Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 60.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Urbrand med webshop og dertilhørende varelager - aryacopenhagen.com

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
ARYA COPENHAGEN IVS blev etableret i 2018 og er et skandinavisk inspireret urbrand med høje marginer.

Aryacopenhagen.com er et Skandinavisk inspireret ur-brand til mænd og kvinder. Fokus har været på influencer marketing, hvor Instragram profilen har 655 følgere, der gradvist er opbygget med indhold af høj kvalitet, samt samarbejde med flere kendte danskere fra reality-verdenen.

Køber overtager to fuldstændig kørende webshops (aryacopenhagen.com og aryacopenhagen.dk) og betaler kun for varelageret. Dertil er marginerne særligt høje som følge af, at vi ikke er en forhandler, men køber direkte fra vores producent i Kina. Vi lancerede webshoppen i slutningen af November 2018, og har nu valgt at sælge denne da vi ikke har tid til denne virksomhed pga. andre projekter - dette har også været grunden til at vi siden marts har bidraget med minimal aktivetet, hvilket har medført et lavt salg.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i indeværende regnskabsår: 10.000 kr.

Omsætningen stammer primært fra samarbejde med Influencers på Instagram, samt retargeting på Facebook.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

ARYA COPENHAGEN sælger syv forskellige ur-designs til mænd og kvinder. Urene er udformet i et minimalistisk og skandinavisk inspireret design, der passer til ethvert outfit og kan anvendes til både hverdagsbrug og finere arrangementer.

Markedsføringskanaler

Virksomheden benytter sig primært af influencer marketing, hvor man ofte kan få gode aftaler i hus ved blot at sende gratis produkter. Dertil kommer PPC i form af Google Ads og Facebook Ads til retargeting.

ARYA COPENHAGEN driver to webshops (aryacopenhagen.com og aryacopenhagen.dk), hvilket skaber muligheden for, at der både kan arbejdes med SEO globalt og i Danmark.

Omkostninger

Faste månedlige omkostninger:
Hjemmeside: 600 kr.
G Suite: 120 kr.

Dertil er der løbende omkostninger til Facebook Ads, Google Ads osv. afhængig af, hvorvidt der er aktive kampagner.

Aktiver

850 ure af vores 9 forskellige modeller og størrelser til en samlet værdi af ca. 60.000 kr.

Varelager på 65.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Målet med ARYA COPENHAGEN var at skabe ure som vi selv ville gå med. Ure i et minimalistisk design, som kan måle sig med de helt store mærker i branchen. I opstarts-fasen besluttede vi at for urene produceret, fremfor blot at være en forhandler, hvilket har givet en stor fordel i form af høj avance.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person, der enten alene eller sammen med en partner er på udkig efter at drive sin første webshop uden at skulle stå for opbygningen af hjemmesiderne, omkostninger til produktbilleder, designe ure osv. Køberen overtager er ur-brand med tilhørende webshop, hvor alt er klar til at bygge videre på gennem kreative idéer til nye kampagner og muligheder på de sociale medier.

Den ideelle køber har god forstand på Instagram og ønsker at arbejde med influencers, samt lære mere om annoncering på sociale medier og Google.

Opstartshjælp

Vi hjælper med at gøre overdragelsen så let som mulig ved at stå til rådighed for alle spørgsmål inden for opsætning af hjemmeside, drift og annoncering.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1775

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
31693

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-08-2019
Udbudspris 60.000 DKK