Festorama.dk - Festartikler med stærk mulighed for hjemmebarudstyr! - Overskud: 253.000 kr.

Festorama har i år til dato haft 77.883 besøg fordelt på 71.441 besøgende.

Omsætning 1/2 - 1 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte None
Grundlagt 2017

Udbudsprisen er sat efter kontant betaling. Vi er interesserede i at hjælpe den rigtige person med finansiering, dog skal du kunne fremskaffe minimum 100.000 kroner kontant til udbetaling.

Kunne du tænke dig at sælge festartikler og leve af at hjælpe festglade danskere?

Festoramas målgruppe, som siden fremstår i dag, er alle personer af begge køn, i en købedygtig alder, der enten skal holde en fest, eller skal deltage ved en fest, og som i den forbindelse har brug for fest- eller temaudstyr

Målgruppen strækker sig derudover til de, der gør lidt ekstra ud af de faste højtider så som jul, nytår, påske, samt begivenheder som fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, etc.

DER ER EN STÆRK EFTERSPØRGSEL FRA VORES KUNDER EFTER DRINKSMIKSERE, PARAPLYER, OG ANDET DRINKSUDSTYR.

Hvis du kunne tænke dig at handle med hjemmebarudstyr, vil du kunne mere end fordoble omsætningen... og trafikken er der allerede... Læs mere om potentielle målgruppe i den uudnyttede del af Festoramas besøgende under ”Udviklingspotentiale”.

Alle shoppens varer er fra eget lager, undtagen Helium, som sælges som dropshipping uden udgifter. Dette er simpelthen en fast bi-indtægt for shoppen, idet vi ikke annoncerer med det, men sælger det som mersalg, sammen med vores faste varer.

Jeg sælger af helbredsmæssige årsager, da jeg fornylig har haft 2 blodpropper i hjernen, og derfor ikke kan drive shoppen længere.

VIGTIGT: Shoppen sælges med varelager som et selvstændigt aktiv, da den indtil nu har været cash cow for en anden virksomhed, hvor dækningsbidraget har været brugt til renovering og investering i andre ting. Der er derfor ikke lavet noget regnskab, idet den som sagt har indgået i en anden virksomhed.Der ikke er flere udgifter end beskrevet her! Alle indtægter og udgifter, kan naturligvis dokumenteres ved personligt fremmøde. Shoppen tager en time om dagen at køre, inklusive pakning af ordrer.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2018 = 680.522,63
Heraf porto = 74.451,00
Salgsmoms = 136.104,52
Omsætning ex moms og porto = 469.967,10
Vareforbrug = 164,488,49
Reklame (Google og Facebook) = 89.007,70
Overskud = 253.469,19

Regnskab

  • Omsætning:486.000 DKK
  • Ebitda: 253.000 DKK
  • Resultat før skat: 253.000 DKK
  • Balancesum: 200.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Festorama.dk er en webshop med et stort sortiment af fest- og temaudstyr til voksne, delt op i kategorier, målrettet en specifik anledning, et konkret tema, en eller afgrænset del af sortimentet.

Du kan finde komplette temapakker, der indeholder al service, bordpynt samt diverse accessories, eller du kan nøjes med at købe enkelte pakker af for eksempel servietter, krus og tallerkener. Festorama.dk har et stort sortiment af balloner og helium (også kaldet ballongas) i både latex og folie. Ballonerne varierer i størrelser, og rummer derfor også varierende mængde helium. Mængden af helium, hver ballon kræver, er angivet ved hvert produkt – Det fortæller hvor meget helium kunden har brug for til hvert enkelt produkt.

Festorama.dk har et stort sortiment af balloner og helium (også kaldet ballongas) i både latex og folie. Ballonerne varierer i størrelser, og rummer derfor også varierende mængde helium. Mængden af helium, hver ballon kræver, er angivet ved hvert produkt – Det fortæller hvor meget helium kunden har brug for til hvert enkelt produkt.

Markedsføringskanaler

Festorama har i år til dato haft 77.883 besøg fordelt på 71.441 besøgende.

Som det ses er aktiviteten størst omkring 1. Maj, hvilket hænger sammen med, at det her er højsæson for konfirmationer.
Ligeledes ses en lille stigning i August – set i forhold til den foregående måned - hvilket skyldes, at August er den måned, hvor der afholdes flest bryllupper.

Vi har EKSTREM MEGET SEO TRAFIK. Her ser du hvad der ligger til grund for, at vi er nået frem til, at der ligger et uudnyttet potentiale i at udvide shoppen med udstyr og eventuelt drikkevarer, der henvender sig til folk, der fremstiller deres egne drinks - Nemlig vores blok med opskrifter, om hvordan du fremstiller dine egne drinks.

Omkostninger

Vareforbrug og reklamer

Kunden betaler selv porto/fragt.

Aktiver

Vi har et lager på ca. 100 m2

Varelager værdi 200.000 DKK

Virksomhedens historie

Shoppen blev stiftet i 2016 af Henrik, Mette og Lisa Marie, efter ideen om at åbne en webshop med festudstyr for at skabe sammenhæng mellem Henriks job som entertainer og Mette og Lisa Maries interesse for at drive webshops.

Festorama.dk drives i dag primært af Mette og Lisa Marie, og er udviklet og gennemarbejdet til perfektion.

Stærke sider

Hvis du er den rigtige person til det her, men du ikke har pengene, så vil vi stadig gerne i dialog med dig. Det vigtigste for os, er at det er den rigtige person der overtager shoppen, og hvis det er dig, så finder vi en løsning sammen!

Strategi

Missionen for shoppen er et tilbyde kunderne festligt tema- og festudstyr leveret direkte til døren fra dag til dag.

Der er lagt stor vægt på, at siden skal være brugervenlig, og siden er desuden kendt for personlig kundeservice i topklasse.

Rent teknisk er webshoppen søgemaskineoptimeret, hvor velskrevne artikler på bloggen ligeledes er optimeret og rammer søgerelevante ord. Dette giver en fin placeret på google og dermed også trafik til shoppen.

Ideel køber

Du elsker fest og farver. Du lever og ånder for den gode kundeservice, og for at være med til at give dine kunder en fed oplevelse gennem de produkter du sælger dem.

Kan du se dig selv i nedenstående arbejdsgang, er du den oplaget kommende ejer af Festorama:

Kreativ søgen efter nye produkter, der dækker et behov hos dine kunder.

Kontakt og forhandling med leverandører

Kontakt med og servicering af kunder

Pakke og sende varer

Opsætte fiktiv fest og tage billeder til shoppen og sociale medier

Skrive artikler til bloggen, der relaterer sig til shoppen

Være aktiv på sociale medier med billeder, opslag, videoer, konkurrencer m.v.

Opstartshjælp

Vi vil hjælpe med alt, og har også en plan for indkørsel over et år!

Prisen på 750.000 kr. skal hele købet betales med det samme og ved sælger finansering vil prisen være 1.1 mio kr.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK

Beliggenhed

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er annonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
458

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31138

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-03-2019
Udbudspris 750.000 DKK