Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af komplette DIY projekter - Omsætning: 122.000 DKK (boxe og events)

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
DIY Bokse, DIY Sæbe, Stearin, læbepomade samt kreaevents til kommuner og storcentre

Kreavilla har det perfekte udvalg af kreative DIY bokse til familier der vil have mere tid med deres børn, den ideelle gave ide til børn i alderen 4-12 år.
Den samme ide har vi udbredt til kommuner og institutioner ved at tilbyde nemme løsninger, hvor vi kommer med alt hvad der skal bruges for at gennemføre workshoppen.

Udover kreaboxe sælges der også kreativt trælegetøj på webshoppen. Webshoppen er drevet ved siden af to fuldstidsjob -potentialet er enormt, med mulighed for detail samarbejde.

Økonomiske nøgletal

Webshop drevet i 8 måneder:
Omsætning: 122.000 DKK (boxe og events)
Dækningsgrad: 77%
Overskudgrad: 17%

Overskud før skat: 25.000 DKK

Produktet

I en stigende digital verden kan det være svært at være nærværende. En travl hverdag er udfordringen at skabe nærvær mellem børn og voksne, men ved at skabe noget fysisk sammen vil de fleste opleve magien.

Ved at fordybe os og være i nuet skabes ikke blot nærvær men fokus rettes også på børnene. Kombinationen af leg og læring skaber nærhed og kreativt samvær i familier.

De fleste børnefamilier kan nikke genkendende til, at kvalitetstiden med børn har det med at svinde ind og gemme sig bag daglige gøremål.

Ofte vil vi gerne tilbringe tid med børnene – men hvad skal man lige finde på, hvor både børn og voksne hygger tiden væk. Hvis ikke man selv har det store “kreaskab” kan det være besværligt at finde på hvad man skal finde på. Ofte kan indkøb til kreative projekter blive dyrt, da materialerne skal indkøbes i større mængder. Sådan opstod ideen med Kreavilla. Vi vil gerne gøre det nemt for børnefamilier at være kreative samt minimere spild med henblik på bæredygtighed.

Ideen har vi udbredt til kommuner og institutioner, hvor vi gør det nemt at afholde en kreativ workshop. Vi har færdiglavet krea-pakker beskrevet som er klar til at blive solgt ind til diverse kommuner - der er generel interesse for dette, men det kræver lidt salgsarbejde. Kontaktpersoner til div. kommuner haves.

Markedsføringskanaler

Markedsføring via
Website: www.kreavilla.dk
GoogleAds,
Instagram (+1200 følgere),
Facebook (+1200 følgere) + postitive anmeldelser
Trustpilot (kun postive anmeldelser)
MailChimp med +150 nyhedsbrevmodtagere
Youtubekanal
Vi har kunder i hele Danmark via de sociale medier.

Omkostninger

Husleje 2500 DKK/mdr

Shopsystem

Aktiver

Vi har et lejet lagerlokale

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 30.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Der er en stigende tendens til at børnefamilier søger væk fra det digitale med ønske om mere nærvær i mellem børn og deres voksne.

De seneste år er der kommet flere tilbud til børnefamilier der ønsker at lave noget kreavtivt sammen, hvor det gøres nemt ved at tilbyde færdiglavede pakker. Vores koncept er i modsætning til nogen af vores konkurrenter ikke en abonnementsmodel, hvor man er bundet til at købe for et vist beløb om måneden og når det kreative projekt er gennemført står børnene med et brugbart produkt. Projektet kan gennemføres når der er tid og lejlighed til det, således man ikke skal bekymre sig om at der kommer et nyt projekt tilsendt.

Svagheder/udfordringer

Vi er nystartet og al salg foregår via sociale medier. Der skal investeres mere på de sociale medier da vi kan se en direkte effekt på salget når der investeres.

Stærke sider

Der er stor interesse og rigtig god feedback fra kunder (se trustpilot).
Stærkt produkt med god margin.

Ideel køber

Den ideelle køber har sans for at drive en webshop med kendskab til SEO og SOME, men gerne med interesse for kreativitet for fortsat videreudvikling af forretning.

Opstartshjælp

Vi afsætter tid til overdragelsen og vi kan kontaktes via teleson og mail

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1797

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
31444

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-05-2019
Udbudspris 50.000 DKK