Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Gaspatroner.dk + Gaspatroner.se med DB på 854.000,- DKK - Stigende omsætning

Stendalvej, Skræ
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
To gennemførte, fantastiske webshops, der sælger Helium, N2O og CO2 patroner.

OBS! - OPDATERING! - SE HER!
Vi har netop færdiggjort en rapport, hvori vi sammenligner de økonomiske nøgletal for Q1 2019 med Q1 2018 - Send os en besked, hvor du skriver lidt om dig selv og din motivation for at være interesseret i shoppen, og vi kvitterer med rapporten, der viser, hvordan vi har øget dækningsbidraget med 165% på bare ét år, mens de samlede kapacitetsomkostninger kun er steget 58%!

Lever og ånder du for god kundeservice, og vil du lave 850,000,- DKK om året (2018) ved at arbejde en time om dagen? - Så får du her muligheden!

Gaspatroner.dk & Gaspatroner.se er to velfungerende webshops med nøjagtig samme koncept og lagervarer.

Shopsene kan drives fra ca. 70 m² eller du kan udlicitere varemodtagelse, plukning, pakning og forsendelses af ordrer til et pick & pack lager til bare 32,- DKK pr. pakke (inkl. forsendelsesemballage, ekskl. porto).

Der foreligger værdifulde serviceaftaler med Postnord og MyCommerce 365, som overdrages til køber sammen med leverandørliste og øvrige aftaler.

Begge shops er bygget i Shopify, som yder 24/7 support. Med den rette markedsføring sikres en stabil trafik og omsætning fordelt på hele året.

Begge webshops er har gennemgået omfattende SEO (søgemaskineoptimering) og har fyldestgørende produktbeskrivelser, som gør at butikkerne er klar til at køre med det samme uden yderlige optimering.

Udbudsprisen er sat efter kontant betaling. MEN vi er interesserede i at hjælpe den rigtige person med finansiering. Dog skal du kunne fremskaffe minimum 250.000 kroner kontant til udbetaling.

Shoppen sælges udelukkende af helbredsmæssige årsager - Vær ikke i tvivl: Disse shops har kæmpe potentiale for den rette person!

VIGTIGT: Shoppen sælges som et selvstændigt aktiv, inklusive varelager. Shoppen har fungeret som Cash Cow for en større virksomhed, hvor dækningsbidraget er blevet brugt til andre investeringer. Der er derfor ikke lavet selvstændigt regnskab for shoppen, men alle tal kan naturligvis dokumenteres. På anmodning fremsender vi uddybende salgsprospekt - Se mere under 'Ideel køber'.

Økonomiske nøgletal

Samlet økonomisk overblik for begge shops i 2018 - Tallene er i DKK

Varesalg: 2.867.782,-
Heraf porto: 243.310,-
Varesalg eks. porto: 2.624.472,-
Salgsmoms: 524.894,-
Omsætning: 2.099.578,-
Vareforbrug: 1.049.790,-
Salgsfremmende omkostninger: 194.961,-
Dækningsbidrag: 854.827,-

Disse tal er for Gaspatroner (dk+se) alene. Da disse shops er en del af Webshoppen ApS, forelægger der ikke separat regnskab.
Dokumentation for alle tal kan fremsendes i uddybende salgsprospekt - Læs mere herom senere.

Regnskab

  • Omsætning:2.099.578 DKK
  • Ebitda: 854.827 DKK
  • Resultat før skat: 854.827 DKK
  • Balancesum: 500.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Gaspatroner.dk og gaspatroner.se sælger Helium, N2O og CO2 patroner.

Produkterne sælges med gode råd og vejledning, og der lægges vægt på korrekt anvendelse af produkterne, for at give kunderne den bedste brugeroplevelse.

Webshoppenes produkter dækker behovet for at få leveret bl.a. helium til fest til fornuftige priser og indenfor rimelig leveringstid.

Markedsføringskanaler

Gaspatroner markedsfører sig både i Danmark og Sverige vha:

- Google Shopping
- Google Ads.
- Facebook retargeting.

Begge shops har desuden en profil på Pricerunner samt Bing Ads.

Gaspatroner har gode søgeresultater på Google efter fyldestgørende SEO arbejde.

Gaspatroner.dk har en flot TrustPilot profil - Se den her: https://dk.trustpilot.com/review/gaspatroner.dk

Der er stort potentiale for markedsføring via nyhedsbreve.

Omkostninger

Vareforbrug: 1.049.790,- DKK
Salgsfremmende omkostninger: 194.961,- DKK

Tallene er fra 2018 og indeholder hverken udgifter til løn eller husleje, da begge shops hører under Webhoppen ApS, som står for afholdelse af disse udgifter.

Aktiver

Varelager - værdi: 700.000,- DKK

Varelager på 700.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Webshoppen ApS står bag Gaspatroner.dk, der åbnede og havde sit første salg i december 2016. Gaspatroner.se fulgte efter og åbnede med sit første salg i marts 2017.

Konceptet bag Gaspatroner blev bygget primært på den store efterspørgsel på Helium. Markedet var på sit højeste og konkurrenterne blev fejet af banen. Senere er der kommet flere konkurrenter til med Helium produkter, som i perioder har presset priserne. Gaspatroners største fordel har dog hele tiden været og er stadig den store kreds af faste kunder, samt en produktviden der ikke udbydes ved andre konkurrenter.

Gaspatroner er konkurrence- og leveringsdygtig, og differentierer sig ved det ufravigelige og konstante fokus på at levere de bedste produkter på markedet i følgeskab med den bedst tænkelige service - Vores kunder kommer igen!

