Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Ushop.dk | Unik dropshipping webshop med elektronik, kosmetik & 44000+ produkter

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
All U Need med 44000+ produkter 6 sprog & 3 valuta - Der medfølger 32 affiliates og ca. 100 tilmeldte til nyhedsbrevet.

NY PRIS; sat ned fra 34.000,-
Ushop.dk har et meget stort internationalt potentiale pga. det unikke affiliate system, tilknyttet dropshipping som kører fuldautomatisk, er der virkelig gode vækstmuligheder for rette person eller team.

Webshoppen kan drives hvorfra det ønskes og med præcis de kategorier som ønskes, dvs. man kan udelade 'For voksne' hvis det ønskes.
Der medfølger 32 affiliates og ca. 100 tilmeldte til nyhedsbrevet.

Derudover vil der gives en grundig instruktion i brugen af såvel Prestashop, som leverandør platform og affiliate systemet.
Med rette fokus og korrekt anvendelse af affiliate samt Amazon, kan denne webshop få kometvækst.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Kæmpe potentiale med 6 sprog og i 3 valutaer, pt. mere end 44000 mærkevarer på shoppen som stiger.
Der har samlet været omsat for 26.000 kr. og med ca. 15 % i avance, hvilket er lavt i forhold til hvad der kunne have været hvis der havde været lagt fornøden og rette fokus.

Overskud før skat: 3.000 DKK

Produktet

Ushop.dk er en unik webshop med mere end 44000 produkter i mere end 1000 forskellige mærkebrands og i 60 kategorier.
Der kan betales med alle gængse betalingskort og MobilePay, og i 3 forskellige valutaer - DKK, EUR og USD.

Markedsføringskanaler

Affiliate har været primære markedsføring (mund-til-mund)
Det er Multi Level Affiliate system (MLA), som giver bonus til kunder i op til 7. niveauer og med op til 20 % af overskuddet, hvilket kan ændres.

Omkostninger

Der er 3 dele løbende betalinger for ushop.dk, der er selve hosting af server til 96 EUR pr. kvartal - lige betalt for de næste 3 måneder pr. 1. maj 2020.
Så er der en afgift for dropshipping Entreprise aftalen på 345 EUR halvårligt – lige betalt her 1. marts 2020 for et halvt år frem.
Der betales ikke løbende for Affiliate systemet, hjemmeside med info om hvordan du optjener bonus medfølger netop nu: FriendsBonus.dk (hosting 99,- pr. md.)

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen kan drives præcis hvorfra det ønskes. Da det er dropshipping er der ingen varelager eller varebinding af nogen art.

Virksomhedens historie

Ushop.dk er bygget på tanken om fælles indkøb skaber større rabatter og lysten til at dele, like og give folk man kender en god mulighed for enten at spare penge, tjene penge eller begge dele. Det er styrken ved affiliate systemet (MLA), se mere på https://friendsbonus.dk (se også video)

Markedet

Salget online er steget markant over de seneste år og alene i 2017 var omsætningen på over 140 mia. kroner. Med konkurrencedygtige priser på gængse mærkevarer henvender ushop.dk sig til et stort potentielt købestærkt publikum.

Svagheder/udfordringer

Konkurrence, der skal fokuseres på priser.

Stærke sider

Alt fungerer ellers som det skal, og sælger tilbyder gerne support løbende efter overdragelse.
Det helt unikke ved Ushop.dk er, at der findes ikke lignende webshop med så stærk en affiliate integration (MLA), hvor alt trackes på e-mail adressen som kunden opgiver i sin oprettelse af kundekonto. Herefter tildeler systemet selv hvem der skal have afregning i form af rabatter, afhængig af den enkeltes indsats for at få kunder/affiliates.

Strategi

Strategien har fra starten været at skabe en global affiliate webshop, som kunne vokse i takt med at kunderne kunne opnå store besparelser, og hver enkelt affiliate/kunde samtidig kunne gøre det til en selvstændig forretning over tid. Så det vil vi forvente af den som køber Ushop.dk, at denne ambition videreføres.

Vision

Vi ønsker at sælge Ushop.dk, da den har et stort vækstpotentiale som vi desværre ikke selv har mulighed for at eksekvere som den fortjener, og dette udelukkende pga. fokus på andre forretninger.

Ideel køber

Kunne være person, eller virksomhed, som har opnået stor succes med andre affiliate systemer, herunder eks. Erhvervs netværk, Network Marketing eller Multi Level Marketing m.fl.
Eller person eller team med rette drive og engagement, så kan der ske eksplosiv vækst i store dele af verden.

Opstartshjælp

Der medfølger grundig instruktion og oplæring i såvel webshop m. PrestaShop, og leverandør portalen, samt affiliate systemet (MLA).
Support klippekort kan tilkøbes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3843

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
31889

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-09-2019
Udbudspris 12.500 DKK