Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 60.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Vinuniverset.dk - Vin webshop med stærk tysk leverandør og en unik position i markedet

Skæringvej, Lystrup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Full end2end vin webshop med strategisk opkobling til EU´s førende leverandør af vin

750.000 flasker vin hver eneste dag, alle årets 365 dage uden undtagelse, så meget konsumere kongeriget Danmark, og med et så stort marked i betragtning kombineret med en strategisk og effektiv tysk samarbejdspartner, som ene-leverandør kan håndtere alle forsendelser med direkte levering til kunden i Danmark, endda hurtigere end de fleste vinshops i Danmark er i stand til, opstod tanken til virksomheden – Danmarks nye vin-site hvor du kan købe vin man sjældent har set før!

Webshoppen er et sted med vin hvor kunderne kan nyde godt af de mange spændende vinpakker der er at finde, kombinationer der fanger kundernes interesse og som gør det ekstra sjovt at købe vin online.

Foruden de mange pakker, har shoppen et væld af spændende vine der selvfølgelig kan købes individuelt og endda blandes med køb af kun én af hver flaske, dette sikrer at du som kunde frit kan sammensætte DIN yndlingspakke / ordre.

Tilmed vil der i udpræget grad, være månedlige abonnementer så kunden nemt og simpelt, modtager vin uden at skulle bekymre sig eller fortage aktiv handling.

Hvordan kan det lade sig gøre til den pris? Varerne sendes direkte fra en af Tysklands største aktører som sikrer skarpe priser qua en i forvejen massiv indkøbsmængde dækkende Tyskland, og med levering til kunden 48-72 timer efter køb matcher dette fuldt ud forventningen hertil.

Webshoppen er koblet direkte op på den tyske samarbejdspartner, vi skal herfor ikke disponere varer, købe ind, have dyre lokaler eller have hovedpine med forsendelse af varerne / betale dyr dansk logistik.
Med en handelsbaggrund og lysten til at provokere det eksisterende danske vin-marked, opstod virksomheden som skal blive den førende vinklub, ikke bare i Danmark, men i hele Skandinavien.

I Danmark er konkurrencen om kunderne hård og der er mange om buddet.

”Samtidig er de små og mellemstore importører hårdt presset af supermarkedskæderne, der sælger 80 pct. af al vin i Danmark og enten selv står for import eller får en af de store importører på markedet til det.” men som NEMLIG.COM, Aarstiderne.dk, Retnemt.dk m.fl. er kommet for at udfordre markedet på dagligvarer / måltider, er der potentiale for en ny og anderledes tænkende spiller i vinmarkedet, specielt set i lyset af den unikke konstellation med stordriftsfordele og langt billigere fragt i Tyskland.

Selskabet har flere salgsvertikaler, den primære er webshoppen + B2B.

Økonomiske nøgletal

Selskabet vil med aggressive priser opnå 20-30% i DB på B2B salg, indsalg til kæder, til B2B kunder mm.

Salg til private er der op til 40% i DB (vel og mærke skarpe priser, DB kan hæves hvis man ønsker det)

Produktet

Salgsplatformen er færdigudviklet og sikret som aktiv i selskabet, der via en skudsikker strategisk kontrakt med den tyske samarbejdspartner, gør det muligt for at blive en dominerende spiller på det skandinaviske vin-marked.

Der er i skrivende stund (August 2018) omkring 120 forskellige varer på webshoppen, der er mulighed for at tilføre langt flere, pt. Op til 365 forskellige varianter / vine.

Den tyske aktør er endvidere bakket op af en investorkreds, så det strategiske perspektiv samt det finansielle beredskab er på plads, både når det kommer til som opererende leverandør der dækker hele værdikæden, men også evnen til at disponere heftigt varelager som udløser attraktive priser samt fastlåste agenturer på vinen.

9 ud af 10 af vinene er på kontrakt, dette sikrer at man har en unik position i markedet og at prisen er uhyre konkurrence dygtig da der købes ind i massive mængder.

Markedsføringskanaler

Facebook

Instagram

Nyhedsbreve

B2B salg via allerede designet mails / salgsprospekter.

Omkostninger

Blot hosting til webshoppen ca.250 kr/måned

Der er intet lager i DK, alle varer sendes fra Tyskland til slutkunden. Herfor ingen kapital binding eller chance for ukurante varer.

Aktiver

En velsmurt salgsplatform med opkobling på sociale medier samt nyhedsbreve + En kommende næsten færdigudviklet tilstødende salgsplatform med abonnements funktion, altså vine solgt på abonnement til indkøbspris.

Strategisk samarbejds kontrakt for hele skandinavien som sikrer en "unfair advantage" samt ingen unødig hovedpine med vareindkøb, man skal blot fokusere på at vækst i forretningen igennem B2B + B2C salg.

Virksomhedens historie

Tanken til webshoppen opstod med ønsket om en skalerbar virksomhed opkoblet på "the best in class" leverandør som tilsikrer full end2end valuechain.

En skalerbar virksomhed uden bekymring om stort varelager, stor kapital binding, personale mm., men blot fokus på vækst, salg og branding i et marked hvor der bliver konsumeret 750.000 enheder dagligt (Alene i DK, reference DST.dk).

Vinmarkedet er til dato meget konservativt, der er i den grad brug for en nytænkende spiller, her har man fordel i at man altid er up2date med rette varer, samt man er sikret en vis form for suverænitet i form af en solid professionel leverandør med unikt sortiment.

Markedet

750.000 flasker vin hver eneste dag, alle årets 365 dage uden undtagelse, så meget konsumere kongeriget Danmark.

Referencer:
- https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=24320
- https://fodevarewatch.dk/Drikkevarer/article7722375.ece

Svagheder/udfordringer

Mange sælger vin, så markedet har mange spillere.

Det er red ocean, men ingen har denne konstellation hvor du udelukkende skal fokusere på salg af gode vine til attraktive priser og ikke den tunge administration eller lager.

Stærke sider

Unik konstellation med "proven" EU leverandør som faciltere alt lige fra shipping, warehouse, grafisk arbejde med super skarpe præsentationer, skarpe B2B produkter + mm.

Strategi

Stærk online profilering.

Solid nytænkende spiller indenfor B2B med spændende muligheder som ikke er set før.

Evt. Opkobling på salgsplatforme såsom mediehuse og Amazon når de indtræder.

Ideel køber

Den ideelle køber har online erfaring, super skarp på konvertering, SoMe marketing, tænker kommercielt, har godt fodfæste i B2B kunder samt har et brændende ønske om at gøre en forskel.

Opstartshjælp

Sparring med visioner, udvikling, leverandør kontakt + solid opkobling af det nye ejerskab.

!Beholder gerne en mindre andel og yder kontinuerlig hjælp/sparring undervejs!

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2140

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
31479

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-05-2019
Udbudspris 60.000 DKK