Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Solbriller til mænd og kvinder

Elsdyrvej, Højbjerg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Medfølger: Varelager (200 stk solbriller), etui, pudseklud, forsendelsesæske, marketingmaterialer og leverandøroplysninger

OVERTAG OPSTARTET SOLBRILLE BRAND INKL. VARELAGER!

Trods en beskeden markedsføringsindsats, omsatte vi sidste år for 33.628 DKK. Interessen og feedbacken fra kunderne har været overvældende. Forventningerne til det efterfølgende år er 75.000 DKK. Men siden da, har vi af personlige årsager (flytning til udlandet og barn) valgt at sætte væksteventyret på pause, hvorfor vi nu sælger det resterende solbrillelager (200 stk.), inkl. sammenklappeligt etui, pudseklud og forsendelsesæske, samt markedsføringsmaterialer (logo, packshots og modelbilleder).

Markedsføring:
Vi har henvendt os det modne publikum, typisk i aldersgruppen 25-45, bestående af både mænd og kvinder, der ønsker et enkelt og nordisk stilrent look. Vi har overvejende haft succes med salg til det mandlige segment. Webshoppen, der er baseret på Shopify, er midlertidig lukket ned, imens virksomheden er sat på pause. Hvis det har interesse for køber, er det muligt at genåbne webshoppen. Der er i den indledende fase brugt 20.000 kr på online markedsføring, hvoraf Facebook og Instagram har udgjort cirka 80%. Resten via Google Ads. Plus 6.500 kr. til en helsideannonce i JP.

Leverandør:
Vi indkøber løbende fra primært to kinesiske leverandører, der er i stand til at levere i den kvalitet, som vi efterspørger. Leverandørkontakterne medfølger. Vi besøgte dem på en messe, hvor vi noterede de mest interessante styles, derefter valgte vi udfra deres katalog. Alle solbrillerne er hyldevare. Ingen af dem er specialfremstillet. Så vi har blot valgt ud fra et katalog og fået brandet dem med Bernards logo - på samme måde, som hovedparten af de store brands. 20.000 kr er brugt på online markedsføring i den indledende fase - hvoraf Facebook/Instagram udgør cirka 80%. Resten til Google. Plus 6.500 kr. til en helside annonce i JP.

Pris eksempel:
Indkøbspris pr. solbrille
Stykpris: 66,94 kr
+ Æske pris 8,13 kr
+ Klud pris 1,30 kr
+ Etui pris 9,43 kr
+ Pris FOB Kina 85,79 kr
+ Fragt 22,90 kr
+ Told 3,15 kr
Samlet indkøbspris: 111,84 kr
Webshop udbudspris: 500-800 kr/stk
----------------------------------------------
Bruttoavance: 388 - 688 kr/stk

Der er med andre ord mulighed for at generere en ganske fornuftig avance, hvis du er kompetent i markedsføring.

Økonomiske nøgletal

Sidste års omsætning: 33.628 kr. Interessen og feedbacken fra kunderne har været overvældende. Forventningerne til kommende år: 75.000 kr.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Solbriller i et enkelt og nordisk stilrent look. Fokus på klassiske bestsellers. 12-16 varianter tilgængelige.

Markedsføringskanaler

Markedsføring:
20.000 kr er brugt på online markedsføring, hvoraf Facebook og Instagram udgør cirka 80%. Resten via Google Ads. Plus 6.500 kr til annonce i JP.

Omkostninger

Der er ingen faste omkostninger pt. da Webshop er lukket ned.
Pris for Shopify webshop cirka 2.000 kr. årligt.
Omkostninger til bank er under 1.000 kr. årligt.

Shopsystem

Aktiver

Varelageret (solbriller og emballage) har en indkøbsværdi på cirka 24.000 kr. Lageret fylder cirka 1 kubikmeter og har været opbevaret i eget kælderlokale.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede Bernard, som en reaktion på for høje priser og for dårlig kvalitet, på det nuværende marked. Vi valgte at udfordre markedet og tilbyde et alternativ. Vores kunder lader til at være enige.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1927

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31717

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-08-2019
Udbudspris 25.000 DKK