er til at sælge. For messe deltagelser kan medfølge det markedsføringsmateriale, der kan genanvendes, bøjlestativer, camouflagenet etc

Varelager på 38.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Ideen til virksomheden opstod, da vi i familien er aktive outdoor mennesker og vi blev lidt "trætte" af priserne på godt kvalitets outwear.
Vi fandt efter megen søgen en top professionel producent i Europa. Det var en forudsætning for os at vi kunne have en europæisk producent, med tanke på CO2 udledning ved transport og smidighed i forhold til leverancer.

Vi har hele tiden fokuseret på at blive synlige ved deltagelse på messer og har deltaget på alle danske jagtmesser i 2018. Modtagelsen her har været super god.
Navnet, OutdoorCompanion, var svært at finde. Vi ønskede at afspejle en butik, en vision, der henvendte sig til aktive udendørs mannesker. Dette syntes vi lykkedes ganske godt
Virksomheden sælges da jeg har haft en større tilgang af konsulentopgaver, indenfor anden branche

Markedet

Jagt/outdoor markedet er i kraftig vækst. Tilgangen af kvindelige jægere stiger markant.
I 2017 omsatte virksomheder med salg til jægere, trekkere og lystfiskere for kr. 875 millioner - tallet har været stigende siden

Svagheder/udfordringer

Vor svage side har helt klart været den manglende evne til at anvende sociale medier, de rette SEO og de rette annonceringer på internettet.

Stærke sider

Vi har aftale med en leverandør der leverer ualmindelig god kvalitet, der fuldt ud matcher,- endda på nogle områder - overgår andre producenter på markedet.
Der er en fantastisk dame serie, hvor figur syede produkter indgår som fast del af sortiment

Ideel køber

Som køber ser vi gerne en person med interesse for jagt og udelivet. Der skal være lyst til messedeltagelser, men også evner indenfor de områder, hvor vi ikke har været stærke. Der bør være visioner og ideer for udvidelse af sortiment, så køber kan opbygge en større varebredde

Opstartshjælp

Virksomheden overtages fuldt af køber ved handel. Sælger hjælper med kontakt til producent, samt oplysninger om messer, hvis køber ønsker dette.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1959

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32102

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-11-2019
Udbudspris 49.800 DKK