assetstore.dk - Flot webshop med fokus på bæredygtighed i drift inkl. varelager på 35.000

Webshop er kørende, samt med flot Instagram og Facebook.

Ansatte
Under 5
Grundlagt
2018
Flytbarhed
Flytbar
Adresse
Fredensborggade, København N
Region
Shopsystem: Shopify

Webshop sælges til god pris. Webshoppen har haft et fokus på bæredygtighed til mænd og kan let udvides til kvinder. Der er også mulighed for at bruge nuværende setup til almindelig tøj webshop.

Webshoppen forhandler på nuværende tidspunkt tøj fra brands som har fokus på bæredygtighed, her i blandt flere brands som man kender fra butikker herhjemme og hudplejeprodukter som ses på bl.a. www.mrporter.com.

Varelageret er inkluderet i prisen og der følger derfor selvfølgelig kontaktinfo og aftaler med nuværende leverandører med i handlen. Hjemmesiden er lavet i Shopify, hvilket gør det nemt for nybegyndere at redigere på sitet. Derudover er webshoppen sat op til at modtage betaling med betalingsløsning fra ePay med Mobilepay inkluderet.
Levering er sat op via Shipmondo.

Instagram account med matchende navn til webshop og flot æstetisk udtryk er inkluderet. Der er blevet lavet lidt SEO på hjemmesiden og lidt facebook og instragram markedsføring.

Økonomiske nøgletal

Omsætning er indtil nu på lige over 10.000 DKK.
Webshoppen er ny og kræver derfor fokus på markedsføring og gøre den synlig for forbrugeren.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Assetstore er et website med salg af bæredygtige produkter, som på nuværende tidspunkt henvender sig til mænd.
Dette inkluderer f.eks t-shirts i økologisk bomuld, hudplejeprodukter uden nogen brug a kemikalier, sokker i økologisk bomuld, vandflasker i stål mod brugen af plastic, sandaler lavet af brugte gamle dæk og tasker af recycled denim.

Markedsføringskanaler

Instagram, Facebook & Seo

Omkostninger

Betalingsaftale med ePay er ca. 1500 kr. om året.
Shopify abonnement ca. 150 kr/mnd

Dertil kommer køb af varelager og leveringsomkostninger, som er baseret på antallet af pakker. Her er opsat til Shipmondo.

Aktiver

Varelager på nuværende tidspunkt er ca. på 35.000 kr. Dertil kommer et transportabelt fotostudie med lagen.

Varelager på 35.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Ideen med webshoppen er at sætte fokus på bæredygtighed blandt mænd. Ud fra dette fokus har det været missionen at finde en masse spændende brands rundt i verden, som prøver at optimerer og genanvende de materialer vi har i dag, reducerer forbrug eller fokus på sundhed og kvalitetsmaterialer.

Efter lang tids søgen efter de rigtige brands blev der skabt et lille brand-mix som har stort potentiale, da bæredygtighed er et emne der er stort fokus på inden for mode og livsstil. Dette krævede tur på messer rundt i Europa og en masse 'Nej'er inden der kunne sættes de første mærker på listen.

Som det ser ud nu, har jeg desværre ikke tid til at drive webshoppen videre og ønsker derfor at der er nogle andre som forhåbentlig kan drive dette til en stor succes så der kommer endnu mere fokus på dette emne og forbrugeren ved hvor han skal henvende sig.

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne ligger I at få det ud til forbrugeren. Mange ved at det er fornuftigt at tænke bæredygtigt, men det er ikke altid en mulighed. Derfor skal der bruges en del penge eller energi på at gøre opmærksom på webshoppen.

Stærke sider

Kigger man på modebranchen ser man et øget fokus på bæredygtighed og det er derfor et stigende marked. Den danske modeuge vil fra 2020 ikke tillade eller vise brands, som ikke har bæredygtighed i deres DNA hvilket er et godt bevis på hvor branchen er på vej hen.

Ideel køber

Køberen er dig, som gerne vil drive din egen webshop, som har en ide om hvad bæredygtighed er eller er interesseret i modebranchen.
Webshoppen er køreklar med ePay som betalingssystem med MobilePay inkluderet i abb. Webshoppen er lavet i Shopify, hvilket gøre det nemt for nybegyndere at arbejde med billeder og redigering af sitet.
Det er også en mulighed at tilpasse hjemmesiden til andre brancher eller nicher, idet store dele af varelageret er på accessories.

Opstartshjælp

Ift. overtagelse vil der blive givet en grundig gennemgang ved overtagelse og der vil være mulighed for sparring den første måned.

Beliggenhed

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
221

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31790

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-09-2019
Udbudspris 50.000 DKK