Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

quantii.dk - Webportal med lav arbejdsbyrde og internationalt potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Færdigudviklet og køreklar webportal der giver mulighed for løbende indtjening ved lav arbejdsmængde

Køreklar webportal der giver mulighed for løbende indtægt med en begrænset arbejdsmængde. Portalens koncept bygger på en kombination af affiliate marketing og cashback. Portalen har d.d. aftaler med over 100 webbutikker / samarbejdspartnere.

Webportalen sikrer brugerne / medlemmerne rabatter på op til 35% når de handler online ved portalens samarbejdspartnere / webbutikker.

Det kræver ingen specifikke forudsætninger at drive portalen, dog vil viden om eller interesse for online markedsføring og sociale medier være en betydelig fordel.

Portalen har et meget stort internationalt potentiale da mange af leverandøraftalerne kan udvides til at dække hele Europa.

Virksomheden sælges som et rent salg af webportal, navn, domæner m.v.

Prisen afspejler overtagelse af alle domæner, website, partneraftaler, rettigheder etc., samt at sælger ønsker fortsat 30% medejerskab af virksomheden.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Portalen er færdigudviklet og køreklar, men har endnu ikke genereret omsætning.
Sælger har investeret over 100.000 kr. i udvikling af portalen og lagt flere hundrede timer i klargøring af portalen, der nu er klar til launch.

Produktet

Flere og flere handler i dag online. Mange butikker har rabatordninger, som de tilbyder hjemmesider, blogs m.v. som et honorar for at markedsføre dem overfor deres medlemmer og følgere på de sociale medier. Det udnytte denne platform til medlemmernes fordel. De honorarer som platformen modtager fra butikkerne for brugernes indkøb tilbagebetales direkte til brugerne, kun fratrukket en lille procendel af besparelsen.

Portalen ønskes afhændet da sælger ikke har den fornødne tid og viden til at udfolde platformens indtjenings potentiale.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Virksomheden har et månedligt omkostningsniveau på under kr. 1000,- plus ejers eget tidsforbrug.

Aktiver

Virksomheden kan drives fra eget hjem eller fra et kontorfællesskab, da det ikke kræver lager m.v.

Ideel køber

Den ideelle køber har viden og interesse indenfor online markedsføring. Virksomheden kan drives som deltids beskræftigelse.

Opstartshjælp

Sælger tilbyder den nødvendige overdragelseshjælp

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1004

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31168

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-03-2019
Udbudspris 40.000 DKK