Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Abefest.net - festudstyr og festartikler til børnfester - Nettoomsætning: 495.497,-

Stendalvej, Kjellerup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Hvem vil ikke gerne have et dækningsbidrag på 144.352,- årligt for én times arbejde om dagen?

Synes du også, at børnefester er mega fede, når de er gennemførte i et bestemt tema, f.eks. Batman, Pyjamas Heltene eller Paw Patrol?

Har du en lille barnlig festabe i maven, der vil elske at finde og købe nye festtemaer, pynt, service og alt muligt andet sjovt?

Følger du med i, hvad der rører sig af trends for børn i dag?

Elsker du at have kundekontakt og yde en god service?

Så passer du perfekt til at drive Abefest.dk!!!

Shoppen tager ca. en time om dagen at køre, inklusive pakning af ordrer. Du kan også vælge at udlicitere varemodtagelse, plukning, pakning og forsendelses af ordrer til et pick & pack lager til bare 32,- DKK pr. pakke (inkl. forsendelsesemballage, ekskl. porto).

Alle shoppens varer er fra eget lager, undtagen Helium, som sælges som dropshipping uden udgifter.
- Dette er simpelthen en fast bi-indtægt for shoppen, idet vi ikke annoncerer med det, men sælger det som mersalg, sammen med vores faste varer.

Jeg sælger udelukkende Abefest af helbredsmæssige årsager - Den fortjener nye abeskønne mennesker, der kan se udviklingspotentialet og har overskuddet til at udnytte det!

VIGTIGT: Shoppen sælges med varelager som et selvstændigt aktiv, da den indtil nu har været cash cow for en anden virksomhed, hvor dækningsbidraget har været brugt til renovering og investering i andre ting. Der er derfor ikke lavet noget regnskab, idet den som sagt har indgået i en anden virksomhed. Der ikke er flere udgifter end beskrevet her! Alle indtægter og udgifter, kan naturligvis dokumenteres ved personligt fremmøde.

Udbudspris er sat efter kontant betaling. Vi er dog alternativt også interesserede i at hjælpe den rigtige person med finansiering, dog skal du kunne fremskaffe minimum 100.000 kroner kontant til udbetaling.

På anmodning fremsender vi uddybende salgsprospekt - Se mere under 'Ideel køber'

Økonomiske nøgletal

Nettoomsætning: 495.497,-
Heraf fragt: 66.261,-
Salgsmoms: 99.099,-
Vareforbrug: 125.452,-
Salgsfremmende omkostninger: 60.331,-
Dækningsbidrag: 144.354,-

Bruttoavanceprocent: 29%

Alle tal er fra 2018 og anført i DKK

Regnskab

  • Omsætning:330.136 DKK
  • Ebitda: 185.675 DKK
  • Resultat før skat: 185.785 DKK
  • Balancesum: 200.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Abefest.net er en webshop, der sælger festudstyr og festartikler til forældre og institutioner.

Webshoppen sælger blandt andet festtemaer som for eksempel Barbie, Politi, Ridder og mange flere. Der er temaer til børn i alle aldre.

Derudover kan du blandt andet købe balloner, ballon tilbehør, stjernekastere, fødselsdagslys og diverse udstyr til børnefesten.

Vi sælger hovedsageligt til familier, som skal holde børnefødselsdag, og derfor gerne vil give deres barn den sejeste dag med festudstyr.

Markedsføringskanaler

Abefest får en del af sin traffik fra søgemaskineoptimerede tekster, og bruger derudover betalt annoncering på Google Ads, Google Shopping og Facebook remarketing.

Der er bestemt plads til forbedringer for rette køber i at investere tid i/på de sociale medier, ligesom der ligger et uudforsket potentiale i affiliate markedsføring.

Omkostninger

Vareforbrug: 125.452,-
Reklamer: 60.333,-

Aktiver

Varelager: 200.000,-

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

I 2016 åbnede Webshoppen ApS Festorama.dk, hvofra vi sælger festudstyr til voksne.

Vi syntes, at Festorama manglede festudstyr til børn, hvorfor ideen til Abefest.net blev født et lille år senere.

Abefest.net blev således startet i 2017 af Henrik, Mette og Lisa Marie, hvoraf de 2 sidstnævnte driver og styrer den daglige drift af Abefest i dag.

Markedet

Vi lever i dag i den teknologiske verden, hvor børn dagligt ser Ramasjang, Netflix, HBO med flere. Det betyder, at der hele tiden kommer nye serier, film og programmer, som børnene identificerer sig med og bliver fan af. Det betyder også, at de gerne vil have deres seriehelte på festudstyret til for eksempel børnefødselsdagen. Tiden med flag-dug er skiftet ud med Spiderman og Disney prinsesser.