I 2018 har Gaspatroner for både Danmark og Sverige samlet set håndteret mere end 6.500 ordre med et dækningsbidrag på over 850.000,- DKK

Alt dette på bare én times arbejde om dagen!

Markedet

Gaspatroner opererer på det danske og svenske marked for både private og erhverv.

Gaspatroner dækker en stor del af markedet for Helium i både Danmark og Sverige.

Der er konkurrenter på dette marked, hvor Gaspatroner skiller sig ud på at være leveringsdygtige med kvalitets produkter - hver gang.

Hos Gaspatroners kunder er købekraften stor, og salget ligger stabilt fordelt over hele året.

Svagheder/udfordringer

Den udfordring vi møder, møder vi kun i Sverige.

Det er svært at konkurrere med de svenske shops, når der laves større ordre grundet fragtomkostningerne til Sverige.

Der kan undersøges muligheder, for bedre fragtmetoder til Sverige for at sætte omkostningerne ned hos forbrugeren.

Ved at sikre en lavere fragt til Sverige, vil omsætningen kunne stige med minimum 20%.

Stærke sider

Vi slår konkurrenterne på vores gode kundeservice, produktviden og ikke mindst er vi altid leveringsdygtige.

Det opleves, at vi får kunder fra konkurrenterne, fordi de ikke kan levere eller ikke leverer indenfor den ønskede tid.

Vi tilbyder kunderne at kunne afhente vare direkte fra vores lager i Midtjylland, hvilket gør at flere kunder vælger os til frem for konkurrenterne.

Gaspatroner har samtidig i både Danmark og Sverige en stor del faste og loyale kunder.

Gaspatroner markedsfører sig (ud over seo) i dag primært vha. betalt annoncering, hvilket virker rigtig godt. Der er dog rig mulighed for at nedbringe udgifterne til disse ved at optrappe markedsføringen via sociale medier, affilliate netværk, nyhedsbreve, etc., for den rette, hvis tiden er til det.

Strategi

Vi har sat os meget grundigt ind i alle produkter, og informerer derfor korrekt om dem. Vi har altid været lagerførerne og så yder vi top kundeservice - Det er den slags, der gør, at folk kommer igen.

Vi sender ALTID samme dag, hvis folk bestiller inden klokken 15 på en hverdag. Dette giver glade kunder, lynhurtig levering og stabilitet - fordi vi har alle varer på lager. Vi giver samtidig kunderne mulighed for at spare fragten og afhente direkte fra vores lager.

Vi har lagt mærke til at kunderne ikke går så meget op i at vi skal være de billigste... bare vi er blandt de billige. Vores kunder vil hellere have hurtig og pålidelig levering, fremfor at spare 10 kroner mere. Derfor er vores strategi at vi ikke starter priskrig, men istedet ligger os på niveau med de billigste.

Vision

Visionen for de to shops er at levere kvalitets produkter med den korrekte vejledning og med gode råd.

Der er lagt stor vægt på, at siderne skal være simple og brugervenlige, og at begge sider bevarer deres gode renomme vedr. den personlige kundeservice i topklasse.

Vi sigter efter altid at være leveringsdygtige og yde den bedste kundeservice og formidle vores viden om produkterne.

Rent teknisk er gaspatroner.dk søgemaskineoptimeret, hvor velskrevne artikler på bloggen ligeledes er optimeret og rammer søgerelevante ord og samtidig giver brugerne den nødvendige information om produkterne og brugen heraf.

Dette giver en fin placering på google og dermed også trafik til shoppen, samtidig letter det kundeservicen.

Ideel køber

Du lever og ånder for den gode og professionelle kundeservice, samt for at være bedre end konkurrenterne indenfor produkter, produktviden og kundeservice.

Kan du se dig selv i nedenstående arbejdsgang, er du den oplaget kommende ejer:
- Kreativ søgen efter nye produkter, der dækker et endnu udækket behov hos dine kunder
- Kontakt og forhandling med leverandører
- Kontakt med og servicering af kunder
- Pakke og sende varer
- Skrive artikler til bloggen, der relaterer sig til shoppen
- Dele fagviden om produkterne
- Være aktiv på sociale medier med billeder, opslag, videoer, konkurrencer m.v.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send os en beskrivelse af dig selv, og din baggrund for interessen i Gaspatroner - Så kvitterer vi med et uddybende salgsprospekt, hvor alle tal dokumenteres! Er du derefter stadig interesseret, så aftaler vi et møde, hvor får mulighed for 'hands on' at opleve virksomheden, se lageret, komme bag om shopsene, og se hvordan de drives. Det er ligetil!

Opstartshjælp

Vi hjælper dig med at komme i gang.

Vi var netop igang med at starte en ny salgskanal, hvor vi tilbyder dropshipping til andre forretninger og webshops. De kan så sælge vores varer, og så sender vi direkte til kunden. Dette er afprøvet på vores andre webshops, og det virker fortrinligt, så jeg har en liste med andre forretninger, der er interesseret i at lave et dropshipping samarbejde.

Vi ønsker at se virksomheden blive ved med at vokse og udvikle sig, derfor er det vigtigt for os at du får den bedste start:

- Vi hjælper derfor med eventuelt finansieringsbehov.
- Vi hjælper dig med leverandørlister, daglig håndtering af ordre og formidling af produktviden.
- Vi er tilgængelige på både mail og telefon, og der kan laves aftaler om den fulde opstarts hjælp.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
250.000 DKK

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2988

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
31163

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
20-03-2019
Udbudspris 2.564.481 DKK