Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Gopaintwithdiamonds.com diamant-maleri dropshipping webshop

Rugbjergvej, Aulum
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Webshop med salg i USA, Canada, Australien mm. Nyt unikt produkt der virkelig er ved at tage fart i arts/crafts verdenen på Instagram, FB, youtube etc.

Gopaintwithdiamonds.com er en international webshop der sælger "diamond painting kits" over hele verdenen.
Shoppen er bygget på den nemme platform Shopify og alt handel foregår 100% ved hjælp af en automatiseret dropshipping app (ingen lagerudgifter).

Siden har potentiale for millionomsætning for den rette køber med interesse i at bruge youtube og instagram til at promovere produktet, da det er her vores kunder er.

Målgruppen er primært kvinder 25-65 der er interesseret i arts og crafts (hobbyprojekter).

Siden har fra d. 26/6 til 12/7 (17 dage) solgt for $829,92 USD (5495,- kr)
Da alle engelsk-talende lande er i vores målgruppe, er vækstpotentialet meget stort.

Det er kun webshoppen der sælges (aktivet) og altså ikke mit ApS selskab.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning på 17 dage, 26/6 - 12/7: 5495,- kr.
Bruttofortjeneste på 17 dage: 2873,-

Der er en gennemsnitlig dækningsgrad på ca. 50%.
Dvs, får jeg en ordre på $100 USD, betaler jeg ca. $50 til producenten for varene og hurtig forsendelse overalt i verdenen.
Det efterlader mig med $50 USD (322,- kr) til at betale for evt. annoncer, apps osv. (variable omkostninger)

Da siden kun har været online i 17 dage, har jeg ikke nogle tal for den årlige omsætning eller overskud.
En hurtig beregning på den nuværnde omsætning vil dog resultere i:

Årlig omsætning: 167.139,00 kr.
Årlig bruttofortjeneste: 87.387,00 kr.

Produktet

Vi sælger det der på engelsk hedder "diamond painting kits".
Dette produkt er et slags maleri som du selv laver med små diamant-lignende perler.
Malerierne skinner og glimter når de er færdige - meget smukke!

Der er næsten 500 forskellige maleri-motiver på vores side og det er muligt at uploade mange hundrede flere (eller sæsonbestemte) fra producenten som er i Kina.

Diamand painting er en meget afstressende og hyggelig hobby-aktivitet. Det tager alt fra 5-40 timer at lave et diamond painting færdigt.
Det er desuden meget populært på youtube og instagram. Jeg har dog ikke gjort brug af disse markedsføringskanaler og alt salg indtil nu kommer primært fra betalt markedsføring på Google Ads og Microsoft Ads. Der er dog nogle få organiske salg som kommer ind fra Google. Dette antal kan øges ved at arbejde mere målrettet med SEO.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har indtil videre kun været annonceret på Google Ads og Microsoft Ads i USA, Canada og Australien.

Alle mine konkurrenter og hele crafts/DIY communitiet er imidlertidigt meget mere aktive på Instagram, Facebook og Youtube:
Jeg har dog ikke brugt tid på at annoncere her eller opbygge en konto eller following.

Jeg vil anbefale den nye ejer at skaffe salg vha.:
- Lave en instagram profil med diamand painting mallerier af forskellige motiver med det rette #hashtags så du får følgere naturligt. Lav nogle videoer selv og lig op

- Giv forskellige Instagram kanaler et gratis maleri (lav en kode på shopify sitet og giv til dem) og så laver de selv en video/billeder af deres diamond painting. Dette ser deres følgere så og det giver dig kunder. Sørg for at de tagger din profil.

- Lav "How to do a diamond painting" youtube videoer med de rigtige keywords. Mange i målgruppen starter altid med at søge på youtube. Flere af mine konkurrenter har en person der laver nye videoer månedligt hvor de laver et maleri, viser små tips og tricks osv. Det giver tillid og nye kunder.

- Giv mallerier til influencers på youtube og lad dem reviewe det.
- Lav noget søgemaskineoptimering (SEO) på siden, så antallet af organiske salg fra Google og Bing øges

Gør evt. de samme ting på Snapchat og Pinterest også og så kan du ende med at have en rigtig stor forretning uden nogle direkte udgifter til betalt markedsføring.

De fleste af mine konkurrenter bruger også betalt markedsføring profitabelt. Primært Google Ads, Microsoft Ads og Facebook reklamer.
Jeg er bare ikke så god til at optimere disse kampagner, men for den rette køber med interessen, kan det bestemt også blive en stor trafikkilde.

Der er nogle få emails på nyhedsbrevslisten som jeg aldrig har skrevet til. Det vil jeg lade dig om. Specielt op til jul og black friday er det normalt at 3x salget vha. et par emails.

Omkostninger

Shopify: 192,- kr månedligt
Apps: 99,- kr månedligt
Domæne: 66,- kr årligt

Jeg har i de 17 dage siden launch brugt en stor sum penge på betalt markedsføring på Google og Microsofts søgemaskine Bing.
Da det er en hel ny kampagne jeg har prøvet at starte, på det amerikanske marked som er dyrere end i DK, har udgifterne naturligvis været høje.
De fleste af mine konkurrenter annoncere på Google Ads, Facebook, Bing osv. så jeg ved det kan gøres profitabelt.
Jeg har dog ikke PPC evnerne til at optimere kampagnen ordentligt, så det giver et ordentligt ROI.
Jeg vil anbefale den nye køber at satse på gratis trafik fra youtube og instagram med produktvideoer. For den rette PPC entutiast, vil shoppen dog sikkert også kunne blive profitabel alene med PPC annoncering.

