Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping af unikke produkter // Velkørende med omsætning // Godt besøgstal

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Start dit dropshipping eventyr i dag, med denne side! Her får du en færdigbygget side, direkte klar til at sælge. Så hvis du er god til markedsføring, og gerne vil tjene penge - værsgo'

ShopMini, sælger primært 2 produkter, i samme produktkategori. På siden er der oprettet 2 produkter - MiniFuzz og MiniSteamer. MiniFuzz er en elektrisk fnugrulle, som gør det muligt for konsumenten at udskifte den kedelige og originale fnugrulle, med en lidt sjovere elektrisk fnugrulle der er brugbar så lang tid kunden ønsker. Derudover sælges der også MiniSteamer, som er en håndholdt tøjdamper, der er kompatibel til at tage med i kufferten, så kunden kan have den med på farten.

Begge produkter er unikke, og meget nichepræget. Ikke mange virksomheder sælger dem, og slet ikke til den pris.

Derudover er der op til 50% avance pr. solgte produkt, samt et product bundle, som gør det muligt at udføre mersalg af produkterne.

ShopMini.dk har været igang i lidt over en uge, og med lidt markedsføring har den allerede fået langt over 1.500 besøgende. Der er altså allerede nu et godt grundlag for at gå igang med at sælge!

SIDEN ANNONCEN ER BLEVET AKTIV, HAR SHOPMINI OVER 2.000 BESØGENDE, (omkring 100 om dagen, rent organisk trafik - INGEN markedsføring), OG ER NU BEGYNDT AT DANNE OMSÆTNING!

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Da virksomheden endnu ikke er åbnet, da siden er lavet for at blive solgt videre, er der endnu ikke nogen omsætning på siden.

Produktet

MiniFuzz er en elektrisk fnugrulle, som gør det muligt for konsumenten at udskifte den kedelige og originale fnugrulle, med en lidt sjovere elektrisk fnugrulle der er brugbar så lang tid kunden ønsker. Derudover sælges der også MiniSteamer, som er en håndholdt tøjdamper, der er kompatibel til at tage med i kufferten, så kunden kan have den med på farten.

Udover dette sælges de 2 produkter også samlet i en såkaldt "product bundle", som gør at kunden kan spare lidt ekstra. Dette er blevet gjort i et forsøg på at skabe mersalg.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er omkostninger til Shopify hver måned, som ligger på 195,00 kr

Shopsystem

Markedet

Du har med siden mulighed for, at komme ind på et marked, hvor der ikke er nogen stor konkurrent udover Philips. Philips sælger deres produkter til en høj pris, på grund af deres brand. Da MiniFuzz og MiniSteamer ikke er af noget specielt brand, har du mulighed for at sælge produkter af samme kvalitet, til en lavere pris, og derfor få en stor bid af markedet.

Stærke sider

Din styrke på markedet, vil være at brandet er ukendt og prisen derfor er lav. Sørg for at fremvise produkterne foran de rette mennesker, og så vil der være omsætning fra første dag.

Ideel køber

Den ideelle køber, vil være dig der gerne vil springe ud i dropshipping verdenen, men ikke selv har tid eller lyst til at opsætte hjemmesiden. Her får du en fuldt opsat hjemmeside, som er klar til brug, med alt du har brug for - alt du skal gøre er at markedsføre virksomheden.

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed på både telefon og mail, såfremt der skulle opstå tvivl omkring diverse ting på siden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4191

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
32018

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-11-2019
Udbudspris 7.000 DKK