Forældrene køber gladeligt alt dette for at gøre poderne glade, hvorfor der er et stort marked for netop denne slags produkter.

Købekraften er for målgruppen ligeledes stor, og selvom der er konkurrenter på markedet, skal man ikke undervurdere potentialet for en stor markedsandel.

Det handler i bund og grund blot om, at man skal have passionen for det, og lysten til at følge med i, hvad der rører sig inden for børnetrends, og derved altid være lige det skridt foran de andre.

Svagheder/udfordringer

Der er en del konkurrenter på markedet, hvoraf mange er mere aktive på sociale medier, end vi har været. Derfor er det stadig yderst relevant at reklamere på Google, skrive søgemaskineoptimerede artikler og fremadrettet at blive langt mere aktiv på de sociale medier - herunder eksempelvis ved at lave en Youtube kanal med relevante videoer.

Stærke sider

Vi har en fantastisk kundeservice, der kan rådgive og fortælle om Abefest's produkter. De ansatte ved, hvad der rør sig i tiden med diverse tegnefilm og serier. Derudover, har nogle af medarbejderne børn, og én af dem er sågar uddannet pædagog, hvilket giver en dybere forståelse af, hvad børn godt kan lide, og hvor de befinder sig i de forskellige udviklingstrin.

Det anses derfor som essentielt, at køber er interesseret i at drive Abefest.net videre i samme ånd og med samme passion.

I kraft med at købekraften hos målgruppen igen er opadgående i disse år, er vækstpotentialet også steget.

Har man dernæst lyst til springe ud som event-arrangør indenfor børnefester, er der bestemt også både godt grundlag samt potentiale for vækst her.

Strategi

Vi bruger betalt annoncering i form af bla. Google Ads og Google shopping, hvorfor vi har lagt et stort arbejde i, at søgemaskineoptimere webshoppen, produkterne samt en masse søgeordsrelevante artikler, der ligger på siden. Dette gør alt sammen, at annonceringen bliver billigere, men skaber også et rigtig godt fundament for at ville starte op med at markedsføre sig lidt mere på sociale medier, hvor man så løbende kan poste allerede eksisterende artikler.

Derudover yder vi en god kundeservice, og tager direkte kontakt til kunderne, hvis de har bestilt produkter, som ikke passer sammen. For eksempel kan de have bestilt rigtig mange balloner, men alt for lidt helium til dem. I sådanne tilfælde ringer vi og sikre os, at de har helt styr på kombinationen. Her sker der ofte et opsalg og ikke mindst skaber det taknemmelige kunder.

Der har længe floreret tanker om, at der for den rette ligger et stort potentiale i kombinere shoppen med eventplanlægning og -afholdelse, og vi deler gerne tanker og idéer om netop dette med potentielle købere.

Vision

Abefest er en niece butik, som henvender sig til børn og deres forældre. Derfor ser vi udviklingen i at opdatere butikkens festtemaer med tidens populære trends. Kort sagt at følge med i hvilke børne- og ungdomsfilm, serier osv. der rør sig blandt børnene.

Hermed 2 ting, der kunne være ideelt for Abefest.net:
• Holde shoppen opdateret med tidens festudstyr for børn
• Bliv arrangør og ”oppynter” til børnenes fester

Visionen er, at børnene skal have mulighed for at holde deres egen fest med lige præcis det tema eller det udstyr de har lyst til.

Ideel køber

Er du en mand eller kvinde, som er et stort legebarn, der interesserer sig for børn og fester, og kan du se dig selv i nedenstående arbejdsgang?

• Lede efter nye produkter til shoppen
• Tænke ”ud af boksen” og være kreativ i forhold til søgen efter nye produkter
• Kontakte og forhandle aftaler med leverandører
• Opsætte fiktiv børnefest og tage billeder til shoppen og de sociale medier
• Skrive artikler om børnefest, børneaktiviteter osv. til bloggen
• Være aktiv på de sociale medier med billeder, opslag, videoer, konkurrencer m.v.
• God til at forstå børn, og hvad de godt kunne tænke sig til en fest
• God til at tale med både børn og voksne

Så er du den ideelle kommende ejer af Abefest.net!

Send os en beskrivelse af dig selv, og fortæl lidt om din motivation for at ville overtage Abefest.net, så kvitterer vi med en uddybende salgsprospekt, hvor alle indtægter og udgifter er dokumenteret. Vi tales ved!

Opstartshjælp

Vi står til rådighed og hjælper med alt du har brug for af hjælp og støtte i opstartsperioden.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1771

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31162

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
20-03-2019
Udbudspris 557.000 DKK