Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropsnmugs.dk - Salg af niche webshop med unikke bambuskopper

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
DropsnMugs IVS - Produkterne er thermokopper/glas/kaffekopper med bambus som hovedmateriale.

Webshoppen dropsnmugs.dk sælger unikke, bambuskopper, der generelt ses meget sjældent hos andre konkurrenter (vil anbefale at potentiel køber går ind og kigger på kopperne på hjemmesiden for at få dette bekræftet).

Vi har ikke overskud til at give virksomheden en ordentlig kickstart pga. manglende tid i hverdagen, og vi håber på at finde en køber der har den potentielle lyst til at sætte gang i det kommercielle, da vi ikke selv har formået dette, og synes det er ærgerligt at dette ikke er markedsført.

Vi kender til lidt større webshops der sælger godt af de selvsamme produkter i andre land såsom fitvia.de i Tyskland, og det ser også ud til at de sælger godt i USA (hjemmesiden huskes ikke).

Økonomiske nøgletal

Højeste indkøbspris pr. kop inkl. flyfragt og told: 87 kr. (estimeret beløb).
Salgsprisen pr. kop varierer fra 180 til 300 kr. (for at give bedre mulighed for at gå ned i pris fremadrettet, og at kunne få bedre udbytte af tilbudsdage såsom Black Friday f. eks.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Produkterne er thermokopper/glas/kaffekopper med bambus som hovedmateriale.

Markedsføringskanaler

INKLUSIV:
Facebookside
Instagramkonto
lille e-mail-liste

Omkostninger

Shopify (hjemmeside): 196 pr. mdr
Domæne + mail (one.com): 120/år
Køb pr. produkt inkl. told og fragt: 65-87 kr.

Aktiver

Det er udelukkende en webshop vi fører på vores private adresse inkl. lager.

Varelager på 12.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi er et travlt par der i nogle år har snakket om at opstarte en webshop, men havde ikke rigtigt fundet et helt unikt produkt før sidste år. Vi startede op med henblik på at leve af det i sidste ende, men fandt ud af at motivationen dog ikke er så høj til at vedligeholde virksomheden.

Markedet

Produkterne i sig selv er ikke særlig udbredt på det danske marked, og vi ser et højt potentiale i at markedsføre bambuskopperne uden dansk konkurrence på nuværende plan. Logoet på kopperne/glassene er 'custommade' og er brændt ind i produktet med laser. Kopperne er i sig selv unikke og i et flot og stilet design, og vi har udelukkende modtaget positiv feedback på looket, da det er produkter man ikke ser særlig ofte. Vi er kun nået dertil hvor vi har kunnet sælge kopperne i vores private omgangskreds, men har dog også fornemmet en høj nysgerrighed blandt kunder udefra. Der er potentiale i at dette produkt, da en stor del af det er af naturmateriale (der indgår dog også rustfrit stål i produkterne).

Svagheder/udfordringer

Udfordringen i denne virksomhed må være at få dem testet til godkendelse som fødevarekontaktmateriale, og få oprettet en overensstemmelseserklæring i forbindelse med gældende EU-lovgivning for fødevarekontaktmaterialer. Dette har vi umiddelbart ikke de økonomiske ressourcer til. Dog er der et stykke tid at løbe på, da man først behøver at få dem sendt til test efter salg af 1000 kopper el. en indtjening på 50000. Vi har kun solgt en 10 stykker.

Stærke sider

Der er ingen tvivl om at brandet kan opbygges, da det drejer sig om koppernes design. Det er også muligt at ændre logo/navn på kopperne hos leverandøren. Fordelen er særligt at der er MEGET lidt konkurrence.

Strategi

Strategien havde været at udvide webshoppen med kaffeprodukter, samt muligheden for at tilføje flere bambuskop-designs.

Vision

Der stræbes efter at opnå et unikt brand med high-end kopper, potentielt samarbejde med virksomheder inden for kaffeproduktionen.

Ideel køber

En person der har forstand, motivation og styr på markedsføring, da det er der vi selv halter bagefter. Det vil også være en fordel hvis man har haft at gøre med fødevarekontaktmateriale før og gældende lovgivning inde på området.

Opstartshjælp

Vi vil hele tiden være til at kontakte på mail og telefon, hvis der skulle være noget.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2065

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31164

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-03-2019
Udbudspris 15.000 DKK