Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 800.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Salg og webbureau med over 1200 kunder/virksomheder - Omsætning på 1. regnskabsår = 2,3 mio excl. moms

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Stor kundebase med god organisk trafik på 1000 besøgende/mdr. og Trustpilot med 15 anmeldelser (TrustScore 7,4).

En virksomhed som er et salg og webbureau på samme tid. Vi tilbyder brugervenlige hjemmesider og mere trafik på ny eller nuværende hjemmeside, samt flere leads og opringninger fra potentielle kunder. Med egen salgsafdeling(telemarketing) er vi en virksomhed som er i dialog med hundredevis af kunder dagligt. Virksomheden har 1200 kunder/virksomheder som vi har lavet google produkter til og som vi i dag servicerer.

Hos os har vi et mål om at få så mange virksomheder som muligt til at se, hvor vigtigt det er at være synlig, når det handler om hjemmesiden og virksomhedens online identitet. Med stor erfaring i salg og rådgivning om online tilstedeværelse, sørger vi får at danske kunder får mere online synlighed til konkurrencedygtige priser.

Hvis du driver et marketingsbureau og er på udkig efter flere kunder vil dette være en oplagt mulighed for dig. Du kan hermed købe dig til et godt etableret navn på markedet. Virksomheden sælges med navnet og adgang til over 1200 danske erhvervskunder som har købt online markedsføring (google) og dermed stor mulighed for at lave mersalg og skalerer op i din forretning, til 1200 varme leads.

Med en omsætning på 2,2 mio excl. moms (PÅ FØRSTE REGNSKABSÅR!!) og et overskud på 611.500kr før skat har du nu mulighed for at overtage en meget sund forretning. Derudover følger vores hjemmeside også med som har 1000 besøgende/mdr. som er direkte søgninger. Trustpilot med 15 anmeldelser (TrustScore 7,4). Alt tilbuds-materiale til kunder.

Økonomiske nøgletal

Omsætning på 1. regnskabsår = 2,3 mio excl. moms
Lønudgifter: 1.268.000kr. på 1. regnskabsår
Overskudsgrad = 28%

Overskud før skat: 611.457 DKK

Produktet

Alle vores kunder har haft et behov om mere synlighed på google. Så vi søger for at vores kunder bliver fundet når der bliver søgt efter deres produkter eller ydelser på google. Mere trafik på ny eller nuværende hjemmeside og flere opringninger fra potentielle kunder, samt os som sparringspartner når det kommer til online markedsføring.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Virksomhedens største omkostninger er lønninger. Dog er alle sælgere/ansatte lønnet med fast lav løn + høj provision, hvilket betyder at virksomheden er sikret mod høje lønninger de måneder hvor der ikke er skabt store resultater. I de måneder hvor de højeste lønudbetalinger er foretaget er dermed også der hvor virksomheden har klaret sig aller bedst.

Ellers har vi lav husleje.
Ingen store faste udgifter.
Der er 6 ansatte.

Aktiver

Vi sidder i dejligt åbent kontorfællesskab med alt inventar.

Inventar på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2646

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
31127

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-03-2019
Udbudspris 800.000 DKK