gimagi.dk - Moderne webshop med salg af brugskunst - Omsætning på ca. 200.000,-/år.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Super velfungerende webshop til alle relevante platforme

Super velfungerende og moderne webshop, relevant til alle platforme som PC, tablet og smartphone. Shoppen har hidtil været anvendt til salg af mærkevarer indenfor brugskunst, interiør samt køkken- og øvrige livingprodukter, men kan nemt anvendes til alle produkttyper.

Ved opbygning af shoppen har der været stort fokus på brugervenlighed, og den er let at vedligeholde, med nem og logisk tilgang til produktinformationer. Totalt updated med integration til alle betalingsformer, samt modul til nyhedsbreve (Mailchimp).

Økonomiske nøgletal

Shoppen har generet en omsætning på ca. 200.000,-/år. Da der er udbetalt løn, har shoppen som sådan ikke givet overskud. Bruttodækning har været på ca. 80.000 kr.

Produktet

Shoppen har hidtil været salgsplatform for et bredt sortiment af mærkevarer indenfor brugskunst, køkken- og livingprodukter, og kan naturligvis fortsætte med disse varetyper. Imidlertid er dog tanken, at salgsobjektet er selve webshoppen til fri anvendelse af de produkttyper en evt. køber måtte ønske at markedsføre.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger har i hovedsagen omfattet markedsføring (Google Adwords), samt løn.

Ideel køber

Den ideelle køber kunne være en bestående virksomhed/butik, som sideløbende planlægger at etablere salg via egen webshop.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne med introduktion til alle webshoppens funktioner.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2370

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31697

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-08-2019
Udbudspris 50.000 DKK