Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Laparfum.dk - Billig parfume webshop sælges med den perfekte dropshipping aftale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Lækker webshop som vil generere en god profit

Billig parfume webshop sælges med god og stærk dropshipping aftale.

www.laparfum.dk sælges til en rigtig god pris. Projektet sælges grundet tidsmangel og fokus på andet job. Hjemmesiden har ikke været "live" eller blevet præsenteret for offentligeheden hvilket betyder, at brandet er ukendt og klar til at blive vist for omverden.

Køber får følgende med i prisen:

Domæne ved DanDomain: www.laparfum.dk
Mailhotel ved DanDomain: [email protected]
Logo: Logo pakke med LaParfum (alt fra PNG til Vector) - Der er mulighed for, at man kan lave logo om på hjemmesiden, hvor det er genereret.
Dropshipping: Dropshipping aftale med en af de førende dropshipping leverandører indenfor kosmetik og andet. (Alle mærker haves 100% originale)
Shopify: Shopify account med alt opsat

Shopify butikken er integreret med parfume leverandøren, og det er derfor nemt og enkelt at udskifte produktkatalog, automatisk udregne fragt priser, automatisk bestillings synkronisering og meget mere.

LaParfum er et meget attraktivt navn til et webshop, som har stort vækst potentiale. Webshoppen er simpel og enkel at drive, og kræver ikke varelager da det hele er opsat som dropshipping. Leverandøren af parfumerne vil også sørge for, at sende produkter med LaParfum logo på forsendelsespakken, så salget virker så professionelt som muligt. Sælgeren (ejeren af LaParfum) bestemmer selv margin% på solgte produkter, hvor det på denne måde gør det attraktivt og muligt at opnå høj profit ved salg af produkter.

Der tilbydes selvfølgelig vejledning, hjælp, oplæring og introduktion mm. ved overdragelse af LaParfum.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Som beskrevet har LaParfum ikke været "live", og har af denne årsag ikke genereret salg. Omsætningen er derfor 0, men markedet er stort, og der er højre omsætningspotentiale.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

LaParfum sælger alle former og mærker for parfumer både til herre og damer igennem en dropshipping aftale. På denne måde slipper webshop ejeren for at skulle investere i et varelager. Parfumerne er 100% originale og fås i alle størrelser og mærker.

Markedsføringskanaler

Ingen markedsføring brugt

Omkostninger

Shopify: 650 kr. måneden
Shopify og dropshipping synkronisering: 215 kr. måneden
Dropshipping: 455 kr. måneden

I alt: 1.320 kr. måneden i driftsomkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Dropshipping aftalen ses som et aktiv. Ejeren har ingen forpligtelser og risiko for at stå tilbage med et varelager eftersom, at det hele er opsat som dropshipping.

Opstartshjælp

Opstartshjælp tilbydes naturligvis. Den nye ejer vil få den hjælp der skal til, så webshoppen kan blive lanceret på den helt rigtige måde, og med den helt rigtige forståelse og indsigt i hvordan hele opsætningen fungerer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2338

Sælger kontaktet:
44

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
31171

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-03-2019
Udbudspris 10.000 DKK