Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

shop.teur.dk - Passiv dropshipping webshop med accessories

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshoppen har et unikt domæne og ser sælges bl.a. covers, armbånd m.fl.

Her ser du en webshop, der er bygget for byggeprocessens skyld. Den er færdigbygget, således at man ikke behøver at have nogen former for teknisk “know-how” for at drive den videre. Til Gengæld behøver man viden inden for markedsføring. Shoppen ligger klar, med alle varer indsat, samt link til leverandør (som findes på Aliexpress og Ebay). Den er lavet til dropshipping og det anbefales også at man bruger den sådan. Det ligger med et fast dækningsgrad på omtrent 37,5% på omkring 70 varer.

Webshoppen er klar til launch, er du?

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har som sagt, ikke været launched, så der er derfor kun få nøgletal.

Mest vigtigt, dækningsgraden, som ligger på omtrent 37,5% over alle produkterne.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Fra den korte beskrivelse

Her ser du en webshop, der er bygget for byggeprocessens skyld. Den er færdigbygget, således at man ikke behøver at have nogen former for teknisk “know-how” for at drive den videre. Til Gengæld behøver man viden inden for markedsføring. Shoppen ligger klar, med alle varer indsat, samt link til leverandør. Den er lavet til dropshipping og det anbefales også at man bruger den sådan. Det ligger med et fast dækningsbidrag på omtrent 37,5% på omkring 70 varer.

Webshoppen er klar til launch, er du?

Nyt

Udover alt dette skal det også sige at med webshoppen følger et eksklusivt domæne på blot 4 bogstaver, nemlig www.teur.dk (pt. Kan webshoppen findes på shop.teur.dk) samt logo, Facebook, Mail, Youtube, og Instagram. Shoppen har et lækkert design med både videoer fra Youtube channelen og links til de forskellige sociale medier som shoppen har. Pt. kører shoppen med en Paypal-gateway, som fungere fint og er omkostningsfri at holde kørende, der er blot nogle små gebyrer ved selve betalingen.

Hvis man ønsker at ændre på webshoppen, men man mangler det tekniske “know-how” er dette også muligt både før og efter salg (mod ekstra betaling, naturligvis).
Webshoppen sælges nemlig af SameSec, som til dagligdag arbejder med at opbygge hjemmesider og webshops ligesom denne.

Webshoppen sælges “alene” uden et CVR, da webshoppen har været en del af enkeltmandsvirksomheden “Teur” (CVR: 40264043) (Som naturligvis vil blive omdøbt/lukket).

Hvis der er yderligere spørgsmål, så skriv endelig!

Tak for din tid.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

De eneste faste omkostninger er domænet på cirka 100 kroner om året, udover dette er alt andet variable omkostninger.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1536

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
31255

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-04-2019
Udbudspris 10.000 DKK