Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Primalshop.dk - Webshop med salg af cykeltøj - Stort varelager medfølger - Bud modtages gerne

Hvidovrevej, Hvidovre
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Cykeltøj både off the rack og specialfremstillet

Primalshop.dk er en webshop som beskæftiger sig med salg af cykeltøj både off the rack og specialfremstillet. Siden er optimeret til at acceptere de fleste gængse kort samt Mobilepay.

Primalshop.dk er den danske distributør af Primal Wear. Det betyder at der følger en leverandøraftale med hvor du er sikret gode rabatter samt muligheden for at få specialfremstillet cykeltøj til klubber o.l. Primal Wear af en stor international spiller primært på det amerikanske og engelske marked hvor mærket er den største spiller for specialfremstilling af cykeltøj. Distributøraftalen betyder desuden at du har mulighed for at sælge til fysiske butikker som så kan sælge Primal produkter.

Primal Wear adskiller sig fra det gængse cykeltøj ved at være mere farverigt og bl.a. have mange flere motiver. Her kan fx nævnes albumcovers fra Pink Floyds største hits eller merchandise fra AC/DC. Desuden har Primal Wear cykeltøj til alle forskellige niveauer samt discipliner.

Til webshoppen hører der et stort lager af både trøjer, shorts, bibs og sokker. Derudover følger der også en masse messeudstyr med herunder en disk med tryk samt et branded telt som kan skabe opmærksomhed til cykelarrangementer eller messer.
Der er ikke brugt energi på annoncering på de sociale medier og kun i meget begrænset omfang på de traditionelle salgskanaler såsom Google Adwords. Men leverandøren har en omfattende tilstedeværelse på de sociale medier og er meget behjælpelig med billedmateriale og indhold som kan postes der. Dog følger der en annonce med i magasinet ”Cykel Motion” som allerede er betalt men som ikke er udarbejdet endnu. Derfor kan du altså få den som du vil have den.

Primal Shop var repræsenteret på Copenhagen Bike Show 2019 hvor vi oplevede en stor interesse fra kunder. Her delte vi en masse flyers og branded reklameartikler ud. Derudover fik vi nogle gode dialoger med potentielle kunder om mulighederne for at få specialfremstillet tøj til klubber eller virksomheder. Det er et arbejde som skal følges op i vinteren hvor de fleste klubber begynder at revurdere deres nuværende leverandøraftaler. På messen blev der omsat for ca. 6000 kr.

Økonomiske nøgletal

Primalshop har endnu ikke aflagt sit første regnskab. Derfor er der endnu ikke et omfattende udregningsgrundlag.

På nuværende tidspunkt er der omsat for ca. 6000 kr.

Overskud før skat: 0 DKK

Markedsføringskanaler

Primalshop har markedsført sig primært ved tilstedeværelse på cykelmesser - den seneste var Copenhagen Bike Show. Derudover er der blevet markedsført i magasinet Cykel Motion. Her følger der også en ekstra artikel med som endnu ikke er skrevet men som dog er betalt.

Der er ikke blevet brugt meget energi på hverken sociale medier, SEO eller Adwords. Dog er der aktiveret en Facebook- og en Instagramside.

Omkostninger

Primalshop.dk's løbende faste udgifter fordeler sig således:
- Sharepoint: 63 kr
- Hosting: 18,67 kr
- Telefoni: 19 kr
- Quickpay inkl Mobilepay: 49 kr.

Markedsføringsomkostninger fordeler sig som følger:
- Adwords: 200 kr
- Annoncer i Cykel-Motion: 5800 kr
- Copenhagen Bike Show 2019: 10.800 kr

Anlægsomkostninger
- Branded messeudstyr: 10.000 kr

Shopsystem

Aktiver

- Stort varelager med en kostpris på ca. 150.000 kr. Da du er distributør bestemmer du din egen avance.
- Omfattende udstyr til brug ved messer

Varelager på 149.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Svagheder/udfordringer

I Danmark er Primal et ukendt brand på et marked hvor der i forvejen er en række stærke konkurrenter. Det gælder især de generiske produkter.

Stærke sider

Primal Wears primære styrke er den stærke internationale position som gør det muligt at have en meget konkurrencedygtig pris samt leveringstid på specialfremstilling af tøj.

Opstartshjælp

- Vi tilbyder at skifte navn på siden hvis køber ønsker det. Dermed kan køber indgå aftaler med andre leverandører hvis dette har interesse.
- Vi tilbyder at sørge for overdragelse af domæne og betalingsaftaler.
- Vi kan facilitere kontakt til vores nuværende lagerhotel

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
30.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
4 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2273

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31568

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-06-2019
Udbudspris 50.000 DKK