Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

SnoringPanda.com - Wenshop med premium baby tilbehør

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
Babytøj og tilbehørshop - populær niche

Premium drop-shipping butik i baby-niche
www.snoringpanda.com Dette er en fantastisk webshop for nogen, der gerne vil springe over en lang proces med at oprette deres egen webshop og bare springe ind i en klar. Premium Shopify-skabelon og klar til at sælge! Alt hvad du skal gøre er at annoncere.

Snorken Panda Dropshipping Shopify Store

Dette er et fuldautomatisk dropshipping-websted. Det er perfekt til begyndere, der ikke ønsker at udføre den første tunge løft.

Køb det, mens prisen er lav, fordi med flere salg og kunder vil prisen stige drastisk.

1. Sælger Bio

Jeg hedder Karolis, jeg er en almindelig fyr. Jeg lavede dette websted med en plan om at køre det selv, men jeg har 2 andre succesrige butikker, så 3 butikker er for meget at håndtere.

2. Resume

Dette er en enkel, MEGET brandable baby-niche-e-handelsbutik. Den bruger dropshipping-modellen. Du behøver ikke at bestille noget lager eller lager for at gøre dette websted vellykket. Jeg har den konfigureret, så når du først har foretaget salg, opfylder du automatisk kundernes ordrer fra Shopify-instrumentbrættet. Bestillingerne tages af leverandøren og sendes direkte til kunden! E-handel bliver ikke bedre end dette! Jeg har solgt over $ 300 i salg, og butikken er lige åbnet! Det er bevist at sælge og er perfekt til begyndere, der ikke ønsker at gennemgå besværet med at oprette en butik.

3. Højdepunkter

Høje marginer - Bestilling direkte fra producenten i Kina betyder billigere omkostninger for dig, og du kan gøre fortjenstmargenerne så høje eller lave, som du ønsker. Sælg et produkt til $ 50 eller $ 100 og betal kun $ 20 for det.

4. Drift

Det er let at importere produkter. med ubegrænsede muligheder for at udvide webstedet i en af ​​de niches, der har den største indtjening. Babyprodukter

Administrering af webstedet er så let, når det er konfigureret. Her er en kort oversigt.

Annoncer på Facebook Annoncer et produkt. Kunderne går til dit websted og køber via PayPal eller Stripe. Så snart ordren er foretaget og betaling er foretaget, vil du modtage en e-mail, der bekræfter ordren fra webstedet og bekræftelse af betaling. Hvis du har 50 ordrer i slutningen af ​​dagen, skal du gå til butiksadministratoren. Kontroller alle ordrer, og tryk derefter på masse-opfyld. Det vil automatisk indtaste adresserne på dine kunder derefter, foretage en betaling for alle ordrer. Producenten behandler og sender ordrer direkte til dine kunder uden fakturaer eller salgsfremmende materiale. Det er en win-win.

Hvis du kun har modtaget en ordre på $ 50 pr. Dag med en margen på 40-50%, vil du opnå et overskud på ca. 20-25 $ pr. Dag eller $ 9.000 pr. År. Forestil dig kun, at du kan modtage 5-10 ordrer på en dag eller mere. Selv med mindst 5 ordrer pr. Dag vil din årlige fortjeneste allerede være $ 45.000 / år.

Hvis du leder efter en online dropship-forretningsmulighed, skal du ikke lede længere.

www.snoringpanda.com har potentialet til at være en meget rentabel forretning for dig med et fuldt udbygget system til levering af varer, der sikrer den garanterede opfyldelse af dine ordrer.

Webstedet bruger Shopify, der koster $ 29 pr. Måned, det er i øjeblikket den største e-handelsplatform. Du behøver ikke betale ekstra penge for valutakonvertere, fordi jeg brugte et premium-tema, der indeholder ekstra funktioner.

5. Hvad får du:

-Domæne navn på NameCheap (www.snoringpanda.com) til en værdi af $ 1.094 på GoDaddy-vurderinger

-Snoring Panda professional logo.

-Fuldt automatiseret websted på Shopify-platformen.

-Fuldt lydhøre og mobilvenligt PREMIUM-tema.

-Særlige bonusser ved dropshipping :)

-Gratis teknisk support, der forklarer, hvordan man bruger webstedet og til eventuelle problemer eller tip.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Hvis du kun har modtaget en ordre på $ 50 pr. dag med en margen på 40-50%, giver du et overskud på ca. 20-25 $ pr. dag eller $ 9.000 pr. år. Forestil dig kun, at du kan modtage 5-10 ordrer på en dag eller mere. Selv med mindst 5 ordrer pr. Dag vil din årlige fortjeneste allerede være $ 45.000 / år.

Hvis du leder efter en online dropship-forretningsmulighed, skal du ikke lede længere.

www.snoringpanda.com har potentialet til at være en meget rentabel forretning for dig med et fuldt udbygget system til levering af varer, der sikrer den garanterede opfyldelse af dine ordrer.

Webstedet bruger Shopify, der koster $ 29 pr. Måned, det er i øjeblikket den største e-handelsplatform. Du behøver ikke betale ekstra penge for valutakonvertere, fordi jeg brugte et premium-tema, der indeholder ekstra funktioner.

Produktet

Babytøj, tilbehør og andre relaterede ting til babyer, du kan faktisk tilføje flere varer i henhold til dine planer om at udvide denne butik

Markedsføringskanaler

Omkostninger

29 $ pr. Måned for shopify plan og markedsføring udgifter afhængigt af dit budget

Shopsystem

Aktiver

Det er let at importere produkter. med ubegrænsede muligheder for at udvide webstedet i en af de niches, der har den største indtjening. Babyprodukter

Administrering af webstedet er så let, når det er konfigureret. Her er en kort oversigt.

Annoncer på Facebook Annoncer et produkt. Kunderne går til dit websted og køber via PayPal eller Stripe. Så snart ordren er foretaget og betaling er foretaget, vil du modtage en e-mail, der bekræfter ordren fra webstedet og bekræftelse af betaling. Hvis du har 50 ordrer i slutningen af dagen, skal du gå til butiksadministratoren. Kontroller alle ordrer, og tryk derefter på masse-opfyld. Det vil automatisk indtaste adresserne på dine kunder derefter, foretage en betaling for alle ordrer. Producenten behandler og sender ordrer direkte til dine kunder uden fakturaer eller salgsfremmende materiale. Det er en win-win.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1295

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32052

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-11-2019
Udbudspris 8.999 DKK