Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 2.000.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Online spotvare-shop - Disponibelt resultat efter skat 500.000 DKK.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Webshop med blandet sortiment, to-cifret mio.omsætning og fungerende i DK og SE.

Virksomheden er en digital B2C handelsvirksomhed med afsætning i et bredt distribution setup både online og via TV-Shop. Virksomheden har passeret en tocifret millionomsætning allerede i sit tredje driftsår og forventer en fortsat solid organisk vækst fremadrettet. Virksomheden opererer online både i Danmark og Sverige - og erfaringerne med åbningen i Sverige bebuder, at nye markeder kan åbnes med lignende succes.

Sortimentet består af fast moving consumer goods og virksomheden køber ind fra et bredt internationalt leverandør net - herunder både danske, europæiske og oversøiske.

Selskabets drifts varetages af én ledende administrator, med baggrund indenfor E-commerce /Analytics og én lagermedarbejder.

Økonomiske nøgletal

Selskabet har nogle tydelige sæsonudsving, der efter 3 afsluttede regnskabsår er bekræftet hver år. Dækningsbidraget efter fragtomkostninger ligger stabilt i niveauet 40%.

Seneste regnskabsår er afsluttet med en nettoomsætning på 11.250.000 DKK. og et nettoresultat (efter skat) på 500.000 DKK.

Overskud før skat: 650.000 DKK

Produktet

Virksomhedens ambition ér, at være den online version af det spotmarked vi kender fra dagligvarehandlen - udelukkende på Non-food.

Sortimentet udskiftes løbende og der testes konstant på nye produkter og produktgrupper. Virksomhedens kunder er den 'voksne' del af befolkningen, idet mere end 60% af de handlende er 45 år eller derover.

Markedsføringskanaler

Virksomheden køber årligt trafik for +2,5 M.dkk. og har gennem de 3 afsluttede regnskabsår haft en kontinuerligt stigende ROAS.

Omkostninger

Virksomheden lejer administrations og lagerfaciliteter til årligt ca. 200.000 DKK.

Administration og ledelse er i det seneste regnskabsår aflønnet med i alt ca. 400.000 DKK. - og de samlede personaleomkostninger er i seneste regnskabsår på ca. 900.000 DKK.

Øvrige lønnede medarbejdere er lagerpersonale.

Aktiver

Virksomheden har til huse i lejede lokaler, hvori der er indrettet med eget inventar mv.

Virksomheden ejer selv alle relevante rettigheder og IP vedr. virksomhedens hjemmeside og aktiviteter.

Varelager på 700.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Virksomheden opererer i et marked med høj konkurrence, men har til trods for det formået at etablere sig som en dynamisk virksomhed, med en agil og afbalanceret forretningsmodel, hvor omsætningshastigheden på sortimentet afholder selskabet fra utilsigtet risiko. Varerne er konstant i bevægelse og der testes kontinuerligt for nye produkter der egner sig til kunderne og platformene.

Det er vurderingen, at der ligger et betydeligt potentiale i at øge sortimentet - evt. ved adgang til eksisterende sortimenter (lager) eller eksekvering via Dropshipping.

Herudover er der ikke arbejdet med etablering af eget private-label sortiment, hvilket ligeledes vurderes at være attraktivt.

Ideel køber

Køber kan være personen /organisationen, der ønsker at tilegne sig et eksisterende og overskudsgivende setup. Den ideelle køber er personen /organisationen, der har adgang til et eksisterende sortiment /lager, erfaringen og lysten til et intensiveret arbejde med leverandørerne og evt. erfaring og mulighed for udvikling af egne private-label produkter.

Opstartshjælp

Sælger er indforstået med at samarbejde med køber for en forsvarlig overdragelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2169

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31624

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-07-2019
Udbudspris 2.000.000 DKK