Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 135.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Natklub / Eventhus sælges - brutto areal på hele 530 m2 - 100 meter fra byens bus- og togstation.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Stor natklub med rigtig attraktiv husleje sælges

Stor Natklub / Event-hus i større provins- og stationsby sælges, med yderst attraktiv husleje.

Gennem de sidste 30 år, har lokalerne uafbrudt huset natklub eller beværtning og er placeret 100 meter fra byens bus- og togstation.

Lokalerne er fuldt ud indrettet til traditionel natklub, men har gennem de sidste 3 år kun kørt som Event-hus, med 5-6 arrangementer om året, samt en række private arrangementer, hvilket har været nok til at skabe overskud, så der er et stort uudnyttet potentiale i stedet.

Økonomiske nøgletal

Stedet har gennem de sidste tre år været drevet som Event-hus og driften har kørt under en af vore øvrige forretninger.
Der foreligger derfor ikke et særskilt regnskab for stedets drift, men økonomiske nøgletal for driften kan naturligvis uddybes og dokumenteres ved seriøse henvendelser.

Selv med den nuværende driftsform, hvor stedet har været drevet med kun 5-6 arrangementer om året, samt en række private arrangementer har stedet overskud og hele årets husleje kan indtjenes ved blot et af de årlige arrangementer som fast har været afholdt gennem de sidste 20 år.

Salgsprisen er udelukkende sat efter en her-og-nu værdi ved salg af inventar og løsøre og der tages således ikke betaling for hverken goodwill eller det arbejde der er lagt på stedet de sidste tre år. Der er således grundlag for en rigtig fin forretning, uden den store risiko, for en person med tiden til at udnytte stedets fulde potentiale.

Overskud før skat: 150.000 DKK

Produktet

Stedet drives med traditionel bar-salg i nattelivet, hvor der fra baren sælges drikkevare til festglade gæster i alderen fra 18 til 35+
Lokalerne er indrette med rigelig siddepladser og har stort dansegulv, komplet med lyd- og lysanlæg samt DJ pult.
I dag er der spiritusbevilling med udvidet åbningstid til kl. 05.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Udover varekøb er de primære udgifter fordelt på husleje, el vand og varme, samt aflønning af freelance medarbejdere hvor det har været nødvendigt.
Som sagt har lokalerne, på trods af et bruttoareal på 530 m2, en yderst attraktiv husleje, som kan tjenes ind for hele året, ved blot et af de faste årlige arrangementer.

Aktiver

Stedet har et brutto areal på hele 530 m2 som fordeler sig på følgende:

- Indgangsparti med garderobe med plads til +300 jakker
- Gang areal samt herre og dame toiletter
- Natklub lokale med lofthøjde på 4,5 meter, scene, dansegulv, DJ pult, sofagrupper og stor bar.
- Rygerum med udsugning
- Køkken og rengørings rum (placeret bag bar)

Hertil kommer tilstødende lokale, med direkte adgang fra Natklub lokalet, som i dag delvis står indrettet som "rock&rul-bar"
Her er også et uudnyttet potentiale, ved indretning til Pub, med et par spillemaskiner, billard m.v og evt. åbning i hverdagene.

Lokalerne er indrettet efter gældende brand- og sikkerheds regler med godkendt brandsluknings udstyr og nød- og panik belysning.
Som lokalerne er indrettet nu, er de hos brandmyndighederne godkendt til 320 gæster.

Stedet er i drift og er således lige til at åbne efter overtagelse.

I salgs prisen medfølger komplet indretning med blandt andet:

- Sofagrupper og bar indretning
- Lyd- og lys anlæg
- Videoovervågning
- Spritanlæg
- Opvaskemaskine og isterningmaskine
- Kassesystemer/betalings terminaler
- Div. glas og barudstyr

Udover salgsprisen forventes det, at kurant varelager overtages til dagspris på overtagelsesdatoen.
(Lagerværdien ligger normalt mellem Kr. 25.000 og 35.000.- ekskl. moms)

Varelager på 35.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 145.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Lokalerne har gennem de sidste 30 år huset beværtninger og natklub og er placeret tæt på stationen i en stærk provinsby med stort opland.
I stedet storhedstid blev der kørt busser med festglade gæster fra hele oplandet og stedet havde dengang kapacitet til helt op til 1000 gæster.

Vi overtog stedet i 2016 hvor vi siden har drevet stedet som en blanding mellem traditionel Natklub og Event-hus, hvor der kun har været åben ved arrangementer ved højtider (J-dag, Jul, Pinse, Påske m.v) og til private arrangementer, hvor folk har booket lukkede fester hvor vi har haft barsalge.

Vores driftsform skyldes udelukkende, at ikke har haft tiden til at udnytte stedets potentiale og grundlaget for meget mere fest og farver i de gamle lokaler er bestemt til stede, for en ny ejer, som har tiden til at taget stedet tilbage til dets storhedstid.

Ideel køber

Den ideelle køber har enten erfaring fra nattelivet, fx. som bartender, dørmand eller ligende og har nu lyst til at få foden på eget dansegulv, uden den store økonomiske risiko. Men ellers kan den eller de nye ejere også være uerfaren ud i egentlig drift af en natklub, men have stor passion for nattelivet og er parat til at ligge den tid der skal til, for at afvikle alle de arrangementer som der allerede nu efterspørges på stedet.

En helt anden mulighed kan være en investor som kan se en ide i at drive stedet med en ansat bestyrer og på den måde kun have del i planlægningen.

Opstartshjælp

Inden overtagelse gennemgås stedets udstyr og dets funktioner naturligvis.

Vi står til rådighed i nærmere aftalt periode efter overtagelse ved spørgsmål omkring, stedet, drift m.v.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6347

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
31901

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-10-2019
Udbudspris 135.000 DKK