Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 500.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Nemfoder.dk - Webshop Speciale af Salg af dyrefoder - Overskud på 221.000 kr i 2017.

Kastanie Alle, Engesvang
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Webshop med dyrefoder hunde & kattefoder, hestefoder m.m / store muligheder for stor vækst

Vi prøver at have lav konkurrence fra de store kæder og butikker såsom Petworld, Maxizoo og Zooplus da vi selv impoterer eller får lavet i privat label, dette gør at vi ikke er i direkte konkurrence på deres produkter som vi ikke har en chance for at kunne følge med på tilbud.

Det er en lidt større omkostning at brande sine egne mærker, + et er en længere proces at gøre dem kendte på markedet,, men konkurrencen er betydelig mindre end og loyaliteten hos kunderne er større end hvis du konkurrere med de større kæder, samtidig skaber du livtidskunder ved at have forhandlingen af brandet Danmark, potentialet er stor hvorved vi bruger meget få penge på markedsrøring den dag i dag, i hele Danmark men kan uden tvivl eskalere omsætning ved at øge markedsføringsbudgettet til det niveau til skal være, PT. har vi i de sidste 6 år kun kørt med en kassekredit på 100.000 kr, hvilket har gjort det meget svært at opskalere markedsføringen.

Økonomiske nøgletal

Udbudspris 500,000 kr - Minimumpris 400,000 kr

Pt. har webshoppen negativ egenkapital på 246.000 inkl kassekredit kontra 2016 hvor den var 509.884 kr i negativ kapital, kom ud med overskud på 221.000 kr i 2017

Løn gager 2017 - 216.982 kr 1 ansat - Dækningsgrad 30-35% efter fragt og løn omkosninger årlig vækst på 12-17%.

Har fået lavet gode prisaftaler med vores speditøre på markedet hvilket vil overgå til den nye ejer - vi sender ca 8500-9000 pakker årligt.

Så fragtomkostninger omkostninger har en stor betydning for indtjeningen, derfor er det meget vigtigt at forhandle sig til gode aftaler, for kan du spare bare 2% på fragt ryger lige på bundlinien.

Resultatopgørelse for 1/1 - 31/12 2017
Nettoomsætning: 1.759.108 kr.
Bruttoresultat: 645.508 kr.
Årets resultat: 221.066 kr.

2018 regnskab er ved at blive udformet.

Regnskab

  • Omsætning:1.759.108 DKK
  • Ebitda: 645.508 DKK
  • Resultat før skat: 283.852 DKK
  • Balancesum: 93.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Virksomheden sælger hunde og kattefoder til Hr og fru jensen i hele danmark. ligeledes sælger vi hestefoder, kostilskud til kat, hund og hest samt mineraler og tilskudsprodukter til hest kvæg og får. Udover det ,sælger og opsøger vi kennel og katterier/opdrættere på den måde har du altid en fast omsætning ud over B&C - Og vi gør det samme stuttertier, Alv af heste.

Markedsføringskanaler

Vores primære markedsføring kanaler er Google ADS (omkostning 2017 - 67,550 direkte ads konto PPC - Adwords bureau 47,880 kr)
SEO - Linksbuilding (har stået for det selv) (timer brugt 400-500)

Facebook (har stået for det selv og har pt 8787 t følgere på siden) (omkostning FB 2017 - 31,400 kr i annoncer selv lavet)
Nyhedsbrev med 1565 tilmeldte ( Mailchimp - Omkostning 2017 0 kr, da det er ordnet selv)

Brugte ca 50,000 kr på trykte annoncer og reklamer

Truspilot Med fremragende score.

Vores kunder kommer fra hele landet,

I 2017 havde vi 28.084 returning customers

I 2017 havde vi 36.280 New visitors

Omkostninger

Løn gager 2017 -216.982 kr 1 ansat
Forsikringer 800 md Tryg
Markedsføring ca 250.000 - 300.000 kr årligt
Fragt. 2017 - 194.218 kr inkl moms.
Direkte vareromkostninger 2017 - 913.724,82 kr
Dæknngsbidrag 2017 - 845.383,04 kr

Aktiver

Virksomhedens aktiver befinder sig på lager hvor vi sender fra og har gode pakkepriser med danske fragtmand hor vi deler lager og kontor med 2 andre virksomheder.
Virksomhedens brandtnavn har opbygget en fornuftig goodwill som kan blive betydeligt bedre med det rette markedsføringsbudget
Vi er ved at udvikle ny hjemmeeside da den nuværende er blevet for tung i omkostning at holde kørende, 30000 årligt.
Vi er pt. igang med den nye side med flere moduler pga efterspørgelse fra kunderne

