Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 39.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Besto.dk - Kvalitetslegetøj og gadget webshop - Omsat for 900.000 kr ex. moms frem til Dec 2019.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Der er ca 3.000 tilmeldt nyhedsbrev. 8,4 af 10 på Trustpilot.dk og Ca 1.000 følgere på både Instagram og Facebook.

Velfungerende og automatiseret webshop der fokuserer på kvalitetslegetøj og diverse gadgets der er startet i Sep 2017 og har omsat for 900.000 kr ex. moms frem til Dec 2019.

Dette er en god webshop for den nye webshopejer som har tid og færdigheder til at fokusere på online marketing og social marketing, hvilket vi ikke selv har haft. Shoppen har gode varer og billige priser, men har behov for flere besøgende, hvilket vi ikke har haft tid til at arbejde på. Købsprocessen og design er udarbejdet af Grafikr som er anderkendt indenfor Shopify og optimering af konverteringer til salg

Ca 1.000 følgere på både Instagram og Facebook.
Ca 3.000 tilmeldt nyhedsbrev.
8,4 af 10 på Trustpilot.dk
4,7 af 5 på Pricerunner.dk
Pricerrunner købsgaranti op til 50.000

Shoppen er lavet i Shopify og er bygget op med Quickpay (kreditkort, mobile pay) og Viabill (finansiering) som betalingskanaler. Webshipper automatiserer håndtering af pakkelabels, pakkerne sendes med GLS og købsordrerne overføres automatisk via iex.dk til e-conomic.dk økonomisystem inklusiv varelagerposteringer.

Økonomiske nøgletal

Omsætning Sep17-Aug18 på ca 800.000 kr ex moms
Omsætning Sep18-Dec18 på ca 100.000 kr ex moms
Overskud før skat Sep18-Dec18 på ca. 10.000 kr.

DB % som de er idag:
DB% (efter varekost) 73%
DB% (efter varekost, markedsføring, pakkematerialer og fragt) 41%

Produktet

Besto sælger udvalgt kvalitetslegetøj til ekstra lave priser og vi kan købe ind i DK i meget små mængder per gang. Derudover sælger vi forskellige gadgets som købes hos leverandører i Kina og Spanien. Kontaktinfo hertil følger selvfølgelig med.

Markedsføringskanaler

VI har primært anvendt Google ads via shopify plugin'et, men vi har ikke haft tid til at arbejde på at optimere det. Har også anvendt en smule facebook en gang imellem, men uden succes. Vi har sendt et par nyhedsbreve til Black Friday og har forsøgt med konkurrencer via Facebook/Instagram, men uden succes. Vi kan tilbyde laveste pris på de fleste kvalitetslegetøj, så Pricerunner bør også undersøges nærmere.

Omkostninger

Udover de direkte omkostninger der er med i ovenstående DB%, så har vi følgende månedlige omkostninger i dag:

Husleje 2700/md
Software 3000/md (Shopify, Mailchimp, Webshipper, E-conomic.dk)
Betalingsgateway 1000/md (Quickpay)
Øvrige omk. 500/md

I alt 7200/md

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen drives fra et mindre lager/kontor på 48 m2 i Næstved. Der er ingen væsentlige aktiver der medfølger i salget udover eventuelt lagerreoler og en labelprinter der kan følge.

Vi foretrækker at køber overtager varelageret til kostpris som forventes at ligge på ca 50.000 kr.

Varelager på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Besto shoppen er opstartet i Sep17 af 2 unge gutter fra Haderslev. De drev den frem til 25 aug 2018, hvor jeg og min bror købte den. Kort tid derefter fik jeg en god arbejdsmulighed i udlandet, så måtte omprioritere min tid.

Min bror har derefter kørt den videre og anvendt under 2 timer om dagen på at afsende ordrer, købe varer og svare kunder. Idet planen var at jeg skulle arbejde fuld tid med at få webshoppen op at køre, så har vi ikke haft succes med at køre den videre, hvilket også kan ses i nedgangen i salget for den periode vi har ejet den.

Vi mener at der er mange muligheder for at ændre dette for den rette person(er) som har tid og færdigheder til at optimere online marketing og social marketing således, at der kommer flere besøgende på siden og derved også flere konverteringer.

Ideel køber

Vi ser dette som en rigtig god mulighed for at komme billigt og nemt igang med en webshop. Webshoppen er flot og købsprocessen optimeret af Grafikr. Der er allerede mange followers på Facebook, Instagram og mange tilmeldte til nyhedsbrevet.

Shoppen har flotte anmeldelser på Trustpilot og Pricerunner, og hele processen fra en besøgende lander på siden til at varen er modtaget af kunden er automatiseret incl. backoffice delen med økonomissystemet e-conomic.dk.

Opstartshjælp

Sælger hjælper med at overføre alle systemer og konti og står til rådighed efter overdragelsen ved spørgsmål etc.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
0 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2277

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
31058

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-02-2019
Udbudspris 39.000 DKK