Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropshipping webshop med print on demand på puder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Fuldstændig sat op til drift

Grundet fokus på andre ting kom jeg aldrig rigtig igang med denne nicheshop. Siden er fuldt opsat og automatiseret. Den kører via Shopify og printful. SEO er lavet og med en enkelt google add lå jeg på første side på google. Der er ikke nogen nævneværdig konkurrence på keywords, hvorfor rankering på google er nemt opnået.

Jeg har ingen salg på shoppen, da jeg for nyligt er blevet færdig med den, men jeg må prioritere andre forretninger, og derfor sælger jeg den.

Der er meget lave omkostninger ifbm drift. Omkostningerne består af Shopify abb. (pt. kun en enkelt app added) samt et månedlig abb. til leverandør af vectorfiler.

Fragtomkostninger er dækket ind via. salg af puderne.

Betalingsløsning på siden er pt. Stripe, men kan nemt ændres til andre hvis man ønsker at modtage fx. mobilepay mv.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Driftomkostninger består af

Shopify: 335 kroner
Google Gsuite: 40 kroner
Vector leverandør: 75 kroner

Produktet

Siden sælger pyntepuder i eget design. Pt. sælges kun til Danmark og alle puder bliver først sat i produktion ved bestilling. Produktionen er i Riga, Letland og sendes direkte til kunden derfra med vores firmanavn mv. Mulighed for at udvide til resten af verden og benytte et amerikansk produktionssite i stedet.

Jeg køber mine vectorfiler (designet) hos en 3. part og designer puderne med disse. Denne leverandør af vectorfiler oplyses ved salg - det koster kun 8 dollars per måned for ubegrænsede vectorfiler.

Markedsføringskanaler

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2672

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
31711

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-08-2019
Udbudspris 20.000 DKK