Varelager på 33.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Var salgskonsulent i et firma fra 2006 som leverede til forhandlere og kæder landet over på under 5 år mistede vedkommende firma over 2 tredele af omsætning
hvilket fik mig til at kigge på nettet som var kommet for at blive og bare blev større og større, fik desværre først ført ideen ud i livet i 2013 hvor bankerne ikke var glade for at udlåne penge hvilket medførte at vores kassekredit har væres alt for lille fra start til at eskalere firmaet som der er mulighed for uden tvivl.

Markedet

Markedet som vi befinder os på, er et marked hvor forbrugeren bruger flere og flere penge på deres kæledyr, den danske familie behandler sine kæledyr som et familiemedlem, og der er lavet flere analyser omkring forbruget/købekraften hos den individuelle forbruger hvor forbruget vokser og vokser på dyrene hos den enkelte forbruger.

Konkurrencen er stor, derfor prøver vi så vidt muligt at opererer i området uden at konkurerer direkte med kæderne, da vi rent økonomisk ikke vil kunne følge med, da jeg ved fra konkulegaer at de priser som kæderne køber ind til , gør at kæderne kan sælge til langt under prisen og for mange butikker ikke vil kunne betale sig for som virksomhed at kæmpe imod deres kapital.
Markedet er under stigende udvikling og folk bruger flere og flere penge på deres kæledyr, og den udvikling vil fortsætte lidt endnu

Svagheder/udfordringer

Svagheder vi har er at vi ikke har haft mulighed for at bruge flere penge i markedsføring de sidste 6 år.
Hvis en evt. køber fordobler forbruget på markedsføringen og laver en strategi vil man kunne mærke fremgang med det samme, ud over det har vi skabt et godt rimelig kendt brand i branchen.
En køber skal være opmærksom på om han vil vælge at gå i direkte konkurrence med kæderne og prøve at sælge de samme produkter som dem.

Stærke sider

Vores høje service, vores branding af vores webshop er en af vores stærke sider, som hurtigt kan blive stærkere.
Vi rammer kun en brøkdel af de købestærke kunder, pga lav budget på markedsføring, laves der en ordenlig strategi omkring markedsføring og omkostning kan der laves en meget god forretning her, og det ville kunne ske forholdvis hurtigt hvis det bliver gjort rigtigt, jeg er villig at medgå i virksomheden lønnet de første 4 måneder, da jeg har en stor indsigt i både kontakter markedsførings branchen selv og og har samtidig selv en større indsigt i SEO, SoMe, Linkbuilding, produktbeskrivelse og aftale indgåelse

Strategi

Virksomhedens nuværende strategi har været at ramme så mange b&c for så lidt markedsføringbudget som muligt, og samtidig valgt et varesortiment for at undgå at komme i for meget konkurrence med de store kæder og butikker.

Vision

Det der bremser visionen i virksomheden er markedsføringsbudgettet og vores kassekredit på kun 100,000 kr.
Vores vision er at 50% af kæledyrsbefolkningen ved hvem Nemfoder.dk er.

Er der økonomi til det kan webshoppen let og hurtigt blive en af storespillerne i markedet, Petworld efterlignede os og begyndte pludselig også at sælge hestefoder stykvis og i paller, Maxizoo har igen åbnet webshop og sat deres fragtgrænse på den samme som os 299 kr, så vi bliver uden tvivl lidt mærke til af de store.

Vi har således udarbejdet en ny webshop med tilhørende abonnementsløsning på som er klar om ca. 4 måneder (betalt)
Det regner vi med vil være med til at øge konkurrencefordelen gevaldigt.
Dette vil du også få med i forbindelse med handelen.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være en der har kendskab til branchen og konkurrenterne, hvis kunden er villig hjælper jeg meget gerne til lønnet de første 4 måneder så kunden kan komme ordenligt ind i tingende

Opstartshjælp

Jeg stiller mig gerne til lønnet rådighed de første 4 måneder, den tid vil være værdifuld for kunden da det ville være en fordel for kunden at ha en at sparre med omkring eskalering omkring markedsføring og omsætning, jeg ville samtidig hjælpe med at få den nye platform op at køre 100%

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4241

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
31105

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-03-2019
Udbudspris 500.000 DKK