Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med eget brand indenfor kvalitets sengetøj med høj avance sælges

Under Rønnene, Egå
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Vi har eftertragtet sengetøj, som pt kun kan købes her. Der er rig mulighed for at udvide til andre webshops, eller at sælge det i fysiske forretninger.

sheetzzz.dk har en eftertragtet vare, og med den rette ejer, er der et stort potentiale. Hjemmeside og varelager spiller, så alt der mangler nu er markedsføring via de rigtige kanaler.

Man kan købe gennem webshoppen, men der er god mulighed for at få varen ind i fysiske forretninger og andre webshops.

Ligeledes er der rig mulighed for at supplere med mere sengetøj, eller alt indenfor tekstil og interiør. Retten til at reproducere de fire designs medfølger, og vi henviser gerne til producenten vi har brugt.

Økonomiske nøgletal

Vi fremsender gerne årsregnskaber. Da virksomheden har stået stille i snart 2 år, har der været en meget lille omsætning omkring jul 2018 og jul 2019. Dette er pga sygdom og familieforøgelse, og håbet om at kunne fortsætte salget på senere sigt. Vi har dog ikke tiden, og derfor må vi sælge.

Avancen er god på sengetøj, og såfremt vi skal fremsende årsregnskab, fremsender vi også lidt nærmere info vedr produktionspris og salgspris.

Produktet

Vi tilbyder sengetøj i lækker kvalitet af bomuldsatin. Vi har fire designs, som vi selv har udarbejdet og fået produceret - dette er foregået gennem et dansk firma, som har en produktion i udlandet.

Vi rammer en bred målgruppe af kvinder mellem 15-50 år, og vi har oplevet stor interesse på messer og Instagram.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er oprettet på Facebook og Instagram. Når vi har reklameret via Instagram er der efterfølgende kommet kunder fra hele landet, og på baggrund af kampagnehistorik kan vi se en stor interesse blandt unge piger og kvinder - der har været meget interaktion når vi har reklameret.

Vi har hjemmeside, men intet nyhedsbrev - det er dog muligt at lave.

Omkostninger

Jeg har en erhvervsforsikring til 5000 kr årligt, og en udgift på et par tusinde til hjemmesiden, som dækker abonnement og epay. Herudover er der variable omkostninger som fx porto og emballage.

Shopsystem

Aktiver

Emballage i form af forsendelsesposer, visitkort, gavekort med tilhørende æske og en lille reol/disk som vi har benyttet til messer.

Varelager på 131.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg sad med nogle ideer til designs, og havde samtidig et indtryk af at avancen var meget høj på sengetøj. Dette fik jeg bekræftet ved at tale med en producent, og herefter gik jeg så småt igang med at undersøge markedet, priser og kvalitet. Jeg fik hurtigt stablet det hele på benene, men har måttet indse efterfølgende, at jeg er god til idefasen og skabelsen, men knap så god til markedsføring, økonomi og salg. Jeg tror på det her projekt, og jeg vil det så gerne, da det er mit dna, men jeg må se i øjnene at jeg ikke har tiden eller kapaciteten på nuværende. Jeg vil hellere forsøge at sælge hele virksomheden fremfor at køre ophørsudsalg, for jeg tror der er godt med potentiale her.

Opstartshjælp

I og med der ingen ansatte er, og ej heller aktivitet pt, så vil min rolle være overflødig i tilfælde af ny ejer. Dog står jeg gerne til rådighed på telefon og mail efterfølgende.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4710

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
31758

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-08-2019
Udbudspris 120.000 DKK