Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 59.000 DKK

Søg lignende virksomheder

endlesstime.dk - Dropshipping webshop til salg med kendte ur brands som Omega, TAGHeuer osv.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
mere end 20.000 produkter og 140 brands.

Super webshop med kæmpe potentiale for den rigtige ejer, desværre har jeg ikke tiden til selv at køre denne webshop videre ud i livet. Med ur mærker som OMEGA, TAGHeuer, Breitling, Longines og mange andre store brands er den bestemt et trækplaster på marked og rigtig nemt at lave fordelsagtige aftaler med fashion portaler med disse brands i huset.

Shoppen er koblet op med grosstisen som er en dropshipping grossist gennem en APP og en API som jeg har bygget så du har adgang til grossisten via denne app. Super nemt og bekvemt.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Dette er en ny webshop med alle div. aftaler og nødvendigheder til at gå ud på marked så her får du en komplet webshop som jeg desværre ikke selv har tid til at prøve kræfter med, derfor er der heller ikke nogen nævnværdige tal.

Produktet

Denne webshop udfylder bestemt et hul i marked da den eneste anden spiller på marked er urværket som har tilsvarende produkter. Med denne shop får du også adgang til smykker og solbriller som kan kobles op på shoppen hvis det ønskes. jeg har dog valgt kun at fokusere på ure.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har ikke oprettet nogen Facebook siden, da ejer ikke ser facebook som en værdig SoMe, men ny ejer kan altid oprette Facebook uden problemer. Dog medfølger instagram!

Omkostninger

Med denne dropshipping webshop er dine mdr. udgifter meget lavet og her snakker vi omkring 500-700kr pr. måned så du kan nemt have en bi-job ved siden af som en god opstart.

Shopsystem

Svagheder/udfordringer

Virksomheden mangler fokus på marketing

Stærke sider

Vores stærke sider er helt klart at vi forhandler store ur mærker som OMEGA, TAGHeuer, Breitling, Longines Osv.

Opstartshjælp

Tilbyder 3 måneders oplæring i div systemer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3347

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
31704

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-08-2019
Udbudspris 59.000 DKK