Udgifter til betalt markedsføring for 17 dage 26/6-12/7:
Google Ads USA: 2850,- kr
Google Ads Canada: 435,- kr
Google Ads Australien: 548,- kr
Microsoft Ads USA: 990,96,- kr
Microsoft Ads Canada: 17,33,- kr
Microsoft Ads Australien: 14,89,- kr
I ALT: 4856,- kr

Aktiver

Ingen fysiske aktiver medfølger, da alt foregår online via dropshipping.
Du får et enkelt diamond painting maleri med så du selv kan se/prøve det og begynde at lave youtube videoer med det samme.

Virksomhedens historie

Jeg startede webshoppen som et sideprojekt, da jeg har en anden webshop i en lign. niche.
Siden er blevet opbygget igennem foråret 2019 og der er lagt rigtig mange timer i det.
Siden gik officielt i luften d. 26 Juni 2019.

Jeg var kun interesseret i at holde siden kørende, hvis jeg kunne gøre den 100% passiv vha. betalt markedsføring, da jeg også har flere andre virksomheder jeg skal passe. Det fandt jeg i løbet af de 17 dage jeg reklamerede med PPC ud af at jeg ikke kunne gøre selv, hvorfor jeg har valgt at sælge virksomheden.

Virksomheden fortjener en ejer der har interesse for denne kunst/crafts verden og ønsker at gå videre af den vej og række ud til det community på den mere relationelle måde (sociale medier, youtube, influencers osv.)

Markedet

Interessen og markedet for paint by number kits er stor.
Søger man på Google Trends på ordet "Diamond Painting" vil man finde en opadgående kurve der vokser fra 3 i marts 2016 til 70 i juli 2019.
Interessen i dette nye produkt er stor og stigende.

Der er ca. 10 store engelsktalende webshops på markedet der konkurrerer om de samme kunder.
På hovedsøgeordet "Diamond Painting" er der 301.000 søgninger månedligt på Google.
Derudover er der ca. 10-20 flere hovedsøgeord som hver trækker 100.000-250.000 søgninger hjem månedligt.

Alt i alt er markedet, interessen og mulighederne store.

Stærke sider

Jeg har en række foreslag til tiltag og muligheder den nye ejer kan udnytte for at skabe ekspansiv vækst i virksomheden:

- Lav en dansk og svensk version af siden. Der er meget få konkurrenter på det danske marked og du kan blive den dominerende spiller
- Brug de sociale medier og youtube til at skaffe nye besøgende ved at lave "how to" videoer osv. med diamond painting
- Tilbyd Instagrammere og youtubere et gratis maleri som de kan lave på deres kanal
- Begynd at sælge i UK. Jeg har indtil videre målrettet min markedsføring uden for EU for at undgå bøvlet med at opkræve dansk moms. Men det kan sagtens lade sig gøre at sælge i EU også.
- Ansæt en virtuel assistent fra Filipinerne på fuld tid til 2500,- kr i måneden til at hjælpe med markedsføring, kundeservice mm. I og med at det er en engelsksproget webshop kan du drage nytte af professionelle webfolk fra mere prisvenlige lande.

Ideel køber

Den idéelle køber er ikke bange for at tænke stort hvad angår virksomheden.
Med Gopaintwithdiamonds.com er du ikke begrænset til det lille bitte danske marked - men du kan sælge til alle lande i verdenen! Producenten sender dagligt malerier afsted til lande over hele verdenen, dette med track and trace så kunden altid kan følge pakken.

Webshoppen kan i princippet drives af hvem som helst.
Shopify webshop systemet er meget simpelt at bruge og er designet til nybegyndere.

Det er vigtigt at du er god til at skrive på engelsk, da kommunikation med kunderne og leverandørene er på skriftelig engelsk.
Derudover er det også en fordel hvis den nye ejer har interesse for arts/crafts/hobbyprojekter og syntes det lyder spændende at skulle lave instagram og youtube videoer omkring produktet.

Specielt med den primære målgruppe for produktet, kvinder mellem 25-65, betyder det noget at de videoer der bliver lavet virker autentiske.

Alternativt kan den nye ejer betale sig for at få lavet produktvideoer produceret af en kvinde i målgruppen på Fiver.com.
Her kan du fx. få lavet 10 kvalitetsvideoer som du kan ligge på virksomhedens youtube kanal.

Derudover får du også en række videoer produceret gratis, når du deler produktet gratis ud til nogle udvalgte youtube- og instagram influencers. Så det er ikke et krav at du er i målgruppen selv, du skal bare kunne sætte dig ind i hvordan målgruppen tænker og føler.

Opstartshjælp

Når du køber virksomheden er du velkommen til at komme forbi mig i Aulum (ved Herning) og så overfører vi alt til dig sammen og vi gennemgår sammen hvordan man driver shoppen i detaljer. Vi kan også gøre alt dette med skærmdeling på computeren, hvis der er for langt for dig til Jylland.

Jeg står til rådighed på telefon, skype og email i op til 90 dage efter overdragelsen.
Men kommer der nogle spørgsmål efter det, skal jeg self. nok også svare:-)

Min plan er ligeledes at optage en række screen-capture videoer, så du kan se hvordan man ligger nye produkter op, bestiller en vare hos producenten osv.
På den måde har du altid de videoer at se tilbage på hvis du ikke lige kunne huske hvad jeg sagde ved overdragelsen.

Al denne oplæring er en del af købssummen.
Du kan være helt tryg ved at jeg nok skal sætte dig ordentlig ind i tingende. Jeg har selv købt og solgt webshops før, og ved hvor vigtig en god introduktion til virksomheden er.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2059

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31630

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-07-2019
Udbudspris 4.995 DKK